Kvinners sexrelaterte problemer

Mange kvinner skjemmes og hemmes av kroppen sin. Dessverre er det mange som aldri blir fornøyd med hvordan de ser ut, eller hvordan kroppen fungerer. Dette er noen av de vanligste problemene kvinner har i forhold til kropp og sex. 

Brystene er "feil"

Enten er puppene for små, for store, for slappe eller for skjeve. Kvinner finner stadig feil på brystene sine. Med den økte tilgangen til å rette på disse feilene, både i form av operasjoner og medikamenter, er det akkurat det de gjør. Men mange glemmer at det kan resultere i skumle bivirkninger og plager i ettertid.

Problemer med sexlysten

I dagens stressende samfunn er det mange som sliter med dårlig sexlyst. Fokuset er stort, og enten har vi blitt mindre kåte, eller så er det mindre tabubelagt å snakke om at lysten ikke er på topp. Der bestemødrene bet tennene sammen, krysser heller dagens kvinner bena og snur ryggen til.

Sexlyst er noe man kan jobbe med, og det finnes også kosttilskudd som kan hjelpe på lyst og følsomhet

Ekkel utflod

Vond lukt fra underlivet er ikke særlig sexy. Sopp, vagiose eller kjønnssykdom kan være problemet. Det kan være lurt å sjekke dette hos legen, for å være på den sikre siden. Når problemet er løst, vil kanskje sexlysten også ta seg opp.

Svak bekkenbunn

Slappe muskler i underlivet kan resultere i ufrivillig vannlating eller et mindre spennende sexliv. Ved å utføre knipeøvelser, også kjent som kegel-øvelser, kan muskulaturen trenes opp, noe som vil gi både deg og en partner større glede av sexlivet. Knip sammen og opp, med flere repetisjoner, hver dag. Ettersom det ikke er noen som ser hva du gjør, kan du trene hvor som helst i løpet av dagen. Pass bare på å ikke komme med rare grimaser.

Har du lyst til å gjøre øvelsene litt enklere og morsommere, er vaginakuler et flott alternativ. Vaginakuler og vaginavekter trener opp skjedemuskulaturen, og gir deg en heftig opplevelse på kjøpet. Her kan du lese mer om trening med vaginakuler, og her finner du en stor guide til og om vaginakuler

Manglende følelse i klitoris

Noen kvinner mangler den sensitiviteten som de fleste har i klitoris. Klitoris er for mange den raskeste og beste, og for noen den eneste, veien til orgasme. Ettersom klitoris er en så viktig del av orgasmen, kan det være lurt å teste ut om det hjelper å bruke en spesialdesignet vakumpumpe på klitorisen. En vaginapumpe vil gjøre klitoris større og mer følsom. Det går også an å prøve seg fram med orgasmekremer, som øker blodtilførselen og gjør området mer følsomt. 

Kilder: articledashboard.com, Mark Bevan