7 erotiske julegaver til henne

Vi har gavene som redder jula! Gled en god venninne eller en kjæreste ekstra mye denne julen.

1.Womanizer Premium

Womanizer Premium er uten tvil årets julegave og en storfavoritt blant våre kunder! Skjem bort din kjære med denne fantastiske orgasmemaskinen, som gir en helt unik stimulering ved hjelp av pulserende trykkbølger.

– Fra første stund ble jeg tatt med storm, den intense følelsen av lyst og velvære. Det var en ny, litt ukjent form for stimulering, men herlighet så himmelsk. Orgasmen var ikke langt unna, og jeg måtte jobbe for ikke å komme for fort, sier Stine (30) fra Akershus, som fikk teste en Womanizer Premium for Kondomeriet.

118138_womanizer_premium_red1.jpgPris: 1899 -,

2. Trusevibrator med fjernkontroll

Drømmer du om å ha en sexy og pirrende hemmelighet sammen med partneren din? Moxie trusevibrator er ergonomisk formet for å ligge perfekt mot klitoris, og gir dype og rumlende vibrasjoner. Vibratoren er ekstremt stillegående og kan uten problem brukes utenfor husets fire vegger. Styres med app eller fjernkontroll.

118553_trusevibrator_moxie(6).jpgPris: 1290 ,-

3.Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er en lekker og nett versjon av bestselgeren Womanizer, som har tatt kvinner verden over med storm. Dette er "perlen" hun egentlig ønsker seg til jul! Liberty har hele 6 pirrende programmer i en reisevennlig modell, med et magnetcover som gjør oppbevaring hygienisk og diskré. 

118797_womanizer_liberty_jubileum(6).jpgPris: 999 ,-

4.Vaginakuler med vekt

Vaginakuler er noe de fleste kvinner kan dra nytte av, enten man har født barn og vil trene seg opp etter fødselen, eller man vil styrke orgasmene sine. Dessuten er det jo svært pirrende. Vaginakuler med vekt fra Fifty Shades of Grey gjør det hele enda mer sexy.

118756_inner_godess_silver_jiggle_balls(1).jpgPris: 229 ,-

5.Småfrekk jul?

Småfrekk pakke er den perfekte gaven til deg selv, en partner eller en venn. Den elegante emballasjen skjuler flere godbiter som håndjern, vibrator, kilefjær og blindfold. Roseblader og erotiske terninger setter den gode stemningen.

118395_Småfrekk_pakke(8).jpgPris: 249 ,-

6.Sexy rabbitvibrator

Utsøkt rabbitvibrator i heltrukket mykt silikon. Sexy rabbitvibrator har formen som kvinner elsker og treffer både g-punktet og klitoris med glans. Perfekt for ei som er litt kresen på utseende. Designerrabbiten er dekt av silkemykt silikon, noe som gir en deilig og luksuriøs følelse mot huden.

118507_SexyRabbitvibrator_prod.jpgPris: 599 ,-

7. Vibrator Rød Fløyel

Skjem deg selv bort, eller gi en superfin gave til en du er glad i. Rød fløyel vibrator har et mykt og glinsende materiale som føles luksuriøst og lekkert. Esken har en til-og-fra-lapp som gir deg muligheten å være litt ekstra personlig. 

118182_alert_1.jpg

For flere erotiske julegavetips ta en titt på Kondomeriet.no eller årets heteste julekampanje