7 erotiske julegaver til henne

Vi har gavene som redder jula! Gled en god venninne eller en kjæreste ekstra mye denne julen.

1.Womanizer Premium

Womanizer Premium er en storfavoritt blant våre kunder! Skjem bort din kjære med denne fantastiske orgasmemaskinen, som gir en helt unik stimulering ved hjelp av pulserende trykkbølger. I vår julekampanje finner du også Womanizer Premium i flere spennende pakketilbud

– Fra første stund ble jeg tatt med storm, den intense følelsen av lyst og velvære. Det var en ny, litt ukjent form for stimulering, men herlighet så himmelsk. Orgasmen var ikke langt unna, og jeg måtte jobbe for ikke å komme for fort, sier Stine (30) fra Akershus, som fikk teste en Womanizer Premium for Kondomeriet.

118138_womanizer_premium_red1.jpgPris: 1899 -,

2. Trusevibrator med fjernkontroll

Drømmer du om å ha en sexy og pirrende hemmelighet sammen med partneren din? Moxie trusevibrator er ergonomisk formet for å ligge perfekt mot klitoris, og gir dype og rumlende vibrasjoner. Vibratoren er ekstremt stillegående og kan uten problem brukes utenfor husets fire vegger. Styres med app eller fjernkontroll.

118553_trusevibrator_moxie(6).jpgPris: 1290 ,-

3.Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er en lekker og nett versjon av bestselgeren Womanizer Premium, som har tatt kvinner verden over med storm. Dette er gaven hun egentlig ønsker seg til jul! Womanizer Liberty har hele 6 pirrende programmer i en reisevennlig modell, med et magnetcover som gjør oppbevaring hygienisk og diskré. I vår julekampanje finner du også flere spennende pakketilbud med Womanizer Liberty.

118286_womanizer_liberty_red_wine.jpg

Pris: 995,-

4.Vaginakuler med fjernkontroll

Vaginakuler er noe de fleste kvinner kan dra nytte av, enten man har født barn og vil trene seg opp etter fødselen, eller man vil styrke orgasmene sine. Dessuten er det jo svært pirrende. Mer Lyst Gripende vaginakuler gjør det hele enda mer sexy ved at vaginakulene vibrerer og kan styres med en fjernkontroll. Kanskje kan partneren få ta styringen... 

GripendeVaginakuler_prod(2)_118385.jpg

Førpris: 599,- Nå: 449,-

5. Et deilig gavesett

Vi har flere lekre gavesett og pakketilbud som du kan overraske din kjære med. For eksempel finner du de bestselgende Womanizer-modellene i kombinasjon med andre godbiter, deilige rabbitvibratorpakker eller du kan gå for en leken parpakke som dere begge kan kose dere med. Her finnes det noe for enhver smak...

119314-Womanzier-Golden-Moments5.jpg

6.Sexy rabbitvibrator

Utsøkt rabbitvibrator i heltrukket mykt silikon. Sexy rabbitvibrator har formen som kvinner elsker og treffer både g-punktet og klitoris med glans. Perfekt for ei som er litt kresen på utseende. Designerrabbiten er dekt av silkemykt silikon, noe som gir en deilig og luksuriøs følelse mot huden.

118507_SexyRabbitvibrator_prod.jpgFørpris: 599,- Nå: 499,-

7. Vibrator Rød Fløyel

Skjem deg selv bort, eller gi en superfin gave til en du er glad i. Rød fløyel vibrator har et mykt og glinsende materiale som føles luksuriøst og lekkert. Esken har en til-og-fra-lapp som gir deg muligheten å være litt ekstra personlig. 

118182_alert_1.jpg

Pris: 299,-

For flere erotiske julegavetips ta en titt på Kondomeriet.no eller sjekk ut årets heteste julekampanje (julekampanjen og tilbudene som er nevnt i artikkelen varer ut 31.12.2020).