Kamira tester Lumi av Cosmopolitan

Les Kamira sin anmeldelse av flaggskipet til Cosmopolitan, den roterende rabbitvibratoren Lumi!

Sponset: Kamira er 27 år fra Oslo. Hun har skrevet en produktanmeldelse av Rabbitvibrator Cosmopolitan Lumi, i bytte mot et gratis produkt. 

– Snor seg i et deilig sikksakkmønster

Det er fredag og sms om henting har tikket inn på telefonen og jeg er på vei til postkontoret. Fordi det er svært mange år siden sist jeg har hatt en rabbit, så er det med spennende og blandede følelser jeg plukker opp min cosmopolitan Lumi. Jeg har ikke hatt noe særlig forhold til dem fordi det i mine øyne er en introduksjon til sexleketøy og et nybegynnerverktøy. Ofte har den merkelige anatomien vært off-putting for meg og en av mange grunner til at jeg ikke liker dem.

Denne slo meg ikke som noe ekstraordinært rett ut av pakken. Den har tre knapper, en rund del nederst og en kurvet lengde på skaftet. Den kom ikke oppladet så jeg satt den til lading i de 2 timene det anbefales for maks effekt. 

Første gang denne blir tatt i bruk er det sammen med min partner. Ved en rask titt på bruksanvisningen og litt fomling, kommer vi i gang. Det som sjokkerte meg mest, er hvordan den beveger seg! Mens noen andre rabbitvibratorer snurrer de interne kulene i en sirkulær bevegelse, snor denne seg faktisk i et deilig sikksakkmønster. Det tok litt tid å forstå hvor den vibrerende delen i tuppen av den minste utstikkeren satt, men med et simpelt trykk på midterste knapp og man kan styre dette lett.

Skaftet hadde også en relativt kraftig vibrasjon til å være en rabbit. En ting som gjør dette ekstra spennende er at det virker som om de har tatt hensyn til at ingen kvinne har lik anatomi. Denne har nemlig en tynnere og fleksibel del mellom klitorisdelen og skaftet som gjør at man med enkelhet får klitorisdelen til å sitte akkurat der man ønsker det.

– Orgasmen var helt vill

Det første jeg kjente var hvor sterk motoren var. Kjæresten min sitter på kne mellom beina mine og tester ut de forskjellige innstillingene. Som tidligere nevnt beveger disse kulene seg annerledes i forhold til tidligere rabbiter jeg har prøvd. De er både sterke og intense på en gang og vibrasjonen i klitorisdelen gjør samtidig at det kribler litt ekstra og løfter opplevelsen mange hakk. Etterhvert som han setter opp styrken, kjenner jeg at det sakte begynner å bygge seg opp.

Jeg er ikke vant med at en rabbit kan gjøre disse tingene effektivt eller spennende, og den intense nytelsen overrasker meg og tar meg bokstavelig talt på sengen. Når jeg kommer, kjenner jeg det intenst og dypt. Jeg vrir meg i senga og har liten kontroll på hva jeg sier eller gjør. Det er få leketøy som har klart å gi meg en orgasme av dette kaliberet på aller første forsøk. Jeg må gjerne teste ut og finne “the sweet spot” før det pleier å gi noen resultater hos meg.

Denne lille saken skal ha terningkast sex, for denne orgasmen var helt vill! Det er noe med kombinasjonen av de sterke vibrasjonene, skaftet som kan justeres opp mot g-punktet og den skjelvende følelsen av å stimulere klitoris rett på. Jeg kan ikke med helt presis hånd si hva det var som gjorde at jeg kom så raskt eller hvordan. Det er litt som den følelsen du sitter igjen med etter å ha kjørt berg og dalbane og du ikke helt vet hva som skjedde etterpå.

Nå har vi prøvd den i en uke og det har vært ordentlig moro! kjæresten sier: oppsettet av knappene føles unaturlig ut og kan være med på å skape uheldige avbrudd i leken, ved at man må fikle mye for å finne ut hvilke knapper som styrer hva. Det som igjen blir fantastisk er at du har så mange valgmuligheter, noe som gjør at leketøyet er verdt den ekstra fiklingen det tar for å tilfredsstille frøkna.

Fra mitt perspektiv synes jeg det var kjempegøy at den hadde kombinert motor som fungerte uavhengig av hverandre. Da kunne den styres på to ulike sett og på den måten er det lett å stille inn på personlig preferanse. Materialet er laget av veldig mykt silikon som føles glatt mot huden, men som allikevel gir et godt grep uansett hvor vått det er.

Vi fikk med glidemiddel i pakken, men ble ikke nødvendig for å si det sånn, hehe. Jeg skal innrømme at jeg også fant vibrasjonene pirrende og den ble brukt på nipplene mine et par ganger. Alt i alt synes jeg det var en spennende vibrator, med mange valgmuligheter og jeg anbefaler denne til andre kvinner.

– Anbefales

Ved første blikk ser denne ordinær og kanskje litt enkel ut. Den har riktignok riller på siden av skaftet, men føles vellaget ut i håndflaten. Med en nærmere titt kan man lese at den er laget med medisinsk silikon som både er lateks- og phthalate-fri og er hyperallergisk testet. Dette er gode nyheter for meg siden jeg har sensitiv hud og får lett hudirritasjoner. Det er også flere punkter ved denne som gjør den til et attraktivt leketøy man kan ha i nattbordskuffen; Den er oppladbar ved magnetkontakt, og det vil si at den også er vanntett og kan brukes i dusjen (eller andre våte steder)!

Den har et styrepanel med tre knapper på fremsiden som alle styrer hver sin del av vibratoren. Ved å trykke på disse, skifter du enkelt mellom programmer og den har hele 10 vibrasjon og funksjoner i hver av delene. Den er ergonomisk og enkel å bruke. På tross av å være en rabbitvibrator føltes det ut som et friskt pust og føles som en ny og deilig opplevelse som anbefales. Totalt gir jeg den en 8/10