En av verdens ledende parvibratorer

Den nyeste og fjerdemann ut i rekken av den populære parvibratoren fra We-Vibe kalles 4 Plus og er det ultimate sexleketøyet for par.

– Dette er akkurat det legen anbefalte for avstandsforhold – et fremragende tilskudd i samlingen vår! Det sier Jason, anmelder av den nye We-Vibe 4 Plus på Amazon. Nå tar den nye utgaven av den populære parvibratoren også det norske markedet med storm.

Takket være en app har den siste utgaven av We-Vibe blitt en stor hit blant par over hele verden. Ved at begge laster den ned kan du og partneren din ha det gøy sammen uavhengig av hvor i verden dere befinner dere. Så lenge dere har nettilgang, har dere også tilgang til hverandre.

– Det som gjør We-Vibe 4 Plus unik er at den sitter fast slik at du slipper å holde den på plass, og at den stimulerer både innvendig og utvendig samtidig. Uansett om partneren din er på jobb, i Nordsjøen eller på andre siden av kloden – med We-Vibe blir det aldri kjedelig, sier Maria K. Ebbestad, nettredaktør i Kondomeriet.

Jenta kan bruke vibratoren, og partneren kan kontrollere stimuleringen uavhengig av avstand, tid og sted.

Revet bort fra hyllene

Da Norges populære butikkjede for sexleketøy fikk inn vibratoren i november 2014 ble den revet bort fra hyllene i løpet av noen få dager. Selv om de er vant til at kunder etterspør produkter, har We-Vibe vært langt mer poplær enn forventet.

– Produsenten bak We-Vibe lytter til kundene sine og siden den første utgaven kom ut, har vibratoren blitt enda mer riktig for de fleste kvinner. Derfor er den også utrolig populær og ble utsolgt med en gang. Den fjerde i rekken er helt klart en bedre utgave, men fordi alle er ulike vil ikke samme vibrator passe alle. Derfor tilbyr vi vår helt egen orgasmegaranti der du som kunde kan få et nytt produkt dersom du ikke oppnår orgasme innen 30 dager. Det handler om å finne den perfekte vibratoren for deg, sier Maria.

Ved å starte det nye året med en tur innom Kondomeriet kan du med andre ord være sikker på at piffen i parforholdet ikke dør ut, uansett hvor lang avstanden mellom dere er. Det eneste dere trenger i tillegg til We-Vibe er en smarttelefon.

Et spennende leketøy for to

Å finne den perfekte vibratoren handler i stor grad om å vite hva man liker og å prøve seg frem. Ifølge Maria er ikke nødvendigvis We-Vibe 4 Plus vibratoren for førstegangskjøpere, men er du eller partneren din klar for både utvendig og innvendig vibrasjon, er dette et veldig spennende leketøy.

– Mange tror at vibratorer er for alenebruk, men vi prøver å fortelle at det passer ypperlig til bruk ved samleie. Når så mye som 75 prosent av alle kvinner trenger stimuli av klitoris under samleie for å få orgasme, sier det seg selv at en god vibrator kan utgjøre en stor forskjell. We-Vibe har tatt dette på alvor og sitter fast som en u-form både på innsiden og utsiden for maksimal nytelse, avslutter hun.

Tar du turen til Kondomeriet, finner du garantert noe som passer både deg og partneren din, enten du er nysgjerrig på We-Vibe 4 Plus eller annet leketøy. Takket være et bredt utvalg og stor faglig kompetanse finner du alltid inspirasjon til et bedre og mer spennende sexliv hos den populære butikken for sexleketøy.

DETTE SIER DE OM WE-VIBE 4 PLUS

– Jeg har allerede We-Vibe 2 og elsker oppgraderingen. Den fungerer fantatsisk bra med god vibrasjon.

Kisses – 7. desember 2014

– Overrasket dama med denne og hun sa med en gang Fifty Shades of Joe! Denne greia er fantastisk. Den passer bra, føles silkemyk og er veldig fleksibel.  Appen lar deg utnytte vibrasjonen på mange ulike måter – den er vel verdt pengene.

Joe – 16. desember 2014

– Det beste er at elskeren min kan gi meg orgasme når han er 13 timer borte – hvor kult er ikke det når man ikke kan være fysisk sammen?

J. N. H. – 1. oktober 2014