7 erotiske julegaver til henne

Vi har gavene som redder jula! Gled en god venninne eller en kjæreste ekstra mye denne julen.

1.We-Vibe Melt by Iselin

We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen er en storfavoritt blant våre kunder! Skjem bort din kjære med denne fantastiske orgasmemaskinen, som gir en helt unik stimulering ved hjelp av pulserende trykkbølger.

«Det er et av mine favorittprodukter som stimulerer klitoris uten å bli for intens eller kjedelig, og som gir deg en dyp og varm orgasme. Deilig alene, og fantastisk sammen med partner. Denne sexy saken smelter dere sammen», sier Iselin Guttormsen om We-Vibe Melt.

119835_We-VIbe-Melt-x-Iselin-G9.jpg

Pris: 1490,-

2. Trusevibrator med fjernkontroll

Drømmer du om å ha en sexy og pirrende hemmelighet sammen med partneren din? Moxie trusevibrator er ergonomisk formet for å ligge perfekt mot klitoris, og gir dype og rumlende vibrasjoner. Vibratoren er ekstremt stillegående og kan uten problem brukes utenfor husets fire vegger. Styres med app eller fjernkontroll.

119312-We-Vibe-Moxie-trusevibrator-sort90.jpg

Pris: 1290 ,-

3.Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er en lekker og nett versjon av bestselgeren Womanizer Premium, som har tatt kvinner verden over med storm. Dette er gaven hun egentlig ønsker seg til jul! Womanizer Liberty har hele 6 pirrende programmer i en reisevennlig modell, med et magnetcover som gjør oppbevaring hygienisk og diskré. I vår julekampanje finner du også flere spennende pakketilbud med Womanizer Liberty.

118286_womanizer_liberty_red_wine.jpg

Pris: 995,-

4.Vaginakuler med fjernkontroll

Vaginakuler er noe de fleste kvinner kan dra nytte av, enten man har født barn og vil trene seg opp etter fødselen, eller man vil styrke orgasmene sine. Dessuten er det jo svært pirrende. Mer Lyst Gripende vaginakuler gjør det hele enda mer sexy ved at vaginakulene vibrerer og kan styres med en fjernkontroll. Kanskje kan partneren få ta styringen... 

GripendeVaginakuler_prod(2)_118385.jpg

Nå: 599,- 

5. Et spennende gavesett

Vi har flere lekre gavesettsom du kan overraske din kjære med. For eksempel finner du flere nybegynnersett eller gavesett med kundefavoritter. Her finnes det noe for enhver smak...

120202-Sexleketøysett-til-par-First-Sexperience5.jpg

6. Sentada rabbitvibrator

Utsøkt rabbitvibrator i mykt silikon og med riller på skaftet for det lille ekstra!. Tango Sentada rabbitvibrator har formen som kvinner elsker og treffer både g-punktet og klitoris med glans. Det kuleste med denne rabbitvibratoren er hvordan du justerer intensiteten. Det gjøres helt enkelt ved å sveipe tommelen lett over bladene som ligger over knappen. Ett sveip til høyre øker intensiteten, mens ett sveip til venstre minsker den.

119811-Tango-Sentada-rabbitvibrator_NY2.jpg

Førpris: 699,-

7. Mer Lyst Livlig vibrator

Skjem deg selv bort, eller gi en superfin gave til en du er glad i. Livlig vibrator har et luksuriøst silikon materiale som føles helt herlig på innsiden. Bruk den på klitoris eller i skjeden for å føle de kraftfulle vibrasjonene! Her får du mye vibrator for pengene...

119262_Mer-Lyst-Livlig-burgunder_NY3.jpg

Pris: 499,-

For flere erotiske julegavetips ta en titt på Kondomeriet.no eller sjekk ut årets heteste julekampanje.