La deg inspirere av årets julefavoritter - Callie

Årets julegave fra Kondomeriet er to lekre vibratorer; Callie Dual rabbitvibrator og Callie Minivibrator. Her får du de frekke instruksjonene!

De nye Callie-vibratorene er flotte å se på med sin kremhvite farge med detaljer i gull og diamant. Men hvordan skal du bruke dem for å oppnå klimaks? Gjelder det å bare holde den mot klitoris også skjer alt av seg selv? For noen er svaret, ja. For andre kan veien til den gode orgasmen være mer uklar.

I kvinnemagasinet Cosmopolitan US, fikk Callie Minivibrator ekstremt god omtale og ble kåret  til "Most stylish" innenfor sexleketøy. Som en av testerene i kåringen sa:

"If Apple made a vibe, this would be it. Its seven patterns go from low to whoa."

Nå som julen nærmer seg er det mange ting som skal fikses. Her gir vi deg både de fantastiske redskapene og bruksanvisningen, slik at du hvertfall ikke trenger å tenke på hvordan orgasmen skal klemmes inn i alt. 

Callie Dual rabbitvibrator

En rabbitvibrator kjennetegnes ved at den har en dobbel funksjon. Den stimulerer klitoris og g-punkt samtidig. Callie Dual har en silkeglatt overflate i silikon som glir herlig inn i skjedeåpningen. Sexleketøyet har en kraftig vibrasjon med motor i skaftet og i klitorisstimulatoren. Med ulike trinn vil de aller fleste vil finne en rytme som passer. 

Bli ordentlig tent

Gå inn i en rolig atmosfære. Legg deg et komfortabelt sted, kanskje med litt behagelig bakgrunnsmusikk. Ikke velg musikk du kan bli distrahert av! La deg selv bli opphisset, gjerne i form av fantasier eller erotisk film. Noen syns det holder å begynne å ta på seg selv for å komme i riktig sinnstemning. Finn frem et glidemiddel du liker. Til Callie anbefales det å bruke et vannbasert glidemiddel for å ikke skade silikonen den er laget av. Vi i Kondomeriet er forkjempere av orgasmekremen som et tilskudd til lyst og velvære, så denne kan være et hett tips å starte med. 

Når du har laget din egen sex-boble, kan du sette i gang. Legg deg i en stilling du kan holde en stund. Et tips kan være å legge seg på rygg med fotsålene mot hverandre. På denne måten skaper man en spenning i musklene som sammen med riktig pust kan hjelpe orgasmen på vei.Ta noen dråper orgasmekrem og begynn ditt eget forspill. Begynn litt forsiktig, slik at du kan kjenne spenningen og la forventningene bygge seg opp litt. Hell glidemiddel på din Callie, og på deg selv. Pass på at vibratoren er helt oppladet så du slipper noen sure overaskelser rett før klimaks! 

La rabbitvibratoren ta deg til himmels 

Før Callie Dual rabbitvibrator inn i skjeden. Den vil stoppe naturlig når klitorisstimulatoren treffer riktig. Finn en vibrasjon som passer. Det kan være greit å starte med litt lavere intensitet først, før klitoris er helt klar. Når man blir opphisset svulmer klitoris opp og du vil etterhvert kanskje føle at en kraftigere vibrasjon blir mer behagelig. For noen vil det meste være gjort ved å bare holde vibratoren stille når de finner riktig punkt. Andre syns det er deilig å bevege vibratoren ut og inn, for å få mer bevegelse i skjedeåpningen slik som ved samleie. 

På dette tidspunkt bør du være inne i dine egne tanker, og hvordan man gjør ting går på automatikk. Kjenn deg frem og ikke vær redd for å slippe deg løs. Noen kvinner kan kanskje bli mer opphisset av lyder, så de stønner, mens andre må være stille for å konsentrere seg om det som skjer og om orgasmen. De må stenge alt annet ute.  

Callie Dual rabbitvibrator kan også brukes av par. Da blir det ofte mer som et hett forspill eller for å hjelpe kvinnen over orgasme-kanten etter at mannen har fått utløsning. Er man to kvinner kan vibratoren være et herlig tilskudd gjennom samleie.

Callie Dual rabbitvibrator finner du her

Callie Minivibrator

Callie Minivibrator er en kombinasjon av klitorisvibrator og en klassisk, liten vibrator. Størrelsen er utrolig brukervennlig. Som ved Callie Dual rabbitvibrator, er minivibratoren laget i kremhvitt, silikonmateriale. Følelsen den gir mot huden er silkemyk og vibrasjonene er overaskende kraftig for denne saken. Denne kan nytes alene, med partner og perfekt å ta med på reise!

Passer til alt

Har du valgt Minivibratoren så har du funnet deg en meget allsidig ny venn. Etter at du har kommet inn i din egen sone og klargjort med glidemiddel og orgasmekrem, slår du på din Callie Minivibrator. Kjenn hvordan vibrasjonene kjærtegner hånden og tenk på hvordan det skal føles mot underlivet. La den gli over klitoris og sirkle rundt skjedeåpningen. Før den inn litt og så ut før inn igjen så langt den lille rakkeren rekker. Lek med deg selv og la deg selv bli opphisset. Finn riktig rytme. Kanskje sirkelbevegeler rundt klitoris fungerer? Eller kanskje du må stryke vibratoren nedover og oppover ryggen av klitoris mens vibrasjonene pulserer. Tenk på hvordan pusten din jobber. Pust helt inn og knip i bekkenmuskulaturen. Kjenn at hele kroppen din er mottakelig for den kraftige vibrasjonen Callie leverer. 

Størrelsen og utseende gjør at Callie Minivibrator er kronen på verket, også i et parforhold. Her er det så utrolig mange valgmuligheter. Varm opp med Callie, la partneren varme deg opp og leke seg frem eller hva om dere varmer opp selv mens dere ser på hverandre? Sett på blindfold og håndjern og la partneren pirres av vibrasjonene. Under samleie kan du stimulere klitoris. Gi det et ærlig forsøk på å oppnå orgasmen samtidig! Kanskje partneren din blir så tent av deg og din nye selvsikkerhet med dette smykket av et sexleketøy at han kommer litt for fort. Men da kan du be han ta Callie i sin hånd, mens du instruerer han til eget klimaks. 

Callie Minivibrator finner du her