Bortført

Jeg var ikke helt våken ennå, jeg ikke huske noen ting. Hodet mitt verket....Ryggen min verket, lå ikke noe behagelig og prøvde å reise meg."Shitt!"

Hodet mitt traff en hard underlag, bakken var glatt! Jeg gled og fikk ikke noe fotfeste. Jeg åpnet øynene, men blunket ustoppelig. Sterk lys strålte rett i øynene mine. Jeg gnidde meg i øynene og myste rundt meg. Jeg var i et stort rundt rom, over meg strålte det en liten sterk lampe. Veggene var svært høye.

Jeg ble overrasket, når jeg så at det var en hjerteformet dør, to meter oppe på veggen. Rommet var varmt og luktet rart. Jeg følte meg så klissete, lå jeg på noe? Hjertet mitt gjorde et hopp! "Hva er dette!?" Skrek jeg full av angst.       

Hele gulvet var dekket med våt sjokolade! Jeg hadde ingen ting på meg, utenom en trang hvit bikini!  Det korte brune håret mitt, var skittent av sjokoladen.    

"Hva er det som skjer her!!!" Skrek jeg ut i rommet,.... Ingen svarte. Det sterke lyset fra taket, gjorde rommet helt opplyst og leiren glitret og skinte i det lyset. Jeg krabbet mot veggen og prøvde å nå opp mot hjertedøra. Når jeg berørte veggen, sank jeg rett inn i den!

 Den var myk som gele og gjorde det umulig å komme opp! Fryktelige tanker, hopet seg opp i hodet mitt. Jeg kjente frykten stige inni meg. Hjertet mitt slo raskere. Akkurat Da, hørte jeg noen sterke dunkelyder ovenfra!     

De nærmet seg døren. Jeg gikk bakover i rommet, men falt rett ned på ryggen med et brak. "Stakkars liten"" Hørte jeg noen si. "Den lille fangsten vår, har vist slått seg"    

Jeg skuet oppover. Døren hadde blitt åpnet og to kvinnen sto i døråpningen.  Begge var høye og tynne med vakre former. Den ene hadde langt bølgete, mørkerødt hår og den andre hadde kort frisete gult. Blondinen hadde en tynn mørkeblå bikini med glittrende kanter. Rødtoppen hadde en lysegrønn, med to små hull i vært bryst.    

Begge hoppet ned på gulvet, uten å skli eller miste balansen. Døren lukket seg sakte igjen og de gikk sakte mot meg. Rødtoppen hadde store rosa lepper og tette svarte øyevipper. Blondinens lepper var store og fyldige med rød kirsebær farge. Begge var høyere enn meg og beina deres var lange med stramme små baker.   

De var straks foran meg, jeg reiste meg og prøvde å holde dem unna. "Hva skal dette bety! Hvorfor har dere meg innesperret her!? Stemmen min ga klang i rommet. Kvinnene flirte. Rødtoppen bet på tommelen."Vi har sett deg i byen mange ganger" Blondinen stirret på meg, med et sultent blikk og gikk sakte rundt meg.       

Rødtoppen fortsatte: "Alle de mennene som ser på deg, vær dag" Deretter kastet blondinen seg plutselig om meg bakfra. "En skjønnhet som deg, skal ikke bli kastet bort på en mann." Svarte blondinen og holdt meg rundt livet. Rødtoppen smøg seg mot meg med forførende bevegelser.   

Puppene hennes traff mine, hun presset seg mot meg og brystene mine presset seg flate mot hennes." Stemmen min var borte, klarte ikke å... "Vi skal ta godt vare på deg" Blondinen slikket meg på halsen. "Bare slapp av og n.y.t det..."Flirte Blondinen.   Rødtoppen masserte puppene sine mot mine. Varmen i rommet begynte å gjøre meg  varm.

Begge vugget meg mellom dem. "Kroppen din er så deilig og fyldig" Visket blondinen bak meg og strøk meg nedover ryggen til baken min. "ikke snakk slikt!" Hulket jeg og prøvde å komme meg løs. "Rumpa di er så stor og deilig" Fortsatte hun. "Den ser så deilig ut når du vrikker på den"  

Hun tok tak i begge rumpeballene mine. "Ah!.." "Stopp ikke..rør meg!"    

 "Ta det med ro..., vi skal undervise kroppen din godt og "thoroughly" .." Flirte rødtoppen og dro sakte av seg den grønne bikinitoppen. "Liker du dem? "   

Den fargete huden på brystene hennes glinset i lyset og brystvortene var store og mørke. "Dine små er så runde og  søte" Sa blondinen og grep meg om brystene bakfra. "Vær så snill...Ahh!..ah!" ynket jeg, mens hun masserte og kløp i puppene mine. "Så søt og lys stemmen din er" hvisket hun tett inn til øret mitt.

"ikke noe grunn til å bli blyg," "Venninnen min... liker deg vist også veldig godt" Sa hun og så foran meg. Rødtoppen stirret på puppene mine og befølte seg selv i musen.  "Vortene hennes blir harde" Stønnet hun og kom nærmere.

Jeg prøvde å komme meg ut av grepet ved å, stille meg på tærne, men leiren fikk meg til å dette ned på gulvet.  Blondinen tok et godt tak rundt meg og hindret meg fra å falle hardt i bakken. "Åh...vil du sette deg ned?..fnise" Sa hun og sank meg sakte ned i sjokoladen. Rumpa mi ble så klissete i leiren og blondinen gnidde kroppen sin mot ryggen min.     

Vortene mine struttet gjennom det hvite stoffet. Rødtoppen la ansiktet sitt i puppene mine. "Dette er som en drøm, de er så myke og deilige." Hun lot tungen sirkle rundt vortene og stoffet ble vått. "Se...de er så søte og rosafarget." Stoffet ble gjennomsiktig og rødtoppen startet å suge på dem, men hun lot handen sin gli ned i sin egen fitte.

"La oss se dem i lyset" Beordret blondinen og løsnet toppen. Brystene mine vugget opp og ned, mens vortene struttet harde og spisse.  "Så nydelige" stønnet blondinen. "Huden din er så hvit og urørt." Siklet rødtoppen. "Nei..stønn!.. ikke rør dem! Klynket jeg. De byttet plasser og blondinen tok tak i vortene mine med fingrene. De ble presset og snurret. Trusa mi begynte å bli så fuktig. Hun slikket og sugde hardt i puppene mine.

"Ahhh! ikke så hardt! Ahh!" Den store våte tungen, sirklet rundt og rundt vortene."Kroppen din lyver ikke" Visket rødtoppen og lot hendene gli nedover magen min. "La oss åpne henne" Sa blondinen til rødtoppen og smilte. Hun tok hendene under knærne mine og løftet meg opp på fanget sitt.        

Det var som å sitte i en for stor pute."Nei! ikke!" Tryglet jeg. "Neimen se...hun begynner endelig å bli våt" Sa blondinen og stirret ned på stedet mittt. "Åhhh....den er så stor og deilig" Sa rødtoppen, mens hun lot tungen slikke om munnen. Hun krabbet på alle fire mot pusen min. Jeg kunne høre hjerteslagene mine, slå raskere.

De rosa og fuktige leppene hennes, kysset meg ømt på pusen min. Jeg følte varmen stige, det ble sakte våtere der nede. Jeg følte meg så ydmyket og lukket øynene."La meg se de vakre øynene dine" Ble visket i ørene mine. Jeg åpnet dem sakte og så det kåte blikket til blondinen.

"Du er så kåt og deilig" Stønnet hun og kysset meg. tungen ble presset gjennom tennene mine og snurret rundt i munnen min. "Fitta hennes lukter så deilig" Sa rødtoppen med en kåt og ond-aktig stemme. En finger strøk opp og ned i sprekken min. Jeg stønnet av opphisselse og følte sikkel renne ned skinnet mitt.

Blondinen slikket nedover skinnet og strøk hendene opp og ned på begge lårene mine. "Jeg klarer ikke å vente! ...jeg må ha den våte fitta di!" Stønnet rødtoppen og rev av, de tynne stroppene som holdt trusen på. Hun kastet den vekk. "Nei.. ikke se på meg!" klynket jeg svakt, men jeg viste at jeg løy til meg selv.

Jeg ble så kåt av hun stirret på pusen min og følte puppene mine struttet av opphisselse. Begge lo og ertet meg. "Du elsker dette du" "For en kåt liten porno-jente du er" "Flire. Skulle ønske vi tok med et kamera, eller video-kamera" "Ja...Eller et speil, så du kunne se hvor horete ansiktet ditt ser ut."         

"Se så hvit og urørt fitta hennes er" Stønnet blondinen bak meg. De store våte og rosa leppene hennes. Presset fram en rød spiss tunge. Den nærmet seg den våte pusen min og hun strakk skjønnsleppene tilside med fingrene. "Se, sikle. Den lille rosa fitta di er så søt og rosa" Sa rødtoppen mens hun ble rød i skinnene.

Hun lente seg mot den våte pusen min og lot den store tungen slikke i seg saftene.  "Ahh!..nei.ikke...Ahhh!Ahhh!" hylte jeg av ekstase. Hun beveget tungen i langsomme og myke bevegelser. Safter rant ned fra pusen min og inn i rumpehullet mitt. Jeg følte en hånd gli nedover ryggen min. "La meg få smake henne også!"

Stønnet blondinen bak meg og la meg rask på siden. leiren gjorde meg våt og kåtere.     Hånden hennes gikk raskt ned til baken min. "Se så stor og saftig baken hennes er" sa hun og kysset meg nedover, mens tungen gled ned til rumpen min. Rumpeballene mine ble gnidd med hendene hennes.

"Nei!...stønn! ikke der! Det er så skittent!" tryglet jeg og vrikket rumpa frem og tilbake.   Hun bare lo en mørk og opphisset latter. Jeg kunne føle de store fuktige leppene på rumpeballene. Hun kysset overalt og ga et sterk sug, regelmessig.

"Baken din er så ren som det går an, men vis du vil ha det skittent" Hun spredde baken min og lot den spisse tungen snurre i hullet. "Ahh!.. klynk! nei.. det er mitt..Ahhh...Stønn" tryglet jeg, men jeg var for kåt og svak til å kjempe imot.

Tungen presset fra innsiden og utover. Rødtoppen tok tak i klitten min, med tennene og tygget forsiktig på den. Jeg stønnet av ekstase og følte at det klødde inni pusen min. To fingre ble presset inn i den trange kjeden min. "Ahhhhhh...."

Hun dro dem inn og ut, men hun sugde hardt på klitten min. Saftene mine rant og jeg følte sammentrekningene i kjeden. Hun klødde innsiden med neglene og jeg vrikket på hele kroppen i nytelse.

Kvinnene stønnet og ropte i ekstase, at fittene deres måtte bli berørt. Tok tak i hverandres puser og fingret raskt og hardt som dyr. Blondinen puttet den andre hånda mellom beina mine. Hun stakk langfingeren i det andre hullet i den klissvåte pusen min. Beveget den fram og tilbake som en gal.

"Ahhh!!!" Skrek alle i ekstase, og beveget oss i raske bevegelser. Jeg kjente noe i rumpehullet mitt. Det var tommelen hennes, hun masserte hullet og gjorde seg klar til å presse seg inn. "Ikke i alle hullene mine..Ahhhh...ah!..Ahh!!!..klynk!" men da masserte den enda hardere i myke bevegelser.

Langfingeren var så rask og tommelen var så myk. Jeg klarte snart, ikke å holde meg lenger! hullet åpnet seg og tommelen smatt inn. Man kunne høre klissete og smattende lyder over alt. Tommelen snurret inni hullet! "AAAHHHHhhh!"

Skrek jeg og da ble det gjordt enda hardere. Jeg tok tak i brystene mine og klemte og dro i dem av ekstase, mens jeg stønnet og ropte av nytelse. "Jeg kommer!" ropte Rødtoppen til blondinen. "jAhh...jeg også!" skrek hun tilbake, mens glitrende sikkel, rant fra begges lepper.

"La oss gi henne alt vi har" Stønnet og flirte rødtoppen. Følelsene i alle hullene ble for sterke, jeg siklet ustoppelig og masserte puppene mine til det ytterste. Fingrene gled inn og ut ustoppelig, snurret og presset klitten min, skrapte på innsiden.        

To fingre ble stappet inn i baken min og tre ble dyttet inn i et av hullene i pusen min. De gjorde alt raskere, raskere og raskere. "Jeg..Jeg..Ahh! Ahhhh!! jeg kommer!!!!!!!!!!" Skrek jeg med alt jeg maktet. Alle skrek sammen i kor og saftene sprutet ustoppelig i alle hull og kanter.

"AHHhhh! Det stopper ikke å komme!!" Hylte jeg flaut. "Ahhh!!!! Ahhhhhhhhhhhh!"Alle lå og pustet tungt. Hjertene våre banket så hardt, at jeg kunne sverge på at jeg hørte deres hjerteslag.Jeg la meg på ryggen og prøvde å få meg til å slappe av. Kvinnene omfavnet hverandre. "Jeg har aldri set det så fantastisk før!"

Stønnet begge to og kysset hverandre. "Men" "Den som har vært mest unik, er vårt lille melkekrus som ligger der borte."Flirte og fniste rødtoppen. "Ja...Vi burde...Belønne henne" Lo blondinen. De krabbet mot meg. "Se så full av safter fitta hennes her!" Siklet rødtoppen.

Jeg prøvde å krabbe vekk, men de la seg straks oppå meg og presset meg ned i sjokoladen. "Ikke mer!!" Visket jeg av utmattelse. To hender smatt under magen min og opp til puppene. "Vi skal bare belønne pusen vår" Lo begge to skittent. De snudde meg rundt. Hele den hvite kroppen min var dekket av glinsene mørk sjokolade.

Rødtoppen tok tak i armene mine, Blondinen løftet beina mine og dyttet meg bakover. Hun spredde beina, rødtoppen satte seg på armene mine og sammen bøyde de leggene mine mot lårene og holdt dem sammen. Jeg lå helt åpen og kunne ikke røre meg.

Pusen til rødtoppen dryppet av safter. "Se.. så deilig og full desserten vår ser ut!" lo begge to i mørke og lengtende stemmer. Blondinen tok en håndfull med sjokolade. Den andre åpnet pusen min og flirte.

"For en deilig blanding" Sjokolade rant ned i pusen min."Nei! ikke...Ahh!" Det rant ned i begge hullene og fikk det til å komme mer safter. Kvinnene holdt godt tak i beina mine og lente seg forover.

"Bon apetitt" Lo begge og stakk tungene inni pusen. De rørte og rørte, beveget rundt og rundt på vær sin side. De lagde høye slikke og smattelyder, jeg ble så beruset. Pusen til den rødhårete, var så stor og brun. Glatt og nybarbert. Skinte. Jeg klarte ikke å la være, jeg dyttet hodet mitt opp og tok hele pusen hennes i munnen.

"Ahhh...du liker meg også, fnise." Hun var så våt og deilig, den tykke saften smakte som iskrem. "La oss nyte henne sakte og hardt" Smilte blondinen, når hun så hva som hendte bak. De slikket meg hardere og slurpet i seg innholdet mitt. Jeg gjorde det samme. De sugde og presset inn klitten min, slikket leppene, kilte med tuppen av tungen rundt pusen og lekte med meg.

Vi endte med å slikke å fingre hverandre uten stopp. Jeg følte meg så komplett og sverget på, at jeg skulle la de ta meg, uansett når eller hvor de måtte ønske.