Produktomtale av prostatavibratoren Hero

Les om Mads sitt første møte med prostatavibratoren Hero.

Sponset: Mads er 25 år og bor i Bergen. Han er i et forhold og har masse erfaring med sexleketøy. I desember fikk han tilsendt prostatavibratoren Hero gratis i bytte mot en anmeldelse.

– Egner seg godt til nybegynnere

I år fikk jeg en tidlig julegave i posten. Denne var desidert den gøyeste jeg pakket opp, selv om jeg visste akkurat hva den inneholdt. Jeg har nemlig blitt tilbudt å teste prostatavibratoren Hero.

Da jeg åpnet den diskré pakken fra Kondomeriet og fikk sett på prostatavibratoren, så var det første som slo meg at denne ser ut til å kunne fungere godt.

Den har en passelig lengde og diameter, som gjør at den egner seg godt til nybegynnere, samt de litt mer avanserte.

Den er bøyd i enden for å kunne treffe prostataen bedre, og den har et par riller på siden for økt nytelse.

– Oppladbar

Prostatavibratoren Hero er oppladbar, så man trenger ikke tenke på å skifte batterier hele tiden. Bare pass på at den er oppladet før bruk, så kan man nyte den lenge.

For å lade den så setter man bare ledningen gjennom et tynt hull i en gummipakning på undersiden av leketøyet. I esken var det med en ladekabel, manual og selvfølgelig den elegante vibratoren Hero.

– Mektig imponert over vibreringen

Jeg har hatt mange erfaringer med leketøy fra Kondomeriet, men dette var den det var mest futt i, hittil. Da jeg slo den på første gang, bare for å kjenne kraften, ble jeg mektig imponert over vibreringen og hvor mye kraft det var i den.

Jeg gledet meg til å få testet den så fort som mulig, men midt i julestria med familiebesøk alle veier, var det ikke så lett å få tid til dette.

Men tanken på at den lå i nattbordet ved siden av senga, uten å bli brukt, kunne jeg ikke ha noe av. Ved første anledningen jeg fikk så skulle den prøves.

Jeg avlyste alt av planer og tok en lang og god dusj. Bare tanken på hva som ventet på meg gjorde meg skikkelig kåt.

Når man først har oppdaget gleden ved prostatastimuli,
så er det bare om å gjøre å finne det leketøyet som passer best for deg.

– Begynte å svimle for meg

Med litt glidemiddel så var den raskt på plass, og jeg kunne allerede kjenne at denne traff på alle de riktige plassene og gjorde jobben sin godt. Jeg hadde den i en stund for å kjenne litt på den før jeg tok på vibreringen. Gudhjelpes for en følelse! Jeg er vant til mye forskjellig, men denne traff akkurat der den skulle – med en helt utrolig kraft.

I manualen så er det heldigvis tegnet opp de forskjellige vibreringsmønstrene, slik at man ikke trenger å huske på alle de forskjellige. Jeg kom ikke lenger enn til mønster nummer 4 før det begynte å svimle for meg.

– En sensasjonell sprut

For hver pulsering av vibratoren så ble penisen hardere og hardere og pulserte i takt med vibratoren. Den sitter veldig godt på plass og gir en ekstrem nytelse når den er på plass, og tuppen ligger bøyd mot prostataen.

Det gikk ikke mange minuttene etter at jeg begynte å leke med penis at orgasmen bygget seg opp. Jeg bevegde vibratoren slik at den presset mer på prostata, dette kombinert med onanering, gjorde at jeg endelig kom. Det var en sensasjonell sprut, og jeg kjente orgasmen i hele meg.

Jeg ble liggende lenge bare for å nyte det. Aldri før har jeg kjent det på samme måten som da jeg brukte dette produktet.

– En ny favoritt i nattbordskuffen

Dette var første gangen jeg testet denne, så jeg fikk ikke orgasme bare ved hjelp av prostatavibratoren, men etter litt bruk framover så skal det nok ikke være noe problem å få det til.

Det eneste jeg fant ved produktet som kunne ha vært annerledes, er at når vibratoren er på plass, så var det litt vanskelig å kjenne etter hvor på/av knappen var. Men uansett så skal dette gjentas opptil flere ganger i juleferien, både alene og sammen med partner.

Jeg har garantert fått meg en ny favoritt i nattbordskuffen. Er det en ting du burde kjøpe til deg selv som en sen julegave, så er det garantert en prostatavibrator Hero, du vil garantert ikke angre på det!