Inge tester Sir Richards prostatavibrator

Inge ble meget imponert over prostatavibratoren han fikk teste. Les hans anmeldelse her!

Sponset: Inge er 37 år. Han bor i Nordland sammen med samboeren og har lite erfaring med anale sexleketøy. Nå har han fått teste prostatavibrator perineum Sir Richards gratis i bytte mot en anmeldelse av produktet.

– Kvalitetsprodukt

Dagen kom da jeg fikk melding fra posten om at min pakke fra Kondomeriet lå i postkassen min. Det ble en ganske lang dag da jeg kun hadde lyst å komme meg hjem å teste. Har aldri før prøvd en prostatavibrator, bare testet analplugger tidligere.

Kom meg hjem og rett i dusjen, nå kunne jeg ikke vente mer. Jeg tok vibratoren ut av esken og kjente med en gang at dette var et produkt av kvalitet da tidligere produkter har vært av dårlig plastikk. Det kan ikke sies om Sir Richard´s. Denne kjennes myk og god ut.

118491_prostatavibrator_SirRichards_Beskjært.jpg

– Treffer prostata perfekt

Jeg legger meg tilrette i sengen å smører på rikelig med glid. Tuppen er akkurat stor nok til at det ikke gjør vondt, men ikke for liten heller. Fører den helt inn og setter på vibrasjon.

Dette var en følelse jeg ikke har kjent før, vibrerer på akkurat de rette plassene. 

Jeg legger litt ekstra press på den så den treffer prostata perfekt.

– Terningkast 6

Vibrasjonene kjennes godt, den er ikke helt stille, men det gjør ingenting. Jeg tester de forskjellige vibrasjonene og lander på at den sterkeste er den jeg avslutte til. Klarer ikke vente med å komme nå. Pulserer i hele kroppen når ladningen min spruter ut, og det kommer mye. Blir liggende i sengen å bare kjenne kroppen roer seg.

Anbefaler dette produktet. 6 i terningkast fra meg. 

Neste gang blir det med i dusjen da denne er vanntett. Klarer nesten ikke vente.