Hit bør du reise for å ha sex!

Planlegger du kjæresteferie, enten til sommeren eller kanskje påske? Da har vi et forslag til deg som er eventyrlysten og reiseklar.

Rundt om i verden sprer det seg nemlig en sexy og sensuell trend for lekne par. Den tradisjonelle minibaren er nemlig på vei ut, og inn kommer sexy hoteller som tilbyr sexleketøy og pirrende massasje pakker. På flere trendy hoteller i hele verden kan du nå forhåndsbestille sexleketøy og erotiske pakker. Du kan få alt fra kjærlighetspakker med Champagne, jordbær, krem og massasjeolje til frekkere pakker med vibrator, bondagesett og penisring.

Vi har samlet noen favorittsteder rundt om i verden som du bør ha sex:

1.

Andaz-kjedens Ivy Hotel i San Diego tilbyr en sexy atmosfære på rommene med strippestang og glassdusj

Ivy Hotel - San Diego Ivy Hotel - San Diego

2.

I Las Vegas kan du bli medlem av Mile High klubben uten å snike deg inn på toalettet. Flyselskapet Love Cloud tilbyr nemlig et elskovsrede på 10 000 meters høyde.
Foruten pilotsetet er det to seter som passasjerene må sitte fastspent i under take-off og landing. Resten av småflyet er gjort om til en dobbeltseng med myk madrass, tepper og og produkter fra sexmøbelleverandøren Liberator. Passasjerene og piloten er adskilt med en låst gardindør. Piloten er i tillegg utstyrt med lyddempende hodetelefoner, slik at passasjerene skal sikres privatliv under hele flyturen.

           2128762
3.

Undervannshotell. Det finnes en rekke hoteller rundt om i verden hvor du kan bestille hotellrom under vann med utsikt ut i havet. Manta Resorts, i Tanzania og Atlantis, The Palm i Dubai er blant de mest spektakulære.

 Underwater-Hotel Atlantis, The Palm i Dubai

4.

Ha sex under nordlys. På Hotel & Igloo Village i Kakslauttanen i Finland kan du se på det dansende nordlyset mens du ligger i sengen. Til opplysning er det rundt 21 grader (varme) inne i glassigloen, og gardiner man kan trekke for rundt nedre del av igloen. I toppen er det imidlertid alltid åpent utsyn mot himmelen (og nordlyset). Sex under nordlyset skal ifølge japanske myter oppfylle ønsket om guttebarn, om ikke annet skal barna bli ekstra vakre.

           Hotel-Kakslauttanen-1024x685

            Kakslauttanen_igloos_3598-930x523

Nyt ferien!