Par testet Luksus julekalender: Terningkast 6!

Usikker på om du skal kjøpe en erotisk julekalender i år? Det er ikke noe å lure på, ifølge Ann-Kristin og Tom. De har testet Luksus erotisk julekalender og gir den toppkarakter.

– Det blir terningkast seks fra oss begge, sier Ann-Kristin fornøyd.

– Den bidrar til at sexen blir enda bedre enn det var før – og det skal mye til, fortsetter hun.

– Kombinasjonen av lukene gjorde kalenderen til ren magi, legger Tom til.

Det nygifte paret har testet Luksus erotisk julekalender. Paret beskriver kalenderen som delikat, forseggjort og lukseriøst innpakket. Bak hver av de 24 lukene skjuler det seg en ny mulighet til å ta sexlivet i nye retninger. 

– Vi har testet kalenderen i to runder. Det har blitt 24 orgasmer på henne. Etter at vi åpnet den siste luka, får jeg nesten ikke kona ut av senga, forteller Tom.

artikkel-luksus-case1.jpg

artikkel-luksus-sitat-tom.jpg

Sikredegjulekalenderenher.png

– Mer lekne og tryggere på hverandre

Paret hadde ikke mye erfaring med sexleketøy fra før, da de ikke har følt noe særlig behov for det. Etter at Luksus erotisk julekalender har gitt paret et bredt utvalg av nye leketøy i skuffen, ser de hvordan sexleketøy kan gi sexlivet et spennende løft.

– Det kan bidra til at vi blir mer lekne og tryggere på hverandre. Og at vi får bedre kommunikasjon når det gjelder hva vi liker og ikke, sier Ann-Kristin.

– De fleste av produktene var av overraskende høy kvalitet. At jeg skulle like paddle hadde jeg heller aldri trodd, sier Tom og avslører med det noe av innholdet du får med på kjøpet.

– Siden vi er nygift, så kan det på sikt gjøre at sexen ikke blir rutine. Og vi kan utforske nye sider ved hverandre.

Blant de 24 erotiske kalendergavene befinner også favoritten Womanizer seg.

artikkel-luksus-case-kollasj.jpg

artikkel-luksus-sitat-ann-kristin.jpg

Sikredegjulekalenderenher.png

– Overraskende mye for pengene

Innholdet i julekalenderen er et resultat av nøye utvelgelse gjort av sexologer og eksperter. Ann-Kristin og Tom var imponert over kvaliteten på produktene de fikk.

– Kalenderen var veldig bra. Vi fikk overraskende mye for pengene, mener Tom.

I undersøkelsen Kondomeriet gjorde blant fjorårets kalenderkjøpere*, kom det frem at 97 prosent ville anbefalt en erotisk kalender.

– Det har vi allerede gjort, sier Tom.

artikkel-luksus-case5.jpg

Sikredegjulekalenderenher.png

Sexolog: - En investering i sexlivet og parforholdet

artikkel-luksus-ingrid-kalender.jpg

Tom og Ann-Kristin er ikke alene om å oppleve positive ringvirkninger i sexlivet, som følge av en erotisk julekalender. Ifølge en ny undersøkelse fra Kondomeriet opplever så mange som 7 av 10 å få et mer lekent sexliv med en erotisk julekalender*. Det forteller sexolog i Kondomeriet, Ingrid Bakker.

– I tillegg opplevde flere å ha mer sex i tiden etterpå, å kommunisere mer åpent rundt sex og å få flere orgasmer, sier hun og fortsetter:

– En erotisk julekalender er dermed en investering i både sexlivet og parforholdet!

Med en erotisk julekalender i hus får par inspirasjon til hvordan de kan krydre sexlivet på nye og spennende måter, om begge har lyst, mener sexologen.

– Ved å åpne én luke med pirrende innhold hver dag, får dere som par deilige påminnelser om å prioritere sexlivet og intimitet i den hektiske adventstiden!

Les også: 5 gode grunner til å kjøpe en erotisk julekalender

Sikredegjulekalenderenher.png

Kilde: *En spørreundersøkelse gjennomført av Kondomeriet i perioden 01/09-22 til 08/09-22. 1855 kvinner og menn i alderen 18-55+ år, som hadde kjøpt julekalender i fjor, deltok i undersøkelsen.