Dette er årets sommerpakker

Sommer og sol gjør oss gladere, og kanskje litt kåtere? Gå den lyse tiden i møte med en av Kondomeriets håndplukkede sommerpakker, som garantert får deg i et lystig humør. Her er det noe for alle!

Sommeren er en tid for avslappning og glede, hvorfor ikke kose deg litt ekstra? Uansett hva du planlegger for ferien, så har vi et forslag til hvordan den kan bli enda hetere! Enten du skal på romantisk tur med kjæresten, ønsker å prøve noe nytt i senga, eller planlegger en solotur til hytta –sjekk ut våre utvalgte sommerpakker under.

Romantisk pakke

Love is in the air, and down there! Utforsk hverandre med mini hjertespill, som inneholder småfrekke og romantiske forslag til aktiviteter, eller gi hverandre kjærlige stryk med en kilefjær. Glidemiddel, både naturlig og med smak av jordbær, bringer dere tettere sammen! I tillegg har vi tenkt på det som følger etter lysten tar over. En klitorisvibrator og penisring er akkurat det som trengs for å føre dere sammen til klimaks.

Kjøp sommerens Romantiske pakke her.

Singelpakken

Ta saken i egne hender! består av den solide Angora rabbitvibrator som stimulerer både klitoris og g-punktet samtidig. Len deg tilbake og la rabbitvibrator ta hånd om deg, med sine kraftige og deilige vibrasjoner. Orgasmekremen fra Kondomeriet gir sansene et løft og med det tilhørende glidemiddelet vil lysten ikke vente på seg

Kjøp sommerens Singelpakke her.

Penispakken

Garantert napp! Er for deg som vil ha mer og bedre nytelse! Pakken består blant annet av den utrolige SLT selvsmørende onanihylsen. Denne kommer du til å elske. Ta den med deg overalt! Trenger du noe mer solid kommer Pornhubs Tight Fit Vagina til å ta deg med storm. Du får også med et deilig sett med penisringer, som holder penis hard og sensitiv.

Kjøp sommerens Penispakke her.

Kjærestepakken

Ready for take-off? Inneholder det du trenger for å lokke frem den nyforelskede følelsen igjen.. Du får med en pirrende klitorisvibrator fra Kondomeriets egen serie “Mer Lyst», samt en eksklusiv reiseutgave av den populære orgasmekremen vår. La sansene lede deg, med et blindfold og et glidemiddel med eksotisk og pirrende aroma. Tenga onaniegg, gir han en deilig opplevelse utenom det vanlige!

Kjøp sommerens Kjærestepakke her.

Klitorispakken

Ha en ooooh sommer! Bli kjent med din egen nytelsesknapp! Marie fingervibrator er hendig og pirrende. Veksle med det klassiske vibratoregget fra vår serie “Mer Lyst”, for en mer kraftfull sensasjon. Klitorisklypen gjør deg mer sensitiv og mottakelig for berøring, og sammen med reiseutgaven av vår orgasmekrem og glidemiddel, er du klar for lange sommerkvelder…

Kjøp sommerens Klitorispakke her.

Analpakken

Utforske nye steder i sommer? Inneholder storfavoritten Snerten analplugg fra serien “Mer Lyst”. Denne passer like godt for nybegynnere som viderekomne, og har fire kuler i økende størrelse nedover, som pirrer og gir stor nytelse. Luksus analglid er drøy i bruk og et must ved analsex. I tillegg følger det med en vibratorrens slik at du alltid kan holde sexleketøyet ditt rent og fresht.

Kjøp sommerens Analpakke her.

Barberpakken

Få en nuppefri sommer med pakken som inneholder det du trenger for en perfekt intimbarbering! Den milde barberkremen sørger for at huden ikke tørker ut og klargjør hårene før barbering. Avslutt så med Unirens som fjerner bakterier og lukker porene slik at du inngår røde nupper og inngrodde hår! Nyt en glattere ferie!

Kjøp sommerens Barberpakken her.