Anmeldelse av rabbitvibrator Pavé Marilyn

Fiona (23) har fått en ny følgesvenn i rabbitvibratoren Pavé Marilyn!

Sponset: Fiona (23) fra Tromsø er i et forhold. Hun har tidligere prøvd flere vibratorer, men kun funnet lykken med en klitorisvibrator. Nå har hun fått teste rabbitvibrator Pavé Marilyn gratis i bytte mot sin ærlige tilbakemelding om produktet. Finner hun lykken denne gangen?

Mange forventninger

Det var en torsdags formiddag, solen skinte, men fuktigheten i luften ga et løfte om regn om ikke lenge, og gjett om det stemte. Meldingen fra Posten tikket nemlig endelig inn. Spent prøvde jeg å virke upåvirket da ekspeditøren ga med pakken, noe jeg tipper jeg ikke klarte. Men som alle andre pakker fra Kondomeriet var også denne anonym. Jeg hadde så mange tanker på den bussturen hjem: Hvordan ville det være å ta på den? Ville silikonen være like seig og hard som den så ut som på bildet? Hvor likt virkelig hud kan den egentlig bli? Mest av alt lurte jeg sånn på om diamanten var godt plassert eller om den var mer som et dødelig våpen. 

Lekkert design

Vel hjemme rev jeg opp pappen og avslørte en overraskende «high-end» design på emballasjen til rabbitvibratoren. Vet du, jeg kaller den bare for Marilyn fra nå av. Emballasjen til Marilyn var laget slik at det var som å pakke opp en av de skjøre kakeeskene som makroner kommer i. Bare at det var noe høyt bedre enn bakst som ventet meg, noe jeg ikke sier lett.

118145_pave_Marilyn.jpg

Marilyn var nydelig. Dus blå i fargen, og veldig myk å ta på, for ikke å snakke om den store fete diamanten på bunnen (jeg vet at det er ekte vare ja), som heldigvis ikke var like spiss som jeg hadde sett for meg. Marilyn var todelt i formen, en del formet som et skaft og en annen del formet som en dråpe (... av gull). Skaftet var slank nederst og ble gradvis bredere utover til enden, som fascinerende nok var butt.

118145_pave_Marilyn5.jpg

Mange forskjellige typer stimulering

De fleste vibratorer og dildoer jeg har sett tidligere har vært spissere i enden. Kanskje er det dette som har manglet for at jeg skal velge dem over klitorisvibratoren? Jeg la også merke til at skaftdelen virket å være relativt stor i størrelsen. Dråpedelen lagd for klitorisstimulering var utrolig bevegelig og behagelig å ta på. Det fikk meg til å se for meg mange forskjellige typer stimulering av klitoris og området rundt. Men, så klart, den må lades.

Funksjonell og dekorativ diamant

Så til en nokså shabby del av produktet, synes jeg. Hvor er produktinformasjonen? Det står veldig informativt om hvor mange rytmeinnstillinger det er og hvor mange styrkegrader det er, samt et avsnitt på forskjellige språk jeg ikke snakker, men hvordan skrur man produktet på og hvordan bytter man innstilling? Samt hvor er ladeinngangen til Marilyn. Dette var alle ting jeg savnet å få oversikt over, men jeg fant ut av dem alle etter litt om og men.

Diamanten på bunnen er nemlig ikke bare dekorativ, men funksjonell også. Det er ved hjelp av den man skrur på Marilyn, ved å holde den inn en liten stund. Det er også her man bytter mellom de 7 typene rytmer, ved hjelp av enkle trykk. De 5 fantastiske styrkegradene er intuitivt plassert på siden av skaftet til Marilyn, med tydelige pluss- og minustegn. Ladeinngangen måtte jeg lete litt lenger. Etter å ha studert bildet av Marilyn på emballasjen fant jeg ut at på baksiden av skaftet rett under «ikke kast i vanlig søppel»-symbolet er det en bitte liten innsenkning i silikontrekket  og inn her stikker man laderen. Det skal dog sies at det er mulig at alle mine problemer kan forklares av at jeg var litt vel ivrig etter å komme i gang.

118145_pave_liten.jpg

- Klarte ikke dy meg

Det tok ikke mange timene før ladeindikatoren lyste blått som tegn på at Marilyn var ladet og klar (pun intended).

Jeg hadde planer om å vente på partneren
min slik at vi kunne teste Marilyn sammen,
men jeg klarte virkelig ikke å dy meg.

Jeg utforsket først hvilke av de ulike vibrasjonsnivåene jeg skulle starte med, og startet med det første nivået som er en konstant dur i både skaftet og i dråpen. Hvis du er som meg og liker å gradvis øke intensiteten så passer dette nivået på laveste til nest laveste styrkegrad utmerket som oppvarming. Dette var også fint for meg ettersom jeg var usikker på om vibratoren var for bred for meg, men ved hjelp av glidemiddel og oppvarming gled Marilyn nokså lett inn.

- Kjærlighet ved første dur

Jeg utforsket flere av de ulike vibrasjonsnivåene og det var spesielt én innstilling som var kjærlighet ved første dur. Denne innstillingen på full guffe var, -og beklager at jeg ikke finner et bedre norsk uttrykk for det som gikk gjennom hodet mitt-  «like getting fucked by a construction worker». Noe som, av en eller annen grunn, pirret meg enda mer. Jeg har ikke opplevd at rabbitvibratorer har vært særlig digg vaginalt, og delvis fordi det har vært mangel på styrke, men Marilyn vet hva hun driver med og det var definitivt ikke mangel på kraft i den pulseringen. Marilyn har nemlig to motorer som sørger for at pulseringen i begge delene av henne er svært potente. Kom jeg? Igjen, og igjen, og igjen.

Et annet vibrasjonsnivå var et hvor vibrasjonen alternerte mellom skaftdel og i dråpedel, noe som var deilig. For de av dere som kan oppleve at sex med seg selv er litt som å kile seg selv -du vet hva som kommer- var dette nivået fullt av overraskelser.

Jeg kan gledelig si at selv om jeg
snart trer inn i et avstandsforhold, er jeg
ikke lenger bekymret for min seksuelle helse.

Terningkast 5

Skulle jeg beskrevet opplevelsen med en setning måtte det blitt den fra et tidligere avsnitt (til de av dere som vegrer dere for drøy ordbruk: brace yourself); en tur med Marilyn er som å bli pult av en anleggsarbeider, og ikke bare det, en anleggsarbeider slik de fremstilles i filmverdenen.

Jeg vil, og har allerede, anbefalt Marilyn til vennene mine av alle slag. Dette ikke bare fordi jeg har venner som deler min fantasering om anleggsarbeidere, men fordi Marilyn er en solid vibrator man lett kan justere til å tilfredsstille den bevegelsen, den rytmen, den styrken eller det punktet man liker aller best, og alt på ene og samme tid!

Jeg gir Marilyn terningkast 5 og håper
hun forblir en god følgesvenn av
meg i mange år fremover.