Anmeldelse av rabbitvibrator Lea

«Du visste kanskje ikke at du trengte en Lea glitter i livet ditt, men det gjør du!» skriver produkttesteren etter å ha prøvd rabbitvibratoren Lea!

Rabbitvibratoren Lea har gitt Womanizer konkurranse! 

Sponset: Anne (23) fra Bergen har fått testet rabbitvibrator Lea Glitter sort gratis i bytte mot sin ærlige tilbakemelding om produktet. Vil den måle seg med Womanizer?

– Enkel og elegant å se på

Da jeg fikk hentemelding fra posten, kastet jeg meg i bilen for å hente pakken hjem! Som den utålmodige sjelen jeg er, åpnet jeg pakken allerede i bilen og oppi lå det en rød-glitrete eske. Om mulig det eneste minuset ved Lea! Personlig er jeg ikke særlig glad i rødt, og tenker den gjerne ville sett enda mer eksklusiv ut dersom glitteret hadde vært svart, hvitt, grått eller beige! Likevel tok det ikke mer enn 15 minutter før jeg lå jeg i sengen med glidemiddel, klar for å teste Lea glitter. Førsteinntrykket av selve rabbitvibratoren var at den var enkel, men veldig elegant å se på. Selve vibratoren var myk og materialet nesten kjennes ut som ekte hud. Stort pluss!

Noe for alle

Siden det er 7 forskjellige vibrasjoner på denne rabbiten, vil jeg tørre å påstå at det finnes noe for alle! Personlig er jeg mest glad i sterk, sammenhengende vibrering - så jeg ble veldig glad da det var intet mindre enn tre slike!!

Jeg har testet Lea alene noen ganger nå, men gleder meg allerede til å teste sammen med partner! Der har jeg planer om å bruke den både under foreplay der partner kan bruke den på meg, eller som jeg eeelsker: som en klitorisvibrator under samleie. Det er lite som slår allsidig sexleketøy!

Jeg har sverget til Womanizer i mange år,
og ingenting har kunnet måle seg- før nå!

Det tok ikke et minutt en gang før jeg ristet i orgasme! Det er sjelden vare hos meg! 

Med en setning ville jeg beskrevet Lea glitter slik:

«Du visste kanskje ikke at du trengte en
Lea glitter i livet ditt, men det gjør du!» 

I min jentegjeng har vi omtrent gitt opp å finne sexleketøy som kan måle seg med Womanizer, men jeg har allerede anbefalt Lea glitter til venninnene mine! Jeg ønsker kun venninnene mine det aller beste, og det er grunnen til at de har fått anbefalt denne av meg! 

Jeg vil gi Lea glitter terningkast 5!