Naughty & Nice julekalender 2022

Nysgjerrig på hva som skjuler seg bak lukene i Naughty and nice julekalender 2022? Under har vi listet opp alle de 24 deilige lukene!

Naughty & Nice erotisk julekalender 2022

Er du og partneren din glade i å leke og eksperimentere på soverommet, eller ønsker å begynne med det? Da er dette julekalenderen for deg. Dette er årets mest lekne julekalender som lar deg utforske med alle de fem sansene dine - syn, hørsel, lukt, smak og følesans!

NB! Året emballasje er annerledes enn tidligere år. Kalenderen består nå av en indre boks pakket inn i et Naughty and Nice-omslag, og vil bli levert i en brun frakteske. Les mer om hvordan den bør åpnes og instrukser for enkelte av leketøyene her. 

Naughty-kalender-bilde.png

Luke 1: Vibrerende egg

Julekalenderen starter med et lekent og pirrende produkt: Et vibrerende egg! Dette vibratoregget kommer i en lekker og luksuriøs gullfarge, og kommer med deilige og kraftige vibrasjoner. Det vibrerende egget kan brukes til å stimulere erogene soner, klitoris og penishodet, men kan også føres inn vaginalt. Det følger med en liten praktisk fjernkontroll slik at du kan justere opp og ned på vibrasjonene. Her kan du leke deg frem med 3 deilige intensitetsnivåer og 7 ulike vibrasjonsmønstre. Tips: La partneren din ta over kontrollen med den geniale fjernkontrollen...

Luke1-Naughty-vibrerendeegg.png

Se mer informasjon og brukermanual på det vibrerende egget her

Luke 2: Vannbasert glidemiddel

Juletiden blir ikke den samme uten glidemiddel... Derfor får du dette deilige glidemiddelet i luke 2. Dette er et vannbasert glidemiddel som er perfekt å bruke sammen med alle sexleketøyene i julekalenderen. Glidemiddelet gir god glid og kan helt fint brukes under både samleie og med kondomer. Gliden har en deilig glatt konsistens som ikke klisser og som kan enkelt fjernes med vann. Kommer med en nøytral lukt, farge og smak så selve sengekosen må du krydre selv...

Luke2-Naughty-Glidemiddel.png

Se mer informasjon og brukermanual på glidemiddelet her

Luke 3: Duftpinner

Med denne luken kan dere virkelig sette stemningen i rommet. Her får dere nemlig deilige duftpinner med roseduft! Legg pinnene i parfymeflasken og nyt den deilige lukten som fyller rommet. Visste du at du kan også bli tenkt av lukt? Lukt kan faktisk skape en sensuell atmosfære og gjøre deg tent... Prøv de på soverommet! 

Luke3-Naughty-Duftpinner.png

Se mer informasjon og brukermanual på duftpinnene her. 

Luke 4: Mini massasjestav

Trenger du noe som kan få deg til å slappe litt ekstra av i juletiden? Da passer det perfekt at du får denne mini massasjestaven i luke 4. Ikke la deg lure av størrelsen, denne massasjestaven har deilige og kraftige vibrasjoner! Vibrasjonene og størrelsen gjør den perfekt å bruke til ømme muskler og erogene soner, men også til klitoris og penishodet, for de som trenger det lille ekstra under sengekosen... 

Luke4-Naughty-massasjestav.png

Se mer informasjon og brukermanual på massasjestaven her. 

Luke 5: Badebombe

Med luke 5 kan du virkelig ta selvpleien til et nytt nivå... I luke 5 får du denne gode badebomben som du kan bruke i badekaret! Slipp badebomben forsiktig ned i det varme badevannet, og se hvordan badekaret forvandles til ditt eget litt hjemmespa. 

Luke5-naughty-badebombe.png

Se mer informasjon og brukermanual på badebomben her. 

Luke 6: Massasjeolje

Bak luke 6 skjuler det seg: Massasjeolje. Med denne deilige massasjeoljen får du og partneren din en ekstra luksuriøs avslappning. Massasjeoljen kommer i en silkemyk gullfarget konsistens som gir huden din en oppfriskende glød! I tillegg gir den en frisk og god duft som virkelig setter stemningen i rommet... Påfør en liten mengde olje i håndflaten, og gni hendene sammen slik at du varmer oljen. Den deilige oljen er enkel å massere med, så både du og partner vil nyte den varmende og beroligende effekten... Perfekt å starte med under forspillet! 

Luke6-Naughty-massasjeolje.png

Se mer informasjon og brukermanual på massasjeoljen her. 

Luke 7: Erotiske terninger

Luke 7 byr på en ny og romantisk måte å spice opp sexlivet på. I denne luken får du nemlig erotiske terninger. La deg rive med i en erotisk lek hvor terningene bestemmer når dere skal gjøre det og hvor. Her er det opp til skjebnen å bestemme... Bytt på å trille terningene og lek dere med mange deilige kombinasjoner. Disse kommer garantert til å krydre julekosen!

Luke7-naughty-erotiske-terninger.png

Se mer informasjon og brukermanual på de erotiske terningene her. 

Luke 8: Vaginakuler

Dette er julekulene du vil ha på juletreet... I denne luken får du disse lekre og pirrende vaginakulene. Dette sexleketøyet er perfekt for deg som ønsker å få mer stimulering og sterkere orgasmer. Bruk litt vannbasert glidemiddel og før enkelt inn kulene i skjeden. Motvekten på innsiden av vaginakulene, vrikker rundt for hver bevegelse, slik at du hele tiden blir stimulert. Vaginakulene er ikke bare for nytelsens skyld der og da, men gir også en opptrenende effekt, som gir deg sterkere og mer intens nytelse på sikt! Det finnes jo ikke noe bedre julegave enn det... Vaginakulene har en praktisk trekksnor som gjør de enkle å ta ut.

Luke8-naughty-vaginakuler.png

Se mer informasjon og brukermanual på vaginakulene her. 

Luke 9: Vibratorrens

Julekalenderen er ikke komplett uten vibratorrens! Denne geniale vibratorrensen fjerner bakterier, slik at du kan nyte alle sexleketøyene i kalenderen igjen og igjen. Vibratorrensen kan brukes på alle sexleketøy, og den er superenkel å bruke. Siden den kommer som en spray, behøver du ikke å smøre ut noe som helst.  Alt som trengs er et par sprut med flasken over sexleketøyet! 

Slik bruker du vibratorrensen: 

  • Vask sexleketøyet ditt først med mild såpe og vann.
  • Deretter sprayer du vibratorrensen over sexleketøyet ditt, eller på en fuktig klut som du bruker til å vaske sexleketøyet med.
  • Tørk grundig eller skyll den i lunket vann etter rensen har fått virke.
  • Voilá! 

Luke9-Naughty-vibratorrens.png

Se mer informasjon og brukermanual på vibratorrensen her. 

Luke 10: Kilefjær

En kjapp en kan krydres med det lille ekstra - slik som denne lekre grønne kilefjæren i luke 10! Vi skal love deg at den gir en enda mer opphisset og klar stemning. Bytt på å bruk den på hverandre og finn hverandre erogene soner. Dere kan for eksempel stryke den over halsgropen, over brystene og på innsiden av lårene. Psst.. det finnes så mange flere følsomme steder på kroppen enn man tror. 

Luke10-naughty-kilefjær.png

Se mer informasjon og brukermanual på kilefjæren her. 

Luke 11: Fingervibrator

Vi er helt sikker på at du kommer til å bli i ekstase etter å ha åpnet denne luken... For her får du en fantastisk god fingervibrator! Fingervibratoren har et unikt design som er ment for g-punkt- og klitorisstimulering. Vibratoren er liten og kraftfull, og booster enten forspillet eller sololeken med pirrende vibrasjoner. Fingervibratoren er buet nøyaktig for G-punktstimulering, og har et nuppete berøringsområde som gir stimulerende effekt, både ved penetrering og klitorisstimulering. Fingervibratoren er lett å bruke ved å legge fingeren din i ringen, for så å justere inn din favorittrytme med knappen. Tips! Du kan også bruke den gullfargede bullettvibratoren alene! 

Luke11-naughty-fingervibrator.png

Se mer informasjon og brukermanual på vibratoren her. 

Luke 12: Blindfold

Når man fjerner en sans, så forsterkes de andre… Øk nytelsen til din kjære med å sette på hen dette superlekre grønne blindfoldet fra luke 12! Blindfoldet festes enkelt og behagelig med et stretchy bånd rundt hodet, og er i tillegg foret med et deilig stoff på innsiden, som gjør den helt fullstendig lystett. Perfekt å bruke i kombinasjon med de andre leketøyene i julekalenderen!

Luke12-Naughty-blidnfold.png

Se mer informasjon og brukermanual på blindfoldet her. 

Luke 13: Håndmansjetter

Føler du deg litt ekstra naughty i julen? Da er det flaks at du får disse lekre og lekne håndmansjettene i luke 13. Disse kommer i et lekkert lærmateriale som føles både behagelig og pirrende mot huden. Dette bondageproduktet kan brukes til å binde fast både håndledd eller ankler. Lukkes igjen med enkel borrelås og festet til hverandre med gullkroken. Bruk disse i kombinasjon med de andre leketøyene i kalenderen for en ekstra frekk adventstid! 

Luke13-naughty-håndjern-NY.png

Se mer informasjon og brukermanual på håndmansjettene her. 

Luke 14: Paddle

Nysgjerrig på BDSM? I denne luken får du utforsket dine fantasier... Luke 14 består av denne lekre paddelen som kombinerer heftig nytelse og lekkert design. Her får du eksperimentert med din dominerende eller underdanige rolle, ved å enten gi eller motta noen frekke rapp på baken. Paddelen har en perfekt liten størrelse for både nybegynnere og for dere som allerede har oppdaget deres mer frekke side. 

Luke14-naughty-paddle.png

Se mer informasjon og brukermanual på paddelen her. 

Luke 15: Oralkrem

I luke 15 får du og partneren din noe deilig å smake på... Dette er en smakfull oralkrem med vaniljesmak som gir deg en mer intens nytelse under oralsex! Påfør en liten mengde på leppene og kjenn hvordan de glir deilig og friksjonsfritt over partnerens intime soner. 

Luke15-Naughty-oralkrem.png

Se mer informasjon og brukermanual på oral balmen her. 

Luke 16: Dildo

Bak luke 16 finner du denne lille julegaven... Med denne dildoen vil du oppleve fantastisk stimulering, enten det er prostata eller g-punktet som skal nytes! Dildoen har en sugekopp i basen og kan festes mot en glatt flate eller i sele, og kan nytes både av han og henne. Benytt alltid vannbasert analt eller vaginalt glidemiddel, for best mulig nytelse!

Luke16-Naughty-dildo.png

Se mer informasjon og brukermanual på dildoen her. 

Luke 17: Punktmassør

I neste luke finner du denne geniale punktmassøren! Dette leketøyet er perfekt å bruke på ømme og såre muskler, samtidig som du teaser partneren din. Punktmassøren har et solid håndtak som er god å holde i hånden, og to gullkuler øverst som ruller når du glir den over huden. Bruk den sammen med massasjeoljen for å få maksimal nytelse! 

Luke17-Naughty-punktmassør.png

Se mer informasjon og brukermanual på punktmassøren her. 

Luke 18: Oppbevaringspose

I luke 18 får du en lekker og luksuriøs oppbevaringspose. I denne kan du trygt og hygienisk oppbevare sexleketøyet ditt i, uten å bekymre deg for at det skal bli skadet eller støvet ned. Oppbevaringsposen kommer i en nydelig grønn farge og et silkemykt stoff, med gullsnor øverst som kan strammes. 

Luke18-Naughty-toybag.png

Se mer informasjon og brukermanual på oppbevaringsposen her. 

Luke 19: Analplugg

Om tanken på å utforske bakdøra i julen pirrer litt, så er det perfekt at du får denne analpluggen i luke 19. Denne analpluggen kommer i en middels stor størrelse, og er like god til nybegynnere som til de mer erfarne. Analpluggen har en deilig glatt overflate, og vil sammen med et vannbasert analt glidemiddel gli enkelt inn i bakluka! Analpluggen har en suverent slank hals, noe som sikrer at den sitter godt, og ikke sklir ut under den spennende anale nytelsen... Basen på buttpluggen, sikrer også at den ikke forsvinner inn. 

Luke19-Naughty-analplugg.png

Se mer informasjon og brukermanual på analpluggen her. 

Luke 20: Roseblader

Skap den ultimate romantiske atmosfæren med disse nydelige hvite rosebladene i luke 20. Overrask partneren din ved å lage et spor av roseblader. Du kan blant annet strø rosebladene på vei til soverommet, på sengen eller strø bladene i badekaret og la de drive rundt i vannet. 

Luke20-Naughty-roseblader.png

Se mer informasjon og brukermanual på rosebladene her. 

Luke 21: Bøyelig vibrator

I luke 21 skjuler det seg en helt unik og bøyelig vibrator! Dette er garantert et sexleketøy du ikke har prøvd før. Dette spennende sexleketøyet kan brukes på forskjellige måter, så her er det bare fantasien som setter stopper. Vibratoren kan blant annet brukes til å stimulere direkte på erogene soner, klitoris eller på penishodet, eller brukes under samleie. Plasser vibratoren inn i skjeden formet som en "U" under samleie, og kjenn hvordan den vibrerer mot klitoris og g-punktet samtidig. Og ja – det er plass til både deg og partner. Han vil også føle de pirrende vibrasjonene mot penis samtidig som han presser den slanke delen av leketøyet opp mot g-punktet. På hver side av endene er det to ulike teksturer som gir ekstra pirrende stimulering! Her er det bare å glede seg... 

Luke21-Naughty-bøyelig-vibrator.png

Se mer informasjon og brukermanual på vibratoren her. 

Luke 22: Kortspill

I luke 22 får dere utfordret alle de fem sansene med dette spennende kortspillet! Kortspillet går ut på å gjøre ulike utfordringen med de fem sansene vi har: se, høre, smake, lukte og føle. Utfordringene lar deg og partneren din prøve ut nye ting og bli kjent med hverandre på nye måter. Flere av utfordringene er inkludert med de andre produktene i kalenderen. 

Luke22-Naughty-kortspill.png

Se mer informasjon og brukermanual på kortspillet her. 

Luke 23: Bade- og dusjolje

I luke 23 får du denne velduftende bade- og dusjoljen! Denne er perfekt for deg og en leken partner som vil leke med sansene på badet. Såp inn deg og partnerens kropp med oljen og kjenn hvordan huden etterlates glødende, fuktig og deilig... 

Luke23-Naughty-badogdusjsåpe.png

Luke 24: Penisring

En unik og litt annerledes penisring med rumlende vibrasjoner! Denne spennende penisringen kommer med to ringer, en som kan brukes rundt pungen og en som kan brukes rundt penis. I tillegg har den et ekstra "hode" med tekstur for å stimulere klitoris samtidig. Dette leketøyet gir deg og partner maksimal nytelse under samleie! Leketøyet kommer med 5 kraftige vibrasjonsnivåer, så her er det bare å glede seg til en spennende adventstid... Penis- og pungringen er laget av et superfleksibelt silikonmateriale, så denne vil passe de aller fleste penisstørrelser. 

Luke24-Naughty-Penisring.png

Se mer informasjon og brukermanual på penisringen her. 

Sikredegnaughtykalenderher2022.png