Annika tester Cuties minivibrator

Minivibratoren Cuties er blitt en ny favoritt i nattbordskuffen til Annika (26). Les hennes anmeldelse her.

Sponset: Annika er 26 år. Hun bor i Agder med samboeren. Hun har litt tidligere erfaring med sexleketøy, men har nå fått teste minivibratoren Cuties gratis i bytte mot en ærlig tilbakemelding om produktet.

– Levert rett i postkassen

Du kjenner nok følelsen. Spenningen man kjenner når det tikker inn en melding om at en pakke man gleder seg til er på vei med Posten. Spenningen er hvertfall ikke mindre når pakken du venter på, er fra Kondomeriet, så heldigvis er det rask leveringstid fra nettbutikken. Produktet jeg nå ventet på er en Cuties minivibrator.

Den viste seg å være pakket i en liten pappeske,
så den ble faktisk levert rett i postkassen.

119012_cuties_vibrator_purple5.jpg

En gledelig overraskelse når den en dag lå og ventet på meg når jeg kom hjem. Som alltid kommer pakken fra Kondomeriet i en diskre eske uten logo, slik at man unngår pinlige øyeblikk hvis noen andre i familien henter posten den dagen, eller hvis man må hente pakken på postkontoret.

– Enkelt og brukervennlig

Vibratoren lå i en fin, pastellfarget eske. Et artig pluss, hvertfall om man hadde sett på dette produktet i butikk, var at det på fremsiden av esken var et fullskala bilde av den lyselilla vibratoren. What you see is what you get her altså, hehe. Utenpå esken vises også dens viktigste funksjoner.

Jeg liker umiddelbart at den bare har én knapp for alle funksjoner.

Trykk 1 sekund for å slå på, raske klikk for å bytte mellom de 7 ulike vibrasjonsmodusene og 3 sekunder for å slå av. Enkelt og brukervennlig.

–Oppladbar

Når jeg tar min lille "venn" ut av esken, er det første som slår meg hvor deilig den er å ta på. Den er av silkemyk silikon og har en liten skinnende tupp av et plastmateriale i ene enden. Størrelsen passet perfekt i hånden. Alt i alt et søtt design som gav et bra førsteinntrykk.

cuties_lilla_ladekabel_beskjært.jpg

Vibratoren er oppladbar, og fullades på 90 min. Da kan den til gjengjeld glede meg i 2 timer (!). Det fulgte med en USB ladekabel og man kunne lett se hvor laderen skulle kobles til. Det var imidlertid ikke så enkelt å få laderen til å entre første gang synes jeg, for "hullet" var liksom gjemt under silikonen og jeg var usikker på hvor hardt jeg turte å trykke laderen inn. Når jeg fikk det til begynte et lys å blinke, så det var lett å se at den ladet.

– Kraftige og intense vibrasjoner

Som en gledelig overraskelse var vibratoren klar til bruk, så jeg slapp å vente på ladingen før første test. Det første som slår meg når jeg trykker den på og klikker meg gjennom programmene, er hvor kraftige vibrasjonene er. Nå skal jeg ikke skryte på meg å ha så bredt sammenligningsgrunnlag, men blant de minivibratorene jeg har hatt, er hvertfall denne den med mest intense vibrasjoner.

Nå var det bare å finne seg til rette og velge blant de forskjellige vibrasjonsprogrammene. Det var enkelt å føle seg frem til knappen for å bytte program underveis, men jeg fant meg lett en favoritt.

De sju ulike programmene hadde forskjellig intensitet og rytme,
alt etter hva som frister der og da.

En annen ting jeg liker spesielt godt med "Cuties" er fasongen. Med utformingen som en liten dildo, er den ikke bare til bruk på klitoris, noe jeg føler andre minivibratorer ofte er. På grunn av dette tar det ikke lange stunden å oppnå orgasme for min del hvertfall.

– Kan den anbefales? Så absolutt! 

Jeg har bare brukt vibratoren alene, men den vil også passe fint til et lekent forspill med partner. 

Det er lett å bli lurt av et søtt, uskyldig utseende,
men denne gjorde virkelig jobben sin.

Den lille rakken er en ny favoritt i nattbordsskuffen, men den vil også bli min følgesvenn på reiser, siden den passer fint å ha med seg i toalettveska på grunn av størrelsen og lekkert design. 

Så, kan den anbefales? Så absolutt!