Bedhus-Ingunn

"Ho startet og be meg om å ta henne. La meg få kjenne deg inni meg sa ho..."

Etter en lang periode hadde jeg endelig fått beskjed fra ei god venninde att ho ville besøke meg. Ho er gift med den beste kompisen og dei er kristne. Jeg er den som godt kan ta meg en fest no og da. Men Ingunn som venninde heite er klar over hvor jeg står når det kommer til det meste. Det og få besøk når jeg har flyttet til ett annet land skjer ikkje kvar dag. Når ho var gravid å skulle ha unge nr 2 så besøkte jeg dei. Bodde på kjellerstuen hvor dei hadde dataen stående. Jeg hadde litt problem med min laptop så jeg kunne låne pc`n viss jeg ikkje fikk sove.

Jeg gjorde dette eine dagen jeg var der, jeg lastet ned ett bilde jeg skulle dele på facebook og det la seg i bilde-mappen. Når jeg åpnet den så såg jeg ikke bildet jeg lastet ned, så jeg scrollet nedover og der var det plutselig noen bilder av ho naken. Gravid som ho var, må jeg sei det blei til att jeg ronket 3 ganger på rad for jeg blei så kåt. Jeg var så frekk att jeg sendte bildene til meg selv på mail og har siden hatt dei der. Bruker og ronke til dei ofte og det tenner meg veldig å sjå på ho gravid. Så dette er mange år siden nå. Det er vel rundt 8 år siden. Og jeg har beholdt kontakten med dei og vi kan prate om det meste. Eineste sex dei ikke prater om. Men det er jo greit.

Ett halvt år etter jeg hadde sendt bildene til meg selv, så skulle jeg besøke dei igjen. Jeg satt på med henne fra jobben, siden det var over 1 time unna byen. Under kjøreturen så spurte ho meg om jeg hadde noe jeg trengte og ver ærlig om noe. Jeg oppfattet straks att ho tenkte på bildene, for ho ville ikke sei kva ho tenkte på og ho blei rød når jeg prøvde og fiske. Etter dette har det aldri komt opp som ett tema. Men ho kom hit forrige tirsdag og var her til søndagen. Ho kom seint tirsdagskvelden og vi spiste kveldsmat og ho fikk sengen og jeg tok sovesofaen på stua. Fredagen så drakk vi litt mer å pratet om alt å ingenting. Ho spurte om jeg hadde noe jeg ville vær ærlig om igjen.

Jeg kikket på henne og sa "ja men jeg veit ikke korleis jeg skal sei det". Ingunn spurte om det var noe som hendte da dei bodde utenfor Bergen. Ja det stemmer det sa jeg. Og jeg sa hva som hadde skjedd, om jeg lastet ned ett bilde og skulle poste det på facebook. Så ho sa att ho mistenkte det, for ho fant ett bilde som ho ikke hadde lastet ned i bilde-mappen. Jeg sa att ho var utrulig vakker og jeg måtte innrømme ho var utrulig sexy med mage. Ho var litt flau, men sa plutselig att siden jeg har sett ho naken, så er det bare rett og rimelig att ho får sjå meg naken for og utligne det. I det ho sa det, så kjente jeg att pikken begynte å reise seg.

Så jeg prøvde å komme meg unna med alle slags unnskyldninger. Men til slutt så sa ho att ho kom til å fortelle det til mannen og att det kunne ødelegge masse av vennskapet viss han fikk vite det. Så jeg tok av meg plagga til jeg hadde bare boksershortsen igjen. Ho sa berre ta den av så er vi skuls. Men siden du såg bilde så såg du vel lenge på det. Jeg tok av meg boksern og pikken sto i givakt. Fra før veit jeg att jeg har stor kuk og att mange damer har sagt det er den største dei har prøvd. Ho kikket og kikket med ett smil. Den er så stor sa ho. Du veit jeg har bare hatt en kuk før og han er masse mindre enn din. Min er 21 cm noe jeg er stolt over. Mannen hennes har bare 15 cm så ho såg stor forskjell. Sett deg ned naken attme meg sa ho. Jeg gjorde som ho ba om og ho spurte om jeg hadde ronket når jeg såg bilda av ho.

Jeg kikket på henne og sa att jeg ronker til dei kvar uke fortsatt. Har dei på mailen. Det ansiktsutrykket ho fikk var hva jeg ventet meg. Seriøst, du tok dei spurte ho. Ja jeg er en kåt mann og jeg hadde aldri sett noen så sexy før. Så jeg måtte ha dei sa jeg. Ta fram bilda sa ho og ronk mens jeg ser på. Jeg gjorde som ho ba om, og begynte å ronke. Ho spurte om ho kunne få kjenne på den. Jeg sa selvfølgelig. Ho tok forsiktig på den og ettekvart så prøvde ho å ronke slik jeg gjorde. Har aldri ronket en mann før jeg sa ho. Ja men ronk meg da. Ho ronket og ronket og så kom jeg på magen min og litt kom opp til halsen. Jeg sa litt på kødd att no fikk ho slikke det i seg siden ho hadde grisa meg til. Ho begynte å kysse meg på halsen og slikket i seg alt og sa sæden min smakte godt.

Ja da får du suge meg heilt tom slik du får mer da. Ho tok tak i kuken og sugde meg heilt tom. Og jeg blei hardere og hardere igjen. Jeg kikket på henne og sa att no fikk ho komme seg ut av klærna so skal ho få kjenne korleis den føles inni seg. Ho tok av seg klærne og ho har fortsatt en like fin kropp, eineste att ho ikke er gravid mer. Jeg tok henne med inni sengen og la henne ned. Jeg begynte å kysse henne på halsen og opp til øra. Slikket henne i øra og kviskret att dette er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg kysset henne over heile kroppen men holdt meg unna brystvortene og fitta. Nå skulle ho bli kåt. Jeg gjorde dette mange ganger og det gikk ca 1 time før jeg tok eine brystvorta i munnen. Sugde å beit på den å ho laga godlyda.

Jeg fortsatt behandlingen av kroppen hennes før jeg endte opp på brystvorte nr 2. Jeg ga henne samme behandling men sugde og beit litt hardere nå. Kysset meg sakte nedover magen og ned til fitta. Hårete fitte er ikke favoritten, men jeg startet og slikke henne. Det gikk maks 1 minutt før ho sto i bru og stønnet høgt. Jeg sa att før jeg fortsette må du komme med meg på badet for jeg må barbere deg. Ferdig barbert og vasket så var det rett tilbake til senga. Jeg sa legg deg ned og ha igjen øynene. Jeg og dama har leiket oss med tau og sexlektøy. Jeg leitet fram masken for øynene og ba ho ta den på. Ho gjorde som jeg ba henne om.

Jeg tok fram tau og spurte om ho stolte på meg. Ja det gjør jeg svarte ho. Kan jeg få bitte deg fast og gjenta samme prosessen fra tidligere da? Men denne gangen så skal du ikke se hvor munnen og hendene mine kommer. Ho begynte å ta av masken som ho hadde foran øynene, men jeg stoppet henne. Jeg sa att du trenger bare å komme på ett ord å si det visst du vil jeg skal stoppe. Jeg lover att jeg skal ikke skal gjøre noe som er fælt for deg. Siden ho aldri hadde prøvd det så var ho betenkt, men ho svarte ok å sa att "gravid" er ordet viss du må stoppe og slippe meg løs. Jeg bittet henne så ho hadde hendene over hodet og føtene godt spredt fra kvarandre. Jeg begynte som tidligere med å kysse henne på halsen og opp til øra.

Så kviskret jeg i øret hennes att no skal du få oppleve noe godt. Ho stønnet og bar seg allerede. Jeg fortsatte kyssingen av kroppen hennes. Jeg kysset ho over hendene, sugde på fingrene, kysset meg tilbake over kroppen og ned andre handen. Og sugde på fingrene hennes der og. Ho likte det tydeligvis veldig godt for ho stønnet høgt. Slik fortsatt jeg til over kroppen hennes, nedover føtene hennes og sugde og slikket på tærne hennes. Jeg brukte hendene og til og kjærtegne kroppen hennes med dei. Så det var til enkvar tid munnen min og hendene mine som var forskjellige plasser. Og jeg var heile tiden fokusert på att jeg ikke skulle røre brystvortene eller fitta hennes. Jeg kysset meg sakte oppover kroppen hennes og startet med og plutselig kysse henne på forskjellige plasser på kroppen.

Ho startet og be meg om å ta henne. La meg få kjenne deg inni meg sa ho.. Først skal du komme igjen sa jeg. Jeg startet behandlingen av brystene hennes og fitta. Det gikk maks 2 minutt så kom ho igjen. Jeg smilte og tenkte att det er bare og fortsette å prøve å få henne til å få ei orgsame til. Jeg sugde litt på brystvortene og reiste meg opp å leitet fram dildoen som jeg og dama kjøpte og klemmene for brystvortene. Jeg festet dei på og skrudde på vibratoren i dei. Og da stønnet ho enda høgere. Så løsnet jeg litt på tauene på føtene og gjorde slik att jeg kunne rimme henne også. Jeg slikket henne på klitten og ho nærmet seg mer og mer orgsame nr 3 på 3 timer. Da slikket jeg meg ned til rompehullet og ho kom som en foss. Har aldri sett noen med så sterk orgasme før.

Jeg fortsatt rimmingen av ho og ho kom en gang til men den gangen squirta ho og ho ba meg knulle henne. Jeg kysset meg sakte opp kroppen og lot brystklemmene fortsatt være på. Jeg lot kuken sakte gli inni ho, og ho ristet allerede da. Og det beste som finnes er å holde seg lengst mulig før jeg kommer. Men jeg kom i henne etter 30 minutt og da kom ho igjen. Jeg tok henne i alle mulige slags posisjoner etter ho hadde sugd meg hard igjen og når jeg puttet kuken mot rompehullet så rykte ho å ba meg vere forsiktig. Jeg har aldri hatt analsex før, sa ho. Jeg tok meg god tid og tok henne forsiktig før jeg skrudde opp tempoet. Ho var no ikkje bittet fast lenger så ho kunne mastrubere samtidig.

Når jeg kom i rompen hennes så kom ho også. Det blei seint på natt før vi sovnet den natten. Ho fortalte meg att rimming, analsex å sex leketøy var noe ho aldri hadde prøvd før. Å ho hadde aldri fått ei sånn behandling å ho hadde aldri komt mer enn en gang i løpet av ei runde i senga. Så for henne var det masse nytt. Ho sa ho var gla jeg hadde sett bildene av henne, og att uten det hadde skjedd så hadde ho aldri fått oppleve dette. For det var det som ledet til sexen. Vi fikk ei natt til ilag før ho dro heim. Det blir en anna historie. Da fikk jeg ta bilde og filme det. Men det skal jeg fortelle om i neste novelle. Noen dager etter ho hadde komt heim, så ringte ho å sa ho hadde ikke tenkt på prevensjon i det heile tatt, for ho har blitt så vandt med att dei ikke trenger det pga mannen kuttet strengen slik det ikke kan bli unger av. Vi får krysse fingrene for att ho ikkje blei gravid. Det hadde blitt mistenksomt. Vi har avtalt att ho skal komme nedatt på besøk om noen måneder og vi begge veit hva som kommer til å skje. Da blir det mer nye ting ho skal få oppleve.