Produktomtale av Mer Lyst Digg onanihylse

Trodde du at runkingen ikke kunne bli bedre? Les John sin erfaring med Mer Lyst Digg onanihylse

Sponset/reklameDenne anmeldelsen er skrevet i bytte mot et gratis produkt. Vi legger ingen føringer for hva som skal skrives. John er 23 år fra Rogaland. Han fikk teste Mer Lyst Digg onanihylse.

Nederst i pakken fra Kondomeriet ser jeg en liten eske. Uskyldig, uten å røpe noe om innhold. Jeg leser «Mer lyst – Digg onanihylse» og skjønner at dette er en av Kondomeriets egne leketøy. Ut av esken kommer en liten hvit boks. Jeg tar den ut og kjenner litt på den. Det første jeg kan kjenne på er kvaliteten, sterkt silikon. Myk og gjennomsiktig for ekstra nytelse. Designet ligner veldig på en liten vanndråpe. Elegant, rent og enkelt

Onanihylsen har små riller og nupper på innsiden, av erfaring er slik sykt digg.

Jeg tar med meg onanihylsen inn på badet sammen med vannbasert glidemiddel. Så setter jeg på litt musikk, tar av alle klær og går inn i dusjen. Jeg drypper glidemiddel på penis og inn i onanihylsen. Deretter trekker jeg hylsen over penis og held ned til roten. Hylsen er svært elastisk og dekker tett rundt penis. Vannet fra dusjen renner nedover kroppen, jeg blir varm og enda mer opphisset. Nytelsen er stor og hylsen lever opp til forventningene. 

Rillene og nuppene inne i hylsen kjennes godt mot penishodet i det jeg trekker hylsen ut mot tuppen. 

Jeg fortsetter i sirkulære bevegelser, opp og ned. Det kjennes ut som alt skal eksplodere. 

Sjeldent er et enkelt runk så digg.

Så klarer jeg ikke holde igjen. Jeg spyler hylsen i dusjen og den er klar for en runde til.

Legger min elsk på hvor bra kvalitet det er på denne onanihylsen, og ikke minst på hvor liten og lett den er for reiser. Onanering er ingen ny ting, heller ikke onanihylser. 

Men at Kondomeriet leverer en så bra onanihylse på første forsøk – det er imponerende!