Nora tester klitorisvibrator Cosmopolitan

Les Nora sin anmeldelse av Cosmopolitan sin klitorisvibrator.

Sponset: Nora er 21 år og kommer fra Ålesund. Hun har fått en Klitorisvibrator fra Cosmopolitan i bytte mot en grundig tilbakemelding. 

– Oste kvalitet

Straks jeg fikk en hentemelding fra posten skjønte jeg raskt hva som hadde kommet. Pakken min fra Kondomeriet som jeg hadde gledet meg sånn til. Å hente pakken var ingen problem og ettersom pakken var helt anonym unngikk jeg den kleine stillhet bak disken som raskt kunne oppstått uten. 

Så snart jeg kom hjem var prioriteringen for å åpne pakken større enn det å ta av seg skoene, og så snart jeg fikk åpnet pakken og så hva som var nedi kjente jeg et smil om munnen. Ikke var dette bare enda en vanlig og kjedelig klitorisvibrator, men et knallfint leketøy med en emballasje jeg var meget tilfreds med. Det oste kvalitet fra alle kanter og jeg åpnet den straks.

– 10 fantastise funksjoner

Da jeg fikk åpnet pakningen og tatt vibratoren ut av emballasjen, satt jeg den straks til lading og ventet mens jeg gledet meg til den skulle bli fullt oppladet, slik som det står beskrevet i pakningsvedlegget. Hele denne prosessen var superenkel, og jeg kunne slappe av og trekke for gardinene mens jeg ventet. 

Endelig var den ferdig oppladet og klar for bruk. Jeg holdte inn på-knappen og den startet straks å vibrere med den kraftige motoren sin. Jeg kunne også se at den lyste et lilla, erotisk lys. For hver gang jeg klikket på knappen startet en ny funksjon. Mildere, kraftigere og flere ulike pulseringer. 10 fantastiske funksjoner som var over all forventning, i tillegg til det blinkende lyset som gikk i takt med vibreringen som gjorde det hele ekstra spennende. 

Etter jeg hadde klikket meg gjennom de forskjellige funksjonene, fant jeg straks min favoritt og kunne nå teste hvor lang tid det tok å komme med dette spennende leketøyet. Det tok ikke mer enn ett lite minutt før jeg ikke klarte å holde igjen mer og endte med en lett og deilig orgasme. Endelig hadde jeg funnet en klitorisvibrator som er verdt å ta med seg, i motsetning til mine tidligere vibratorer som har støvet ned i nattbordskuffen. En vibrator som ikke vibrerer svakt og monotont, men et leketøy jeg ikke kommer til å legge igjen hjemme når jeg er ute og reiser. 

– Mulighet for en diskré kjappis

I sin helhet er jeg kjempefornøyd med produktet. Ikke bare har den en kraftig motor, men den er også veldig fin å se på med sitt lilla lys. Det er både raskt og lett å lade den og i tillegg er den vanntett, noe som gjør at den kan brukes over alt. En stor fordel med dette produktet er at med sine 10 funksjoner kan man selv bestemme om man skal ta seg en lang og deilig aften, eller om man bare skal ta seg en rask en. Jeg trenger i hvert fall aldri å være redd for at jeg ikke skal rekke å onanere, for med denne lille herligheten er muligheten for en diskté kjappis absolutt til stede. 

Alt i alt et fantastisk produkt som kan tas med hvor enn man vil og et produkt som kan brukes til enhver anledning. Jeg er superfornøyd.