Vår bursdag – din gave

Kondomeriet fyller 30 år, og i den anledning ønsker vi å feire vårt jubileum ved å dele ut hele 5000 orgasmer! Les mer om hvordan du kan vinne en Womanizer One.

Kondomeriet er stolte av å være Norges største leverandør av sexleketøy på nett, og med 10 butikker spredt over hele landet er vi et naturlig førstevalg. I over 30 år har Kondomeriet sørget for å gi nordmenn et mer lekent sexliv - og vi har ikke tenkt til å gi oss med det første. Nå vil vi dele ut 5000 “smaksprøver” på den utrolige orgasmefavoritten Womanizer. Den unike stimuleringen gjør det enkelt å oppnå både én, to og tre orgasmer etter hverandre. Med en Womanizer One får du prøve produktet i 30 minutter sammenlagt. Produktet kan ikke lades opp igjen etter dette. Hvor mange orgasmer rekker du?

Det eneste du behøver å gjøre for å være med i trekningen om å vinne en Womanizer One, er å melde deg på her. 

Om Womanizer

Womanizer har revolusjonert sexlivet til kvinner verden over og var det første sexleketøyet på markedet som gjorde det mulig å stimulere klitoris hos kvinner uten direkte berøring. Slik unngår du å bli overstimulert, noe mange opplever ved bruk av vibrator. Hemmeligheten er trykkbølger i stedet for vibrasjoner. Mange får en helt ny type orgasme, og flere opplever også å få sine aller første multiorgasmer.

 –  Jeg har alltid vært veldig fornøyd med en helt ”vanlig” vibrator og syns det har gitt utrolige orgasmer, men med denne blir orgasmene enda kraftigere og mer fantastisk enn noen gang før, og denne kan få meg til å komme igjen og igjen, sier Martine (21), som fikk teste en Womanizer Premium høsten 2018.

Slik fungerer den

Womanizeren legges med åpningen mot klitoris. Det skapes så et vakuum som suger klitoris lett opp i hetten. Trykkbølger sendes så gjennom for å stimulere alle 8000 nervetrådene helt til klimaks. Dette er en sensasjonell opplevelse! For mange blir det overraskende enkelt å få orgasme, og Womanizeren har endret mange kvinners forhold til orgasme til noe lystbetont og veldig oppnåelig.

Fortsatt i tvil...?

Høres det for godt ut til å være sant? Da bør du se på disse resultatene fra en test hvor Womanizer ble prøvd av 50 kvinner mellom 20 og 60 år:

  • 73 % opplevde å få multiorgasmer.
  • 76 % opplevde en eksepsjonelt intens orgasme.
  • 63 % fikk en helt ny seksuell opplevelse.
  • 98 % kunne tenke seg å eie en Womanizer.
  • 100 % beskriver Womanizer som "absolutt unik".

Om konkurransen:

Womanizer One er en Womanizerprøve som virker i ca. 30 minutter, den kan ikke lades opp igjen. Produktet sendes ut i assorterte farger. Konkurranseperioden er 17. januar – 28. februar 2019. Vinnerne kontaktes på e-post i uke 10 og premiene sendes ut fortløpende. Med over 5000 premier, er vinnersjansene store!

Meld deg på konkurransen her.