Kjæresteferie – dette bør du tenke på

Sexy badetøy, glødende hud og et ekstra glass vin til maten. Alt ligger til rette for en sensuell og avslappet kjærestetur, men visste du at høsten er høysesong for parterapi?

Ferien er endelig rett rundt hjørnet. Forventningene er skyhøye, og det er nå vi skal ta igjen for lite sex i hverdagen. Men for noen kan forventningene og feriens krav til aktiviteter ødelegge for den romantiske stemningen. Hvordan unngå feriefella og få bedre feriesex?

Planlegg sammen

Det er ikke uvanlig at par går hverandre på nervene når de tilbringer alle timene i døgnet sammen. Det kan være lurt å avklare forventninger på forhånd. Ønsker dere å gjøre ulike ting på dagtid? Skal dere sove lenge eller farte mest mulig? Noen vil gå på museum, andre vil ligge på stranden hele dagen. I stedet for å krangle, kan dere ta noen pauser fra hverandre iblant. Alenetid kan ironisk nok føre dere sammen. Møt hverandre for en spennende date på kvelden, og dere har garantert mye å snakke om.

Tenk koffert

Fyll kofferten med mer lyst. Ferien er en fin tid for å prøve noe nytt og spennende sammen, eller bare gjøre det deilige enda deiligere. Ja, det er viktig å smøre seg med solkrem på stranda, men glem ikke glidemiddelet i de sene kveldstimene! Kondomeriet har alt du og partneren din behøver for å lokke fram den nyforelskede følelsen igjen på ferie.

Masser inn en liten ert orgasmekrem på klitoris, og la partneren stryke en vibrator over dine erogene soner. Orgasmekremen sørger for å øke følsomheten for de deilige vibrasjonene som treffer klitoris, og gir en pirrende prikking og mer intense orgasmer. La ham få vite hvor deilig orgasmen føles for deg. Ingenting er så himmelsk som å høre kjæresten stønne av nytelse. Gi han den behandlingen han fortjener med et Tenga onaniegg. Inne i forpakningen, som kan minne om et kinderegg, finner du en stretchy onanihylse. Glatt på utsiden og fylt til randen av pirrende nupper på innsiden. Sett et blindfold på ham, og la ham vente i spenning. I stedet for å bruke munnen, før onanihylsen over penis. Bruk glidemiddel inne i onanihylsen for å gi ham følelsen av en våt blowjob. Sansene kommer til sin rett ved bruk av blindfold, og han vil garantert elske det!

Psst. Et lite tips, ta batteriene ut av klitorisvibratoren før dere drar på ferie. Da unngår du at vibratoren vibrerer i kofferten, og batteriene varer lengre!

Pakkeliste for kjærester:

  • Frekt badetøy –  vis deg fram på stranda.
  • Sexy undertøy –  skift ut av bikinien til noe enda flottere på kveldstid.
  • Solkrem –  solbrent hud er ikke spesielt sexy.
  • Forførende kveldsantrekk –  skap den magiske stemningen.
  • Ekstra AAA-batterier til vibratoren.

Kilder: kondomeriet.no, side2.