Anmeldelse av prostatavibratoren Hero

Knut testet prostatavibratoren Hero. Les hans anmeldelse!

Sponset: Knut er 33 år, gift og kommer fra Espa. Han har bred erfaring med sexleketøy og fikk tilsendt prostatavibratoren Hero gratis i desember, i bytte mot hans ærlige mening om produktet.

– Veldig behagelig materiale

Julaften kom tidlig i år, eller rettere sagt 23. desember. Da kom meldingen om at pakken fra Kondomeriet var kommet på det lokale postkontoret. Spenningen bygde seg opp i kroppen for jeg viste jo hva som var inni pakken. En Prostate Hero.

Når jeg åpnet esken fra Kondomeriet så fulgte det med en liten flaske analglidemidel og vibratorrens. Og selvfølgelig selve leketøyet, esken var grei å åpne og det var ingen bruk for saks eller andre hjelpemidler for å få den ut av esken.

118356_prostate_hero(1).jpg

Selve leketøyet gir inntrykk av å ha litt billig plastikk på tuppen der på-knappen er. Men den delen som er til nytelse virker til å være i et dyrere og veldig behagelig materiale. Det er en stoppeskive som skal hindre den i å gå for langt inn, og en tupp som peker oppover for å treffe prostata-punktet.

Den er også sprutsikker så man kan ta den med i dusjen. Men en runde i badekaret tåler den nok ikke.

– Heftige vibrasjoner

Jeg begynte med å teste den mot nesetippen og det var noen ganske heftige vibrasjoner i denne lille rakeren. Det er også 10 forskjellig programmer man kan velge mellom ved å trykke på knappen. Jeg trykket meg gjennom og her var det mye forskjellig. Personlig er jeg av den typen som liker jevne vibrasjoner, og de er det 3 av. Mens de andre er mere hopp og sprett.

Hvis man vil slå den av så er det bare å holde knappen inne i 3 sekunder. Ikke vanskelig å betjene med andre ord.

– Orgasmen ble bedre og kraftigere

Nå var tidspunktet kommet for å prøve det nye leketøyet, vibrasjonene mot anus gjorde at det sitret i kroppen av spenning.

Husk at det er viktig å ta seg god tid når man skal putte noe opp bakveien, spesielt hvis det er din første gang. Ikke vær beskjeden på glidemiddelet, dette er en av de gangene i livet hvor "jo mer, jo bedre" faktisk stemmer.

Det var litt jobb, men når jeg først hadde fått den inn var det behagelige vibrasjoner som fylte kroppen. Jeg satte meg godt tilrette og nøt vibrasjonene til litt porno på TVen.

Jeg kan ikke si at jeg klarte å få noen form for orgasme med den alene, så jeg valgte å runke samtidig etter hvert. Men det var gøy og spennende å trykke seg gjennom de forskjellige nivåene.

Dette var en veldig god kombinasjon som gjorde at orgasmen ble bedre og kraftigere enn av å bare runke.

– Kan anbefales

Jeg har prøvd andre prostatavibratorer før, men jeg må si at denne imponerte meg mere enn jeg hadde trodd på forhånd. Opplevelsen av denne er bedre enn de som er formet som en "u" som jeg tidligere har prøvd. Mye av det tror jeg kommer av størrelsen på punktet som skal treffe prostata, som er forholdsvis stort på denne.

Jeg tenker også at dette nok kan være en helt topp leke for ei jente også, for å stimulere G-punktet.

Så det spørs nok om ikke min kone må få prøve den når den er vasket og renset.

Jeg føler at denne prostatavibratoren totalt sett er et bra produkt, til en bra pris. Og med sine mange vibrasjonsmuligheter kan denne anbefales både for de som har erfaring fra før, eller om du er fersk på området.

En lettvint og behagelig prostata vibrator for alle!