Kim Andre tester PH onanihylse Stealth Stroker

Hva har jeg gått glipp av? Dette spørsmålet stilte Kim Andre (32) seg etter han prøve onanihylsen Stealth Stroker for første gang.

Sponset: Kim Andre er 32 år. Han er singel og bor i Stavanger. 32-åringen har aldri brukt et sexleketøy før, men nå har han fått teste onanihylsen Stealth Stroker fra Pornhub gratis i bytte mot en anmeldelse – og opplevelsen fristet til gjentakelse!

– Diskré, nøytral og umistenksom pakke

Stealth Stroker, en onanihylse fra Pornhub, er på vei i posten, stod det i meldingen. Spennende, tenkte jeg. Etter ett par dager kom den til nærmeste Post-i-butikk. Meldingen om dens ankomst gjorde at tankene driftet mellom arbeidet og den pirrende følelsen av at i kveld skal jeg runke med sexleketøy!

Hva er det jeg har fått? Hvordan ser den ut? Hvor stor er den? Hvordan funker den? Vil noen i Post-i-Butikken vite at dette er ett sexleketøy?

Dette var min første erfaring med sexleketøy. Nervøst står jeg og venter på min tur i butikken. Den diskré, nøytrale og umistenksomme pakken fra Kondomeriet sitter i passasjersetet mitt på vei hjem. Lite ante de ansatte og kundene rundt, at jeg bar på ett spennende sexleketøy.

– Behagelig å holde i

Kvelden kommer, jeg åpner pakken, og drar ut en sort eske med påskriften "PORNHUB". Dette navnet kjenner jeg til, erkjenner jeg med meg selv. Jeg rister litt nysgjerrig på denne sorte esken, får en følelse av kvalitet. Men la oss glemme eskene den kom i!

Jeg åpner Pornhub-esken, og drar ut en onanihylse, i gjennomsiktig silikon. Den klebrige, sykkelhåndtak-lignende hylsen har et godt grep. Den er kald, men behagelig å holde i. Men hvordan føles det å ha penis i den?

– Deilig fra første stund!

Før jeg fikk dratt den over penisen, kom jeg på at man må bruke glidemiddel, helst vannbasert, som du sikkert kan få kjøpt hos Kondomeriet. Men Kondomeriet var så greie at de hadde inkludert noen engangsposer med glidemiddel i pakken. Jeg klemmer noe av glidemiddelet i den ene posen over penishodet, og gnir det litt nedover skaftet før jeg klemmer resten av innholdet i Stealth Strokeren.

Det tar ikke lang tid før ereksjonen er god nok til å føre penisen inn i onanihylsen, som fremdeles var litt kald.

Kulden gjør ikke noe, for dette var deilig fra første stund!

Jeg drar hylsen litt sakte opp og ned, for å bli vant med motstanden og følelsen. Å, herregud for en følelse! Men innser at jeg måtte bruke litt mer glidemiddel, så jeg klemte i enda en pose med vannbasert glidemiddel fra Kondomeriet.

– Ruglete, myk og deilig innside

Jeg drar Stealth Strokeren opp og ned raskere og raskere, hardere og hardere, og det var her jeg tenkte at det var ironisk at den het Stealh Stroker, for det var ikke mye "stealth" i lydene som kom. Lyden av penis som beveger seg på langs den ruglete, myke og deilige innsiden. En slags "squish" lyd. Men lydene overså jeg når jeg begynte å kjenne at orgasmen var på vei.

Jeg kom i en eksplosjon av følelser fra topp til tå! Sæden spruta så hardt at jeg ikke traff oppi do på første ejakulasjon, men ryggen på doen istedet. Jeg klarte såvidt å stå oppreist på begge beina mens jeg fortsatte og runke midt i orgasmen.

"Wow, DETTE var lenge siden!" tenkte jeg, mens jeg prøvde å summe meg, etter en av de kraftigste og lengste orgasmene på lenge.

Hva har jeg gått glipp av? Og hva er det andre menn der ute går glipp av?

– Passer perfekt for alle menn som runker

Kort oppsummert så passer dette produktet perfekt for alle menn som runker. Lyden kan være noe sjenerende, men denne opplevelsen er verdt alle lyder det kommer fra den. Og jeg må innrømme at jeg har vært redd for å prøve sexleketøy, da dette har vært en "skummel" greie, og ikke ofte snakket om i media.

Men til alle menn der ute, som er litt nysgjerrig på lignende produkter; GO FOR IT!

Du har nok ikke opplevd noe lignende runk som dette. Nå gleder jeg meg til i kveld, for da skal Stealth Strokeren brukes i en ny runde med runking!