Anmeldelse av Mer Lyst Digg onanihylse

Runkingen til Ola blir aldri den samme igjen etter han har testet Mer Lyst Digg onanihylse! Les hva du går glipp av.

Sponset/reklameDenne anmeldelsen er skrevet i bytte mot et gratis produkt. Vi legger ingen føringer for hva som skal skrives. Ola er 29 år og fra Sandefjord. Han fikk teste Mer Lyst Digg onanihylse.

Jeg kjører til den lokale matbutikken.Får en pakke med HP logo på.Toner til en printer? Hm..Diskresjon, jeg liker det.

Jeg kjører hjem med samboeren og vi teoretiserer om hva pakken kan inneholde. Hun håper selvsagt det er noe vi begge får glede av.

Jeg lurer på hva jeg skal putte tissen min i.

Vi kommer hjem og åpner pakken sammen. Shit, her var det mye.

Onanihylsa er favorittproduktet i pakken.Den er sykt digg å bruke, i tillegg til at den er veldig praktisk. Den er kommer i en liten og diskret forpakning slik at du lett kan ha den med deg uten at noen kommer til å mistenke at dette er noen form for griseri.

Ved første øyekast ser den noe liten ut. Den tres kun over penishodet, men materialet er superstretchy, så du får dratt ned helt ned til rota. På innsiden er den full av ruglete riller og nupper i digg materiale som er ganske nærme ei naturtro dåse når du kjører den full av glidemiddel.

Den erstatter selvsagt ikke nærværet av det å ha sex med en partner, men den tar virkelig onani til nye høyder for meg.

Den er også veldig praktisk. Når du er ferdig havner all moroa inni hylsa, så da er det bare å vrenge den i vasken slik at du ikke trenger å tenke på noe gris. Superpraktisk!

Rengjøringen er også en enkel affære, kjør nedi no vibratorrens. Det eneste bakdelen med denne sammenlignet med en god gammaldags runk er at du må bruke godt med glidemiddel, ellers er den høyst overlegen. Med tanke på at den er billig i innkjøp, gir godt med nytelse og at du slipper grisete herrejuice, så er dette et lavterskelprodukt du bare må teste ut.

Om du skal ha det moro sammen med partneren din så er Penisvibrator Fun Manta et bedre forslag som begge har utbytte av, sammenlignet med alle de øvrige produktene. Da kommer hun i mål før vi har hørt ferdig Starboy fra The Weeknd, som forøvrig er et brennhett tips om du er ute etter skikkelig digg knullemusikk.

God fornøyelse!