Womanizer-ANMELDELSER

Nysgjerrig på Womanizer, men lurer på hva andre mener om vidunderet? Her har vi samlet noen av omtalene fra våre kunder.

Kvinnens favoritt

Womanizer er leketøyet som garanterer orgasme! Den stimulerer alle 8000 nervetrådene i klitroris – samtidig! En sugende effekt gir en helt sensasjonell nytelse. 

Womanizer har revolusjonert sexlivet til kvinner verden over. Den unike stimuleringen gjør det enkelt å oppnå både én, to og tre orgasmer etter hverandre. Nå har Womanizer nettopp kommet ut med Womanizer Duo, som kombinerer trykkbølger med en g-punktsvibrator. Duo er en oppgradering av Womanizer Inside Out, og har enda flere smarte funksjoner og bedre design.

Det kan være lurt å ha i bakhodet at alle kvinner er forskjellige, men dette er hva noen av våre kunder har skrevet om våre ulike Womanizer-modeller.

Womanizer Premium

Womanizer Premium er en toppmodell i Womanizer-familien. Denne revlusjonerer kvinnens orgasme med nye teknologi som silent touch, autopilot og flere nye programmer! Designet er også upåklagelig, ergonomisk formet og enkelt å bruke sammen med en partner.

 Martyparty skriver dette om Womanizer Premium sort:

"Jeg har hatt lyst på denne helt siden den kom ut, så har hatt skyhøye forventninger, og denne lever absolutt opp til forventningene! Helt annerledes enn en vanlig vibrator, og den gir utrolige orgasmer (og multiorgasmer, og det finnes vel ikke noe bedre enn det?;)). Mange ulike vibrasjonsstyrker som er helt topp, da jeg ofte trenger ganske kraftig vibrasjon, så denne passer til de aller fleste uansett hvor kraftig stimulering man ønsker. Den er verdt hver eneste krone og jeg skulle gjerne gitt den 10 stjerner om det var mulig. Og den er jo helt nydelig å se på i tillegg!"

Sjekk ut Womanizer Premium her.

Womanizer Duo

Womanizer Duo gir full pakke, både dype vibrasjoner mot g-punktet og deilig trykkbølgestimulering mot klitoris. "Crazu J" skriver dette: 

Du finner Womanizer Duo her.

Womanizer Starlet

Womanizer Starlet er miniutgaven av Womanizer, men skuffer virkelig ikke! Sonya skriver dette om Womanizer Starlet lilla:

 

"Dette er det første sexleketøyet jeg har kjøpt. Motoren er kraftig, og jeg liker at det er litt forskjellige variasjoner på vibrasjonene. Mmmm. Eneste er at den er ganske høylytt, så jeg må være alene hjemme for å bruke den. Dessuten blir jeg ganske høylytt;) Elsker denne altså."

Sjekk ut Womanizer Starlet her.

Womanizer Liberty

Womanizer Liberty er en litt enklere versjon av Womanizer Premium. Det betyr ikke at den er dårligere, men at den er enklere å fordøye for lommeboken samtidig som du oppnår det berømte Womanizer-klimakset. Nybegynner skriver dette om Womanizer Liberty Rosa:

Testet akkurat ut produktet for første gang, og er mektig imponert. Har fra før av kun en større vibrator som har helt ok funksjon. For det første er måten den suger til seg klitoris helt fantastisk, den legger trykk på alle de rette punktene. For det andre er motoren er kraftig og justeres perfekt trinnvis opp til det nivået en ønsker. Forventet egentlig at jeg kom til å bruke mellom 5-15 minutt på å få orgasme - jeg tok feil. Første orgasme kom etter bare ett minutt. Orgasme nr 2 bare minutter etter. Denne er også såpass liten og grei at den er behagelig i hånden samtidig som du kan la den ligge mellom lårene mens en holder på med andre ting. Denne skal definitivt testes med min partner i kveld! Denne er virkelig verdt pengene!

Sjekk ut Womanizer Liberty her.

Produkttester av Womanizer Premium

I sommer søkte vi etter produkttestere som skulle få muligheten til å teste nyheten Womanizer Premium Premium. Vi mottok over 500 søknader og responsen var enorm. Blant disse måtte vi velge ut åtte heldige kvinner som hver fikk tilsendt en Womanizer Premium og testskjema som måtte fylles ut.

Tina var en av de heldige som fikk teste Womanizer Premium og sendte inn en fortelling fra opplevelsen. Les hele opplevelsen i sin helhet her. Hun skriver blant annet dette:

"Med engang jeg satt den til klitta ble jeg
alvorlig hjulbeint, og jeg tror knapt

at jeg har kommet så raskt før i mitt liv."