Orgasmefavoritter på budsjett

8 orgasmefavoritter til han og henne som ikke sprenger budsjettet!

En orgasme er ikke bare utrolig deilig. Det herlige, tåkrøllende klimakset har også mange viktige helsefordeler for kroppen din. Det er derfor viktig for både menn og kvinner å sette av tid til seg selv og egen nytelse, enten man er singel eller i et parforhold.

Det finnes et hav av gode hjelpemidler som kan gjøre den deilige nytelsesstuden enda bedre for både menn og kvinner, og vi har samlet 8 orgasmefavoritter som vil hjelpe deg på veien til orgasmeeldoradoet! Dette er sexleketøy og produkter som fint kan brukes alene, men som også kan brukes med en partner. Bruk fantasien!

Les også: Tynne vegger? Stillegående sexleketøy er redningen

Under 200 kroner

For han: Tenga onaniegg assortert

Tenga onaniegg er et enkelt, men veldig effektivt sexleketøy som gjør runkingen enda bedre. Det glatte og silkemyke materialet, med stimulerende tekstur på innsiden, vil gjøre orgasmen vanskeligere å holde tilbake. Etter du har prøvd et onaniegg, vil en vanlig runk neppe friste igjen.

114330_2_Tenga_egg.jpg

Ps: Det finnes seks varianter av onaniegget. Alle har ulik tekstur på innsiden, og når du bestiller dette, vet du ikke hvilket du får. Det vil gi deg en deilig overraskelse i posten!

Pris: 119,-

For henne: Fifty Shades Aim to please klitorisvibrator

Klitorisvibratoren Aim to please fra Fifty Shades har én vibrasjonshastighet, og det er ofte alt som skal til for å oppnå en deilig orgasme! Bruk den til å pirre brystvortene før du lar klitoris få oppmerksomheten den vil ha. Bulleten kan trygt tas med i dusjen, og du behøver ikke å bekymre deg for annen støy enn den du lager selv. Den er stillegående!

114581_bullet_beskjært.jpg

Pris: 199,-

For begge: Kondomeriets orgasmekrem 50 ml

Dette orgasmegullet kan gjøre underverker under sengekosen, både alene eller med en partner. Orgasmekremen inneholder virkestoffer som gjør deg mer følsom under trusekanten, slik at orgasmen kan komme raskere og mer intenst. Orgasmekremen fungerer for både han og henne. Prøv den og se hva som skjer...

114359_Kondomeriets_orgasmekrem_nyttbilde.jpg

Pris: 199,-

Under 300 kroner

For han: Fifty Shades Feel It Baby penisring

Feel it Baby penisring gjør ereksjonen sterkere og mer langvarig! Bruk den mens du onanerer og nyt de deilige vibrasjonene som erter skaftet eller ned mot testiklene. Det vil definitivt hjelpe deg på veien til klimaks! Denne er også perfekt å bruke sammen med en partner da hun vil kjenne vibrasjonene på klitoris når han støter inn i henne.

115911_liten_skalert_feelit.jpg

Tips: Vibratoren kan også tas ut og benyttes til stimulering av alle kroppens erogene soner...

Pris: 219,-

For henne: Klitorisvibrator RO-90

Klitorisvibratoren er en liten vibrator med mye futt i seg! Klitorisvibratoren er dusjtett og har hele 10 kraftige vibrasjoner som definitivt får fart på de deilige orgasmene. Den kan også brukes sammen med en partner da den lille størrelse enkelt får plass mellom kroppene deres.

118425_klitorisvibrator_ultra.jpg

Klitorisvibratoren RO-90 finnes i flere forskjellige farger.

Pris: 299,-

Under 400 kroner

For han: Quickshot Vantage

Quickshot Vantage er den minste versjonen av en Fleshlight som noen gang er blitt laget, og er noe trangere enn en vanlig Fleshlight. Den er åpen i begge ender, og hver åpning griper tak i penishodet og stryker skaftet når du sklir ut og inn av hylsen. På innsiden gjemmer det seg pirrende nupper! Bruk den alene når du onanerer, eller la den gjøre oralsexen enda mer uimotståelig...

116471_Fleshlight_Quickshot_Vantage_5.jpg

Det følger også med et oppbevaringslokk (øverst) som gjør det både enkelt og hygienisk å oppbevare det, og kanskje ta det med i baggen på vei til en partner?

Pris: 349,-

For henne: Mer Lyst Treffsikker g-punktvibrator

Mer Lyst Treffsikker g-punktvibrator er dekket av mykt silikon, dusjtett og perfekt for deg som ønsker å finne og utforske gledene ved g-punktet. La den stimulere klitoris, før den føres inn i skjeden på jakt etter det berømte orgasmepunktet. Utforsk de syv pirrende vibrasjonene og gjør deg klar for et indre fyrverkeri! Her får du mye orgasme for pengene...

117420_MerLyst_Treffsikker_g-punkts_vibrator.jpg

Pris: 399,-

Under 500 kroner

For han: Prostatavibrator Sweet Smile

Prostatavibratoren Sweet Smile er perfekt til å stimulere prostata og vil definitivt gi deg et smil om munnen. Har du enda ikke opplevd gledene ved prostatastimuli, er det på tide. Prostatavibratoren har 10 vibrasjonsmodus, er enkel å innføre, oppladbar og vanntett. Bruk den mens du onanerer, og gjør deg klar for å ri på noen heftige orgasmebølger!

118599_prostatavibrator_orion.jpg

Pris: 499,-

For henne: Vibrator Chaiamo

Vibratoren Chaiamo deg muligheten til å utforske innvendig og utvendig stimuli, både til lands og til vanns. Den er vanntett, dekket av mykt silikon og har 10 deilige vibrasjoner du kan leke med. Vibratoren har en tupp som gjør det enkelt å konsentrere nytelsen alene eller sammen med en partner og gir deg kraften du trenger for å krysse til målstreken...

118319_chaiamo_svart_beskjært.jpg

Chaiamo kommer i fargene burgunder, svart og mint. 

Pris: 499,- 

Du finner disse og mange flere spennende sexleketøy i vår orgasmefavoritter-kategori!