Marie og samboeren har testet Fifty Shades gavesett

Marie (28) og ektemannen har lekt seg med det de omtaler som en «10 dagers sex-kalender». Les deres anmeldelse.

Sponset: Marie er 28 år. Tobarnsmoren bor i Telemark med ektemannen. Paret har tidligere erfaring med sexleketøy i parforholdet. Nå har de fått tilsendt Fifty Shades 10 days of play gratis, i bytte mot en anmeldelse av produktet.

– 10 dagers sex-kalender

Mellomstor pappeske ankom postutleveringen i nærbutikken. Jeg var ganske spent på hvordan dette kom til å ta seg ut med kjentfolk med handlevogner på vei til å kjøpe melk og brød. Lite visste de at jeg skulle inn å hente en 10 dagers sex-kalender.

Riktignok var var navnet Fifty Shades 10 days of Play, ikke akkurat noe du vil nabokona skal vite om. Jeg er som sagt høylytt til tider, og dette vil begrunne mye av det som mulig blir hørt.

Tilbake til den store esken. Den var diskré og ingen ting på eksen som skulle tilsi at dette var noe til å leke med nedentil. Jeg ble ganske fornøyd og dama som leverte ut gliste ganske godt hun også, kanskje hun så hvem som leverte ut på skjermen? Jeg kjente faktisk at jeg snurpet leppene og gikk litt i kjappgang ut til bilen igjen.

– Vet hva man får, men ikke når

Da esken kom hjem på kjøkkenbenken, var det en spent mann som kjapt hoppet opp av sofaen for å kikke på hva vi hadde fått. Ut av esken var en sort avlang eske med stort bilde av innholdet i eksen. Jeg må ærlig si at jeg ble litt skuffet. Rett og slett fordi vi hadde jo nesten alle tingene fra før, som ikke hadde blitt flittig brukt etter første gangen.

Da vi tok av det ytterste laget, var det en sort kalender stående foran oss. Diskré og man kunne lukke den opp. Da vi så tallene foran oss så jeg at mannen begynte å trippe med fingrene og ville åpne nr 1 så fort som overhode mulig.

Det å fortelle om hva som var i hvilke luke, vil jeg ikke begi meg ut på. For man vet hva man får, men ikke når, og det er det som er den mystiske og pirrende spenningen.

Utfordringen ble nå å åpne én hver dag i 10 dager og prøve det ut samme dag. Vi klarte 8 dager, pga silkeposen følte vi ikke telte og en dag der vi rett og slett ikke ville vente. Lukene var vanskelig å få fint opp, og det ble ikke fint etterpå.

Bak på pakken står det bruksanvisning,tips og triks på engelsk. Godt å ha da vi er newbies på dette.

Dette inneholder kalenderen (obs: spoiler alert)

Innholdet var som følger:

  • «Øyebind» - satin blindfold
  • «Pisk» - mini leather flogger
  • «Analplugg» - mini pleasure plug
  • «Vibrator» - 10 function bullet vibrator
  • «Penisvibrator-ring»- vibrating love ring
  • «Fjær»- feather tickler
  • «Nippelklypere»- weighted nippel clamps
  • «Silketau»- silky restraints
  • «Silkepose»- satin toy bag
  • «To sammensatte baller»- Silicone Kegal balls

– Mannen tente på at jeg hadde på brystklyper

Vi fikk med ekstra ting som vask til utstyr, som ble brukt både før og etter. Satt veldig pris på det. Fikk også med en test av orgasmekrem. Den har vi ikke fått prøvd ennå, men blir spart til en fin anledning som byr seg snart.

Kegal balls’a ble satt inn i skjeden rett før vi skulle spise middag. Veldig vanskelig å stramme da man gikk, slik at den ikke falt ut. Var vel mer opptatt av det enn at det var noe nytelse av det. Kjente den ikke da jeg satt. Så vi spritet det opp med en egen vibrerende sak (fra en tidligere kalender) i litt eggaktig fasong.

Mannen satt med kontrollen til denne og under hele middagen satt han og skrudde av og på. Det var pirrende for begge.

Nippelklypene var tynge enn de vi har hatt. Jeg synes personlig det gjør mer vondt enn nytelse, og klarer derfor ikke å stramme helt opp. Det som er interessant er at mannen tente på at jeg hadde dem på.

– Blindfold, kilefjær og pisk

Som vanlig, vasker vi oss godt nedentil og smører oss nedentil med olje. Godt var det å få med litt ekstra engangs-poser med glidemiddel i esken vi fikk. Når hånden stryker og smører nedentil i fine bevegelser kjenner jeg at jeg er klar, og hu der nede er også klar.

Sengen vår er fri for barn, så da er det bare å rigge seg til!

Jeg får på øyebind som egentlig er veldig behagelig. Det er ett «pusestoff» som føles deilig på huden og litt eksklusivt.

Jeg hører mannen tar frem noe, og jeg kjenner silkestoff blir ført oppover lårene mine og videre opp og ut på armen. Jeg blir bundet fast med begge hendene over hodet og kjenner at jeg gleder meg til hva neste blir.

Kilende kriblinger går igjennom kroppen når mannen pjusker meg med fjæren fra fingrene og ned til over vulva og opp og ned på lårene. Plutselig hører jeg ett pisk i det fjærne. Og hårene på kroppen reiser seg.

Mannen min har snudd meg rundt på magen med rompa i været. Jeg har fortsatt øyebind og er bundet fast i armene. Han begynner å bruke pisken lett og føler seg frem. Jeg merker reisningen hans da han er nesten helt inntil. Pisken tenner han, og jeg kan merke på pusten at han er opphisset. Jeg merker jeg blir opphisset av det.

Piskeslaga kjennes såvidt. Tror han kunne pisket så hardt han kunne uten at det hadde vært ubehagelig pga hvordan den er laga.

– Vibratoren er helt insain intens

Det går ikke lang tid før han tar av silketauene fra hendene og gir meg vibratoren. Den er helt insain intens på vibreringsnivå 3 som er jevn vibrering (som jeg foretrekker). Var flere nivåer som var uinteressante for min del.

Idet jeg begynner å stimulere klitoris, slikker han meg nederst i vulva, og jeg merker at jeg krever mer, følelsen av å bli «fylt». Vibreringen er så intens at det på en måte hindrer meg i å få komme.

Det er sinnsykt deilig, men frustrerende å ikke få komme.

Da han trekker seg tilbake, hører jeg i det fjerne at han åpner noe. Kaldt kjennes det da han heller det ut fra rumpespekken og ned. Han har funnet frem analpluggen og masserer den i anus. Helt ærlig så vil jeg på en måte ikke innse at jeg liker det. Har alltid hatt en forestilling om at ting skal ikke inn der, det skal ut!

– En trippel orgasme

Han prøver å ta den inn litt etter litt, og jeg kjenner faktisk nytelse. Men fy søren, det er ett eller annet med den kombinasjonen med klitorisstimulering og å få noe bak som er grisedeilig. Småvondt, men av en eller annen grunn digg.

Jeg er så nær en orgasme at det bare dirrer i lårene. Og da gjør han det, han penetrerer skjeden min med sin store manndom. Det skjer raske bevegelser, og jeg er kjenner at nå kommer jeg straks!

«En trippel» kaller jeg det! En trippel orgasme! OMG.. Hvorfor gjør man ikke dette hver gang?