Hvordan takle humørsvingningene hennes?

Selv den søteste jenta kan forvandles om til en bombe av følelser, etterfulgt av raseri og tårer. Men hva kan du gjøre når det ikke lenger fungerer å skylde på PMS-hormoner?

En dårlig dag på jobb, uoverenstemmelser med en venninne, familieproblemer eller bare en liten skuffelse den dagen kan være grunner nok til å framprovosere et følelsesutbrudd. Alle er forskjellige og reagerer på forskjellige måter. Du sitter kanskje av og til igjen med følelsen av at hun kunne vunnet en rekke skuespiller-priser med all dramatikken som bruser opp og det er ikke alltid nødvendigvis du som burde være den som ordner opp. Men er du glad i dama så skader det ikke å gi en håndsutstrekkelse og et forsøk på forståelse. 

Et amerikansk nettsted mener de har tipsene til hvordan du som mann kan takle de forskjellige humørtypene på en smartere måte. 

Fraværende

Hun trekker seg unna deg og viser ikke spor av å åpne seg og fortelle hva som plager henne. Ikke press henne til å prate, det kan føre til en voldsom reaksjon som ingen av dere vet hvor kommer fra. Gi henne pusterom og tid for seg selv før du spør henne om det er noe som plager henne. På den måten slipper du en amper kjæreste i forsvarsposisjon.

Deppa

Humøret hennes er trist og dystert og hun ser negativt på det meste. Hun trenger nærhet, ømhet og kjærlighet. Vis henne at du bryr deg, men ikke prøv deg seksuelt. Noen ganger er man bare i dårlig humør, uten at det er noen spesiell forklaring. En overraskelsesmiddag på yndlingsrestauranten hennes kan være det som snur humøret og får henne tilbake til sitt blide jeg.

Sinne

Det er forskjell på sinne som har sitt opphav i en spesiell hendelse du selv har skyld i, og uforklarlig sinne som bare dukker opp innimellom. Gjelder det det første, er det bare å unnskylde det du har gjort. Når det gjelder umotivert sinne, er det bedre å prøve å finne ut hva det er (det kan være en liten filleting), og få henne gjennom det som plager henne.

Behov for bekreftelse

Jenter blir gjerne litt nedfor og klengete hvis de opplever å bli oversett eller forbigått av kjæresten. Dette bunner i et behov for å få bekreftet partnerens følelser. Hun må igjen føle seg trygg på at han kun ønsker henne og at følelsene hans ikke er forandret. Det kan være lurt å møte denne typen humør med å strekke seg litt ekstra, gjøre de tingene hun han spurt om du vil gjøre med henne eller foreslå en hjemmekveld for bare dere to. 

Nedfor 

Forskjellen mellom å være deppa og nedfor kan være vag og det er ikke alltid like lett å differensiere mellom de to. En god indikator kan være varighet. Det kan ta lenger tid å komme ut av det negative humøret når hun er deppa enn når hun er nedfor. Å være nedfor kan innebære en dårlig dag eller to, hun føler seg ikke på topp og har mistet litt av livsgnisten for en kort stund. Prøv å tilbakevise de negative tankene hun har om seg selv, og heller bygge opp positive tanker.

Stressa

Litt høyere temperatur på grunn av for mye å gjøre kommer man ikke forbi når det gjelder de fleste jenter, de blir bare stressa innimellom. Du kan velge to tilnærmelser; ikke løp i veien for henne eller gjør noe som kan lette litt på trykket. Bare å lage middag eller henge opp tøyet kan være ting som forbedrer situasjonen betraktelig.

Bonushumør: Kåt

Noen ganger kan humørsvingningene hennes komme dere begge til gode. Innimellom kan hennes seksuelle lyst blusse opp innimellom andre sinnstemninger. Da er det bare å være våken! Følg med og benytt sjansen når du mener du ser det rette blikket.

Kilde: askmen.com