Mona tester Mimi vibrerende egg

Mona og samboeren har testet klitorisvibratoren Mimi sammen! Les hennes anmeldelse.

Sponset: Mona (28) bor i Bergen med samboeren. Hun har tidligere erfaring med forskjellige sexleketøy, og har nå fått tilsendt Mimi vibrerende egg hard tip gratis i bytte mot en anmeldelse.

– Elegant og sensuell innpakning

Det plinget på tlf. Hentemelding om pakke fra Kondomeriet. Hentet pakken, og rev av tapen på den anonyme pappesken som var kommet, så fort jeg var kommet hjem. Inni lå den fint innpakket i esken sin. En elegant og sensuell innpakning som gjenspeilet innholdet. Inni pakken lå et fint lite rosa egg. Et Mimi vibrerende egg med hard tip.

Je Joue Mimi anmeldelse hånd.jpg

Det kjentes like godt ut i hånden som den så ut. Gjett om jeg gledet meg til kvelden kom, huset tomt, og egget ferdig oppladet, med den geniale laderen, som bare var en magnet på enden, som klikket rett på plass. 

– Helt perfekt for klitorisstimulering

Samboeren ville ta del i utprøvingen, og det skulle han absolutt få lov til. Vi la oss i sengen og fant frem egget. Det er litt flatt, og tuppen hard.  

Helt perfekt for klitorisstimulering, med vibrering i forskjellige styrker.

Han lekte med tungen på klitten en stund før vi tok frem egget, og satte det på vibrering på klitten mens han brukte tunge samtidig. Den vibrasjonen gjorde absolutt susen! Det var vilt!  

Begynte på lav styrke for så å øke på, i takt med hvor kåt jeg ble. Orgasmen nærmet seg, og med max styrke på egget tok det ikke lang tid før jeg kom, i en heftig orgasme!  

Så god at jeg squirtet på hele typen!  

Det var så vanvittig digg, og typen var klar for å følge. Han penetrerte meg godt og hardt til han kom han og. Så var det rett i dusjen! Denne våte opplevelsen skal gjentas! Både sammen og alene. Kunne godt vært enda sterkere vibrering på max, men deilig var det uansett!  

– Den passer godt for alle

Å ha leketøy i sexlivet gjør det mer spennende, og som med andre leketøy, kunne vi også denne gangen utforske på nytt og ta sexlivet til nye høyder. Den passer godt for alle. Nybegynnere og godt erfarne. 

Denne rosa lille diskrè saken, var rett og slett deilig!