Helena og partneren tester Fifty Shades vibrerende penisring

Den vibrerende penisringen fra Fifty Shades ble en stor suksess hos Helena (38) og partneren. Les hennes omtale!

Sponset: Helena er 38 år og kommer fra Stavanger. Hun og partneren har fått tilsendt Fifty Shades vibrerende penisring gratis, i bytte mot deres ærlig mening om produktet.

– Dobbel penisring av silikon

Så ble det vår tur – produkttester for Kondomeriets produkter. Det er ekstra spennende for oss som er nylig blitt samboere og er fremdeles på utforskningsnivå av hverandre seksuelt. Vi har såvidt pratet om å ta sexleketøy inn i leken, og jeg tok initiativet til å bli produkttester.

Vi ventet i spenning på produktet, jeg noe mer entusiastisk enn ham i første omgang. Det var med stor entusiasme jeg åpnet Fifty shades dobbel penisring, og mine assosiasjoner gikk til filmene Fifty shades of grey som jeg har sett alle premierene av. Jeg kjente en umiddelbar voksende glede for å være sammen med min Mr. GREY. 

118763_relentness_Remote_Control_Love_Ring(4).jpg

Samboer ble instinktiv tent når han kjente på den silkonglaserte penisringen og ble ivrig på å teste. Vi tredde den på; en rundt ballene med en dæsj glidekrem og en rundt pikken. Den strammet opp penis med det samme.

– Kan fjernstyres med en liten fjernkontroll

Penisringen kan fjernstyres med en liten fjernkontroll som jeg tok kontroll over. Jeg var kåt og våt av prosessen, så det var bare å få teste den ut.

Vi satte på vibreringen som var lett å komme til, det kilte for han og ved berøring mot klitoris, gav det en deillig følelse for meg også. Vi forsøkte med forskjellig hardhet på vibreringen og skiftet mellom pulsstøt og jevn vibrering med fjernkontrollen.

Han virket hardere enn vanlig, så her var det bare å nyte.

Hver gang vibratoren berørte klitoris kom jeg nærmere klimaks. Vi lå i misjonæren, hvilket vi sjeldent gjør, men for å få mest mulig utav den begge to, var dette en ideell posisjon. 

– Flere orgasmer, mer stivhet og sensibilitet

Jeg kjente han så godt med den ekstra stivheten at det gikk ikke så lenge før orgasmen veltet ut av meg. Jeg stønnet høyt og tok godt tak i lakenet mens orgasmen gikk i bølger. Synet av meg i ekstase fikk fart på hans orgasme, kort etter brølte han ut og satte sædspruten oppover magen min. Utrolig deillig. Det ble flere slike kvelder på rad.

Det var som om vi ikke kunne få nok av den deilige vibrerende følelsen og den ekstra stivheten ringen gav.

Orgasmen ble også mye større for ham, han beskrev det som at det gav mer sensitivitet i både pikken og ballene. Utrolig deillig å tilføre dette leketøyet i vår lek, og vi fniser litt hver gang vi ser på den og begge får deillige tanker om sex.

Den er enkel å holde ren og batteriet lades veldig greit med USB. Her er det mange timer med glede i en liten dings – flere orgasmer, mer stivhet og sensibilitet. Jeg tror vi skal finne den frem igjen ikveld – kjenner at den stivheten liker jeg. En absolutt deillig opplevelse vi vil gjenta flere ganger.