Anmeldelse av vagina Claire Robson

«Det tok ikke lange tiden før den måtte prøves på nytt», skriver Martin (30) etter å ha testet vaginaen Claire Robson.

Sponset: Martin er 32 år og kommer fra Trondheim. Han har testet vagina Claire Robson fra Friend with Benefits gratis i bytte mot en anmeldelse av produktet.

– Forventningene steg voldsomt

Gleden var stor da jeg fikk e-post om at jeg var plukket ut som produkttester for Kondomeriet, siden jeg aldri har prøvd noen hjelpemidler beregnet bare for han.

Bare noen dager etter å ha bekreftet at jeg ønsket å teste produktet, kom meldingen fra posten om at den var ankommet min post i butikk og var klar til henting. La oss si det slik at det tok ikke mange minuttene fra sms`en kom til jeg satte meg i bilen og dro for å hente den.

Da jeg fikk den levert i hånden i en diskré innpakning, kjente jeg at forventningene steg voldsomt og jeg kunne ikke komme meg hjem fort nok.

– Mye mer naturtro enn forventet

Vel hjemme omtrent rev jeg opp forpakningen og tok ut den nye runkeopplevelsen som jeg hadde ekstremt høye forventinger til. Den var som forventet av utseende, men ekstremt mye bedre enn forventet å ta på. Føltes mye mer naturtro enn forventet.

Jeg la meg ned på sengen og smurte inn kuken med glidemiddelet, som fulgte med, og åpningen på mitt nye leketøy før jeg stakk en finger inn og kjente hvordan den var der. Kunne kjenne riller og nupper.. en deilig følelse!!

Nå var det på tide å prøve den skikkelig.

Og som nevnt tidligere så hadde jeg ekstremt høye forventinger. OG DE BLE INNFRIDD SÅ TIL DE GRADER!!

– Trangt og deilig

Det var trangt, deilig og nuppene og rillene pirret kuken på en måte som jeg aldri før hadde opplevd. De traff alle punkter som gjorde denne runken til en av de beste jeg noen gang har hatt. Unødvendig og si men jeg kom i en eksplosjon etter kort tid.

Den var enkel å rengjøre etterpå, og det tok ikke lange tiden før den måtte prøves på nytt.

Like fantastisk og like kraftig orgasme!!

Denne kan virkelig anbefales på det varmeste og vil bli flittig brukt fremover her i huset!!