C1 klitorisvibrator: «Beste produkt for kvinner 2014"

I januar 2014 ble klitorisvibratoren C1 fra det norske leketøysmerket Laid belønnet med en pris under AVN O-Awards i USA. Det er ingen dårlig pris vibratoren nå kan smykke seg med, den fikk nemlig tittelen "The Outstanding Product for Women 2014". Med det ble vibratoren kåret til det beste produktet for kvinner i 2014!

Prisutdelingen er i regi av mediaforlaget AVN, og er en anerkjent industripris, hvor det er industrien selv som kårer de beste produktene.

Vibratoren ble belønnet for sitt unike design og form, samt sin funksjonalitet. Laid C1 ble utnevnt som en av de mest allsidige håndholdte utformingene av leketøy i verden, og kraftig stimulering med variasjonsmuligheter ble brakt fram som grunner for at vibratoren sørger for å gi kvinner et hendig og moderne leketøy designet av en industridesigner.

Nytenkende design

«The Outstanding Product for Women award», som er prisens amerikanske tittel, er forbeholdt leverandører som har et klart fokus på kvinner hva angår innovasjon, øye for detaljer og design. C1 hadde en klar fordel på grunn av sin uforventede fasong, som gir en allsidig og variert opplevelse med en moderne og sofistikert stil. 

"Det er ikke hver dag industrien kommer over et sexleketøy lagd for kvinner som vi aldri har sett før."

- Vi hadde aldri sett en klitorisvibrator med en kraftig motor basert på en silkeglatt silikonring; vi er så vant til at denne typen fasong er reservert for menn. Det er ikke hver dag industrien kommer over et sexleketøy lagd for kvinner som vi aldri har sett før, noe jeg tror virkelig førte til at denne fikk mange stemmer. Vi er så glade for å kunne gi denne prisen til et så unikt selskap som Laid, uttalte Sherri Shaulis, seniorredaktør for AVN, i forbindelse med prisutdelingen.  

Her kan du se og lese mer om C1 fra Laid!