Produktomtale Fleshlight Penispumpe

Vi snakker megasolid ereksjon som holder seg. Les hva Ola mener om Fleshpump!

Sponset/reklameDenne anmeldelsen er skrevet i bytte mot et gratis produkt. Vi legger ingen føringer for hva som skal skrives. Ola er 29 år fra Sandefjord. Han fikk teste en Fleshlight penispumpe.

Det er mandag. Ny uke, nye muligheter og alt det pisset der. Jeg har én ting i tankene. Pakken min. Jeg har meldt meg frivillig som produkttester, så kondomeriet har en pakke på vei. Jeg aner ikke hva den inneholder.

Jeg tar meg en kjeft kaffi, prøver å jobbe litt. Hva er det i pakken mon tro? Klarer posten å levere til tiden? Tenk om den er på avveie. Jeg sjekker sporingslenken.

Midt i åpent kontorlandskap. Fyfaen jeg er badass as. Tenk om noen titter over skuldra mi. Avsender er Best På Nett.Phew. Diskresjon, jeg liker det. Pakken kommer i kveld.

Yes!

Penispumpa er som sagt svær og rommer en kukkstørrelse på 19 cm, hvilket er mer enn nok for meg. Det er et slags rør som ligner på smoothiemaskina jeg har fra OBH Nordica, med en stram og fin avtakbar donut i åpningen som skal penetreres. Hele greia er oppladbar, lades via USB og har kun to knapper. Èn knapp pumper automatisk opp staken og én annen knapp normaliserer trykket. Det gjør den veldig enkel i bruk både før, under og etter seansen, da med tanke på rens.

For å starte moroa må du selvsagt inn med snabben først. Da må du bruke godt med glidemiddel, i tillegg til at du bør være nybarbert slik at du får skikkelig vakuum.

Åpningen er trang og god, men duger ikke til noe form for nytelse. Denne er kun for å få deg stiv og stor, og den gjør virkelig nytten sin.

Innsiden av pumpa er markert med en centimetermåler slik at du hele tiden kan se hvor stor snabelen din er. Når jeg setter maskineriet i gang og pumper i fem minutters tid så ender jeg opp med en gradvis økning opp til 4 centimeter, som raskt går ned til 2 centimeter straks pumpingen avtar. 

Da snakker vi en total økning på 2 centimeter, som holdes så lenge jeg bruker de penisringene jeg fått med i pakken. Jeg fikk med tre ulike ringer i ulik form og størrelse. Disse har som funksjon at blodet skal holde seg på plass slik at jeg bevarer økningen på 2 centimeter. 

I tillegg til at de er essensielle for at pumpingen skal ha full effekt bidrar de til at jeg holder noe lenger under samleie. Jeg merket ikke noen spesiell forskjell på de tre ulike ringene, i tillegg til at jeg ikke merket noen ekstra nytelse eller sensitivitet, men ekstra utholdenhet er jo kjærkomment for både henne og meg.

Jeg har testet pumpa flere ganger den siste uken og jeg får samme resultat hver gang. 2 centimeter. Jeg spør samboeren om hun merker noe særlig forskjell når vi har sex og svaret er nei sånn rent utover det estetiske - økningen i størrelse er jo synlig. Jeg merker i grunn ingen forskjell selv sånn rent nytelsesmessig, men jeg må innrømme at det er litt stas at stasen er større.

Nå har jeg ikke fått testet den mer enn en uke, men økningen er etter min testing kun midlertidig; jeg er fremdeles på min vanlige lengde hver gang jeg tar den frem for en ny pumpesession. Så med mindre jeg får noen varig effekt etter testuken min så blir nok ikke dette et produkt jeg kommer til å ta frem med mindre jeg sliter med å få den opp - for der er pumpa sabla god. 

Vi snakker megasolid ereksjon som holder seg.