Synne tester klitorisvibratoren Senzi

Synne (27) var storfornøyd med klitorisvibratoren Senzi. Les hennes anmeldelse her!

Sponset: Synne er 27 år og kommer fra Rogaland.Hun har fått teste klitorisvibratoren Senzi gratis i bytte mot hennes ærlige omtale av produktet.

– Deilig å ta på og oppladbar

Endelig. Utålmodig hadde jeg ventet i over to uker på å få fred til å teste denne pirrende skapningen av en klitorisvibrator...

Jeg hadde åpnet den allerede da den kom i posten for en uke siden, og da hadde samboeren sittet ved siden av meg med det jeg vil tolke som et noe sjalu blikk. Ut av esken kom en sexy burgunderfarget «poking device», som lå som støpt i hånden min. Det myke silikonbelegget var deilig å ta på, og den glinsende tuppen glitret forførende i det dunkle kveldslyset.

118995_Senzi_Vibrator_Deep_Pink4.jpg

Mens jeg inspiserte det diskrete tilhørende dekselet i samme farge, fikk samboeren lov til å sette det nye kjæledyret på lading. Han fumlet litt, men jeg så en gutteaktig lekenhet i blikket hans idet han skjønte at han måtte presse laderen igjennom silikonhinnen for å lade den første gang, nesten som å ta jomfruhinnen på den.

– Den heteste daten jeg har hatt på lenge

Nå. Ungene hadde fått bestikkelser og lovnader om gull og grønne skoger om de la seg fint, og som om jeg hadde vunnet i lotto, var de i seng før tiden denne kvelden. Samboeren var parkert foran sitt leketøy (PS4), mens jeg gjorde meg klar for den heteste daten jeg har hatt på lenge; mr. Senzi.

Daten foregikk i badekaret, fylt med damp, skum og en erotisk badeolje jeg hadde kjøpt meg for anledningen, mens spillelisten «bedroom jams» satte mooden i rommet.

Mr. Senzi ble med meg oppi badekaret hvor han introduserte
meg for alle de 12 deilige vibrasjonsmønstrene
han hadde å by på.

Jeg startet med en av de roligere og jevne innstillingene og lot han gli over kroppen min, fra topp til tå. Begynte langs kjevebenet og geleidet han bak øret, nedover halsen og ned i halsgropa. Mellom og rundt brystene og en lengre pitstop hos de nå steinharde niplene mine. Ned langs magen hvor vibrasjonen kjentes i hele kroppen, kjærtegnet meg langs hoftebenene hvor han så dykket ned mellom bena mine.

– Orgasmen er så intens

Kjønnet mitt dunket etter å få besøk, men hele kroppen skulle få en smakebit først. Med sensuelle bevegelser stryker han på innsiden av lårene og legger igjen en liten hilsen i knehasene. Nå klarer jeg ikke styre meg lenger, og introduserer mr. Senzi for den delen av kroppen hvor besøket hans skal vise seg å resultere i nyttårsraketter idet han glir ned i kjønnet og streifer borti klitoris.

Orgasmen er så intens at jeg føler
det svartner for meg et øyeblikk,
og panikken brer seg i meg når samboeren
banker på å spør om alt går bra.

Rød i toppen og litt ør i hodet fniser jeg når jeg forsikrer han om at alt er bra. Jeg legger det nye kjæledyret på kanten av badekaret og tenker at neste gang, da skal samboeren få være prøvekanin.