10 erotiske julegaver til henne

Vi har gavene som redder jula! Gled en god venninne eller en kjæreste ekstra mye denne julen.

Womanizer Premium

Womanizer Premium er uten tvil årets julegave og en storfavoritt blant våre kunder! Skjem bort din kjære med denne fantastiske orgasmemaskinen, som gir en helt unik stimulering ved hjelp av pulserende trykkbølger.

– Fra første stund ble jeg tatt med storm, den intense følelsen av lyst og velvære. Det var en ny, litt ukjent form for stimulering, men herlighet så himmelsk. Orgasmen var ikke langt unna, og jeg måtte jobbe for ikke å komme for fort, sier Stine (30) fra Akershus, som fikk teste en Womanizer Premium for Kondomeriet.

Julevibrator

Vibratorene Rød Fløyel og Rød Sateng er ikke bare lekker å se på! Her får du bunnsolid kvalitet, dype vibrasjoner mot klitoris og deilige orgasmer–  til en litt rimeligere penge. Liten eller stor overraskelse?

Focus Sonic

Focus Sonic er ferrarien av sexleketøy, og har hele 31 000 vibrasjoner i minuttet som får henne i mål fortere enn svint! Det nye it-produktet til Jimmy Jane konkurrerer med sexleketøyene i toppsjiktet, og gir fokusert stimuli på klitoris. 

Vibrator fra Pavé

Du kjenner garantert en kvinne som fortjener litt ekstra «sparkle & shine» i livet sitt. Den elegante diamantformede knappen og den silkemyke overflaten, gjør Grace og Marilyn fra Pavé til en fryd for alle sanser. Pirrende vibrasjoner sørger for at dette blir julegaven som garantert brukes igjen og igjen!

Womanizer Liberty

Har hun ikke prøvd Womanizer tidligere finnes det ikke lenger en unnskyldning! Nå får du en litt enklere utgave til en rimeligere penge. Hurra! Liberty har hele 6 pirrende programmer i en reisevennlig modell, med et magnetcover som gjør oppbevaring hygienisk og diskré. 

Vaginakuler med vekt

Tre ovale vaginakuler med ulik vekt som gjør det gøy å komme i gang med treningen av bekkenbunnsmuskulaturen. Litt glidemiddel kan taes på tuppen av kulen for enklere å føre den inn. 

Nødvendig tilbehørspakke

Glidemiddel, orgasmekrem og vibratorrens er noe vi aldri får nok av! Dette er dermed den perfekte gaven til ei venninne som har alt, eller som et tillegg til sexleketøyet du kjøper i "hovedgave".

Magisk Massasjestav

En wand som gir orgasme på orgasme, og som i tillegg sørger for himmelske forspill og løser opp i stive muskler. Hallelujah-stemningen på soverommet lar ikke vente på seg med denne! 

G-punktsvibrator

Den kule g-punktsvibratoren fra Cosmopolitan har en perfekt bøy for å treffe g-punktet, vibratoren har også en hard tupp, noe som gir riktig press mot nytelsespunktet. Det geniale håndtaket gjør det enkelt å styre vibratoren. 

Den erfarne rabbiten

Hva med vår bestselgene rabbitvibrator fra Fifty Shades? Fifty Shades Greedy girl rabbitvibrator kombinerer kraftige klitorisvibrasjoner med en vibrerende g-punktvibrator. Kruttsterk kombinasjon! 

For flere erotiske julegavetips ta en titt på Kondomeriet.no eller årets heteste julekampanje