Black Week: Her er kuppene du må få med deg

Ventetiden er over... Vi kickstarter årets beste salgsuke nå: Black Week! Og dette blir vårt største salg noensinne!

I år har vi ikke spart på kruttet. Nå får du knalltilbud på over 200+ sexleketøy til både ham, henne og par. Her får du faktisk opptil 70 prosent rabatt på flere av bestselgerne. 

- Du bør med andre ord være tidlig ute med å sikre deg dine favoritter til en knallpris!

Nedenfor her finner du våre beste tilbud, slik at du kan kapre deg leketøyene før det blir utsolgt... Hva venter du på? 

BW-oppptil70%.png

Artikkel-BW-wom-prisras.png

Kapre deg bestselgeren på rabatt

Er du i tvil om du skal gå for Womanizer Liberty? Ikke nå lenger. Under Black Week hos Kondomeriet kan du nemlig få den absolutte bestselgeren med hele 25 prosent rabatt! Det er et tilbud du ikke kan motstå...

Og om du trenger litt mer overbevisning: Ifølge en undersøkelse gjort av Womanizer1, har 98 prosent fått orgasme av sin Womanizer! Vi kan nesten garantere at du også får det... 

Womanizer Liberty rosa på 25% rabatt - kjøp her. 

Spar masse på Womanizer Duo

Vi har en annen god nyhet til deg også... En annen Womanizer-modell som har tronet bestselgerlisten hos Kondomeriet er Womanizer Duo! Og ja - denne får du også på tilbud denne uken. 

Dette sexleketøyet stimulerer klitoris med orgasmekremkallende trykkbølger og g-punktet med deilige vibrasjoner samtidig. Denne uslåelige kombinasjonen kan rett og slett gi deg en helt ny type orgasme – nå med 30 prosent rabatt!

Artikkel-BW-Duo.png

Womanizer Duo på 30% rabatt - kjøp her.

40% rabatt på Tango analplugg

Tango Luna analplugg har blitt et førstevalg ved analsex blant mange av våre kunder de siste årene. Luna er perfekt for nybegynnere som vil utforske analsex, da den er liten, elegant og vil gi deg en glitrende opplevelse!

Nå kan du oppleve det magiske bakdøra har å by på - med 40% rabatt! 

Artikkel-BW-analplugg.png

Tango Luna analplugg til 40% rabatt - kjøp her. 

BW-oppptil70%.png

Eksklusivt tilbud på årets mest lekne julekalender

Denne Black Week-uken tilbyr vi deg helt unike og eksklusive tilbud. Vi har blant annet satt ned årets mest lekne julekalender: Naughty & Nice erotisk julekalender. Du får altså en av årets beste julekalender til under 1000-lappen. Her bør du virkelig slå til! 

Du vil ikke gå glipp av dette tilbudet, eller kalenderen, denne julen ...

Artikkel-BW-naughty-kal.png

Naughty & Nice erotisk julekalender med 300 i avslag - kjøp her. 

25% på Fleshlight-nyhet

Ingenting er bedre enn å sikre seg helt ferske nyheter på tilbud! Nå får du Mer Lyst Fristende Fleshlight til 25 prosent rabatt. Dette er en helt ny utgave, i en ny og bedre versjon, som er laget for å ta håndjobben din til neste nivå... Dette sexleketøyet for menn er laget i samarbeid med verdensgiganten Fleshlight, og har det samme realistiske materialet som Fleshlight er kjent for.

Mange menn blir overrasket over hvor ekte den håndholdte vaginaen faktisk både ser og føles ut. Og akkurat nå kan du også oppleve dette med hele 25 prosent rabatt!

Artikkel-BW-fleshlight.png

40 % på Mer Lyst-favoritt

Under Black Week har vi også selvsagt vært nødt til å inkludere kundefavorittene fra Mer Lyst-serien vår! Du får for eksempel den populære livlig vibrator til hele 40 prosent rabatt. Her får du med andre ord mye vibrator for pengene.

Hva med å unne deg selv en tidlig julegave eller gi en superfin gave til en venninne eller partner? 

Artikkel-BW-livlig-vib.png

Ikke la orgasmene vente

Det er mange gode grunner til at du bør slå til på Kondomeriets Black Week-tilbud. Du kan blant annet gjøre mange av årets beste kjøp, få unnagjort årets julegaver og sist, men ikke minst - sikre deg orgasmene du drømmer om på rabatt! 

Artikkel-BW-stineogjulie.png

Sjekkutalletilbudeneher.png