Ida tester rabbitvibrator fra Cosmopolitan

Ida har tidligere prøvd flere rabbitvibratorer, men ingen kunne måle seg med Cosmopolitan sin "Bewitched".

Sponset: Ida er 28 år og kommer fra Kongsberg. Hun har meldt seg frivillig til å være tester for Kondomeriet. Hun fikk tilsendt en rabbitvibrator fra Cosmopolitan i fargen lilla. 

– Pakken var helt nøytral

Endelig var pakken min kommet. Jeg gruet meg litt til å hente pakka på postkontoret, for jeg trodde det kom til å stå KONDOMERIET med store bokstaver på esken, det gjorde det ikke. Pakken var helt nøytral og det var ikke mulig å skjønne at det lå et lekkert rosa sexleketøy i esken.

Når jeg åpnet pakka lå vibratoren innpakket i enda en liten fin eske, og det lå også flere vareprøver på glidemiddel og orgasmekrem i esken, helt supert!

Selve vibratoren var deilig og myk å ta på, den lå godt i hånda, hadde en fin rosa farge og stilig design. Jeg kjente jeg begynte å glede meg til å prøve denne godsaken. Det var bare å sette den rett på lading med usb kabelen, og vente i 2 timer.

–  Tok ikke mange minutter

Makan til Rabbit skal du lete lenge etter! Jeg har tidligere prøvd en del forskjellig billigutgaver fra eBay, og de har funka de altså, men de billigversjonene kan ikke sammenlignes med denne vibratoren. Tok ikke mange minuttene før den første orgasmen slo ned som et lyn fra klar himmel!

Denne vibratoren gjør seg veldig godt til alenekos, men samboeren synes også det var gøy å bruke den på meg, og pine meg ved å bytte vibrasjoner og hale ut orgasmene. Med rabbiten som foreplay, så fikk jeg enda bedre orgasme med samboeren min etterpå.

– Kommer til å bli mye brukt

Vibratoren var veldig enkel i bruk, og det er hele 10 trinn med forskjellige vibreringer. En veldig fin ting med denne vibratoren er at den blir varm mens man bruker den slik at det føles enda mer deilig og realistisk ut. Den er også vanntett som betyr at den er enkel og vaske og kan brukes i dusjen. Denne kommer til å bli brukt mye fremover, alene og med samboeren.

Anbefales på det sterkeste.