National Underwear Day

Få med deg Kondomeriets frekke tips til en vellykket feiring av National Underwear Day, den 5. august!

Undertøyskjeden Freshpair grunnla den 5. august 2003, National Underwear Day. Her ønsket de å feire gleden med fint undertøy med å samle flest mulig til en folkefest på Broadway i New York. Budskapet lød; Selvtillit er en bivirkning av å tro på seg selv. Dagen har vært omtalt i store medier som CBS, Good Morning America, Fox News, The Huffington Post, med flere. Her i Kondomeriet ønsker vi å gi deg de beste tipsene for å føle seg sexy og selvsikker i lekkert undertøy. 

Fransk åpning

Man kommer ikke unna sexy undertøy uten å nevne fransk åpning. Dette er trusene som har en åpning i skrittet for å lage spillerom for eventuelle seksuelle aktiviteter. Det finnes et utrolig mangfold i design på de ulike trusene. Noen er minimale tangatruser eller g-streng. Det fins hipstertruser som har en litt bredere kant. Det fins til og med de mer perler på, for et mer glamorøst uttrykk. Her er der bare å prøve seg frem til hva man er komfortabel med! 

Se hele utvalget her!

Hofteholdere

Fins det egentlig noe mer pirrende enn en hofteholder? Alle kunne jo gått rundt i strømebukser, men det tvetydige signalet med en hofteholder, om at man prøver å dekke seg til, samtidig som man viser litt mer hud for å holde strømpene på plass, slår sjeldent feil. 

Sjekk utvalget vårt her!

Sexy strømper

Ulike strømper gir ulike uttrykk. Man kan gjøre et antrekk pent, anstendig, søtt...eller småfrekt, som vi holder en knapp på her i Kondomeriet. Overrask partneren kun iført et par sexy strømper som stopper på lårene, eller spice opp ett ellers rolig antrekk med et par nettingstrømper. For de litt mer vågale, kan et catsuit være et alternativ. Setter garantert opp stemingen!

Se hele utvalget her.