Magnus tester Emily Finch vagina

Magnus (33) har fått prøve vaginaen Emily Finch fra Friends with Benefit-serien. Les hans omtale!

Sponset: Magnus (33) fra Lillehammer har tidligere erfaring med ulike sexleketøy. Nå har han fått tilsendt Vagina Emily Finch fra Friends with benefit-serien gratis, i bytte mot en ærlig produktomtale.

– Diskre eske, helt anonym

Venting var over, en enkel tekstmelding på mobilen kom. Din pakke er nå klar for henting. Tok ikke lang ting før jeg hadde kommet meg i bilen og kjørt ned å hentet pakken. 

En liten pakke i diskre eske uten noe reklame eller ekstra tull, helt anonym. Ble som at jeg bar på en hemmlighet, en skitten en som bare jeg viste om. Jeg fikk kommet meg hjem igjen, pakken ble lagt i senga, gardinene ble tatt ned, og nå skulle en kose seg.

118907_Emily_Finch_Masturbator5.jpg

Esken ble åpnet, inni lå en liten fargerik eske med mitt nye leketøy. Esken ble åpnet og en liten vagina viste seg. En 13,5 cm liten sak. Matrialet føltes godt å holde i termoplast. Jeg ble litt opphisset av å holde og føle leketøyet.

– Det var trangt, ekstremt trangt

Nå skulle det prøves ut også, penisen var hard og klar. Jeg smørte på glidemiddel på kuken og tok fingeren med resten av glidemiddel rundt kjønnsleppene på mitt nye leketøy, et par runder. Det føltes deillig, så stakk jeg en finger inni og kjente rundt.

En kunne kjenne noen riller og nupper. For en følelse. Så var det på tide å føre kuken inn, den var ekstrem hard, våt og klar.

Det var trangt, ekstremt trangt. HER FIKK EN EN HELT NY FØLELSE AV Å KUNNE RUNKE.

Øynene ble lukket, fantasien og følelsen av at kuken ble spist opp av mitt nye leketøy, fikk kukken til å eksplodere.

– Enkelt, billig, lettvint, deilig og lett å håndtere

Heldigvis var det både lettvint og enkelt å rengjøre. Men lenge fikk den ikke ligge før den kom frem igjen for en ny runde. Like godt, like fantastisk. Runking fikk en ny vri, og den er velkommen. 

Her har man et produkt en kan anbefale, enkelt, billig, lettvint, deilig og lett å håndtere. Om en ikke vil investere for mye i et sexleketøy, så er dette leketøyet for deg.

Vil virkelig gjøre runkingen bedre. Anbefalt!