Anmeldelse av Fleshlight Penispumpe

Hvordan er det egentlig å bruke en penispumpe? Les hvordan John opplevde å bruke Fleshlight penispumpe!

Sponset/reklameDenne anmeldelsen er skrevet i bytte mot et gratis produkt. Vi legger ingen føringer for hva som skal skrives. John er 23 år fra Rogaland. Han fikk teste en Fleshlight penispumpe.

Det vibrerer i buksa. Kunne det være? Ja det var det – en pakke fra Kondomeriet er klar for henting. Noen minutter senere stod jeg spent på postkontoret. Der får jeg utlevert en helt nøytral eske, slik som jeg alltid får fra Kondomeriet. Esken var liten, kompakt og «kjedelig» å se til. Men det er innsiden som teller.

Pakken er stor og forventningene større. Inni ligger nyheten «Fleshpump», en penispumpe fra Fleshlight. Mine tidligere erfaringer med produkter fra dette selskapet er veldig bra, leverer de samme nytelse denne gang? 

Utforming

Jeg åpner esken og tar ut innholdet. Fleshpump kommer i to deler. Den første er Fleshpump i seg selv – en elektrisk vakumpumpe og tube for penis. Den andre er et lite silikon «propp» til tuben. Denne har stor betydning for gleden pumpen gir da denne er veldig myk og skånsom mot huden. En annen stor fordel med «proppen» er muligheten for å vaske den mellom eventyrene uten å risikere å få vann inn i den elektriske penispumpa.

Satt sammen minner penispumpen veldig om en melkemaskin fra fjøset. Bare mer fristende til å ta med inn på soverommet.

Den største fordelen med Fleshpump etter min smak er at den er helt elektrisk, men oppladbart batteri slik at det ikke er ledninger i veien. Fleshpump fungerer som penispumper flest, den skaper et vakuum for å trekke mer blod til penis.

Jeg var først litt skeptisk til å overlate hele utstyret mitt til en elektrisk maskin. Men for nysgjerrig til å ikke prøve det ut. Samme kveld som jeg hentet hjem Fleshpump tok jeg den med meg inn på soverommet, fant frem vannbasert glidemiddel og litt inspirasjon fra internett. Jeg var ikke lenger skeptisk, jeg var gira og veldig opphisset. Fleshpump var fulladet og klar, jeg var klar. Som i de fleste tilfeller ble rikelig med glid påført. Deretter plasserte jeg Fleshpump mot penishodet og trykket start. Jeg kjenner det kiler litt i magen i det Fleshpump trekker seg nedover penisen. Den treffer rota, og da begynner suget. Det er en rar følelse, og et spesielt syn. Jeg slipper ut vakuumet med en enkel knapp og trekker ut penisen.

Gjorde jeg noe feil? Penisen gikk tilbake til «normal» størrelse. Da slo det meg at det kunne være en idé å bruke en god penisring sammen med Fleshpump. Det hadde jeg liggende i nattbordskuffen. Fant frem en middels stram penisring som jeg la klar. For å så gi Fleshpump en ny sjans.

Jeg sørget for å pumpe i korte intervaller for å ikke skade meg selv. Det er fortsatt litt uvandt, men veldig pirrende.

Når en komfortabel størrelse og trykk var oppnådd trakk jeg ut penisen og plasserte penisirngen rundt roten av penisen. Nå holdt den stor og fin mye lengre. Tenk hva partner vil si nå?

Stor pumpe for stort utstyr

Nå skal ikke jeg påstå at jeg har en «King Cobra» der nede, men den er stor nok til at jeg har vært borti for små leker tidligere. Heldigvis er Fleshpump stor, uten at det blir overkill. Tuben rommer peniser opp til 19cm. (eller som gutta sier, 21-22cm) For folk flest vil dette være mer enn nok for en ekstra nytelse. Silikon «proppen» er såpass myk og fleksibel at tykkelse heller ikke skaper problemer.

Alt i alt

Fleshpump var en ny opplevelse. Jeg digger hvor lett det er å bruke denne. To knapper, and that’s it. Fleshpump lager en litt lyd når den står på, men ikke mer enn at dyna isolerer lyden for naboen. Med god batteritid kan jeg ta med meg Fleshpump på eventyr uten å være redd for å gå tom for strøm. Men den tar selvsagt litt plass i kofferten.

Personlig fungerte denne best når jeg brukte en penisring.

Da var det plutselig som
en helt ny penis – en større og tykkere.