Illy tester Vibrator Cosmopolitan Flirt

Illy testet den unike vibratoren -Flirt- med sin samboer. Det ble en positiv opplevelse for Osloparet som beskriver seg selv som erfaren med sexleketøy.

Sponset: illy er 24 år fra Oslo og har samboer. Hun fikk Vibratoren Flirt fra Cosmopolitan gratis, i bytte mot denne anmeldelsen. 

Tidligere erfaring med sexleketøy: over gjennomsnittet/ vil kalle meg erfaren. Har den største oppbevaringsesken til IKEA under senga for å si det sånn, og den er ikke fylt med sengetøy.

– Jeg vil også prøve

Jeg er på vei hjem fra jobben, under armen har jeg en liten pappeske, med noe som får det til å kile i musa bare av tanken på det som er i esken. Med andre ord, jeg går litt ekstra fort hjem i dag fordi jeg skal teste den nye Cosmopolitan Flirt vibratoren. Idet jeg kommer hjem river jeg opp pappesken fra posten, og booooom der ligger den. I en nydelig hvit delikat forpakning, med gulldetaljer, nærmest lyser mot meg og sier PRØV MEG.

Forpakningen er så delikat at i det jeg åpner den opp bestemmer jeg meg for at denne skal jeg ta vare på, det kan være praktisk å ha et eget kammer for denne vakre vibratoren som jeg nå holder i hånden.

Før moroa kan begynne må den lades, jeg putter den i USB laderen, det står 2-3 timer lading, tilsvarer 2-3 timers moro på høyeste vibrasjon. Jeg lager meg en middag og tar en dusj, jeg sender en melding til kjæresten med bilde av det nye leketøyet og før jeg vet ordet av det ringer han meg. ” jeg kommer hjem nå, jeg vil også prøve” sier han til meg.

– WOW

Sannhetens time kan begynne, kjæresten har kommet hjem, vibratoren er ferdig lada og jeg kan si at vi er ganske lada vi også. Vi er så ivrige at vi nesten ikke klarer å finne ut av hvem som får teste først, men jeg vinner kampen til slutt og forklarer han hvordan den fungerer siden jeg har lest den utrolig nette bruksanvisningen. Vibratoren er kun utstyrt med en knapp, hold den inne i 2 sekunder for å slå den av å på. Hurtig trykking skifter mellom de 10 nivåene.

Han river opp den vannbaserte glidemiddelpakningen, smører litt på musa mi, og vibratoren. Han slår den på, det første jeg tenker er wow, den høres ganske kraftig ut. Jeg har testet en del vibratorer og funnet ut av at jeg trenger noe med POWER,

ja, jeg er nok litt kinky.

Forsiktig blir FLIRT, som vibratoren heter, beveget som en rolig preppemaskin oppover kjønnsleppene mine, og jeg kjenner det pirrer gjennom bekkenet og opp i magen, fyf… så digg det er, og før jeg vet ordet av det er den rundt klitten min. Han skifter nivå til et kraftigere et og jeg kjenner hendene mine spenner seg rundt hoftene hans mens jeg nyter den kraftige pulseringen som foregår rundt klitten min.

Kjæresten bli så ivrig når han ser nytelsen at han slenger seg ned på rygg og sier "nå er det min tur, jeg vil også teste". Jeg hopper over han, smører han opp med glidemiddel, tar ned nivåene noen hakk før jeg fører den vibrerende flirten oppover langs pungen hans og hele veien opp. Øynene hans ruller nærmest bakover i det han kjenner hvor godt det er.

Vibratoren er enkel å føre da den har litt tyngde der hvor du holder. Motoren er kraftig til å være oppladbar. Så kraftig at jeg kan fortelle at med Cosmopolitan Flirt på musa kom vi i kor.

– Falt i smak hos kjæresten

Jeg vil si at dette produktet overasket både meg og typen. Jeg kan helt ærlig si at jeg har blitt litt kresen etter at jeg kjøpte min aller første magic wand og trodde neppe at jeg skulle bli overasket over andre vibratorer. Men så feil kan man ta! Den har tyngden og du merker på utformingen når den ligger i hånden din at dette er kvalitet, sammen med det myke materialet.

Det beste er at den har en kraftig motor for de som liker det litt kinky, samtidig kan du ta på lavere vibrasjonsmønstre dersom man er i mood for noe mer rolig.

Et stort pluss er at den også falt i smak hos kjæresten og at dette er noe vi kan bruke på hverandre, og hvor begge kan nyte de deilige vibbene sammen! Utformingen på vibratoren er også morsom, noe som krydrer opp måter man kan bruke den sammen på. Ørene er ikke særlige bøyelige som vell er det eneste som trekker ned for bruk på han, da det kunne vært gøy å fått ørene rundt penis.

Alt i alt tror jeg absolutt at dette er en vinner for de som ønsker en kraftig men nett vibrator.