Mannlig jury falt for Lelo Ora

Ora Personal Massager vibrator fra det svenske kvalitetsmerket Lelo vant Sveriges første pris i produktdesign i Cannes i 2014. Vi skjønner hvorfor: I tillegg til å være svært stilig, er Ora et fantastisk sexleketøy! 

Plukket ut blant 194 bidrag

Ora var Lelos eneste nominering i kategorien «Product Design», en ny kategori av året i kåringen A’ Design Awards. Tanken med denne kategorien er at den skal belønne fysiske produkter som styrker foretakets varemerke, så vel som å forbedre menneskers liv og hverdag. Totalt ble det sendt inn 194 bidrag fra 37 land til denne kategorien, og 28 av dem ble nominert. Her klarte altså Lelo Ora å vinne en av de ni prisene som ble delt ut under kåringen!

Jury med kun menn

Andre vinnere inkluderer Nike, Vodafone og Speedo, som ble valgt ut av et panel bestående av akademiske og profesjonelle eksperter innen produktdesign, basert på innovasjon, funksjonalitet, presentasjon og ergonomi. En av representantene i juryen meddelte at det ble mange diskusjoner, og ekstra vanskelig å bedømme Ora ettersom juryen kun bestod av menn.

Simulerer oralsex

Ora er designet for å simulere den unike følelsen av oralsex for kvinner. Vibratoren byr på en annerledes opplevelse, med tungeliknende stimulering på og rundt klitoris. Med uendelig variasjonsmuligheter og lekkert design, er vi ikke overrasket over at selv den mannlige juryen falt for denne!

Vil du lese mer om Lelo Ora?

Kilder: dagensmedia.se, resume.se, lelo.com