Anmeldelse av PH penisring Tighten Up

Kjæresteparet fra Oslo har testet penisringen Tighten Up fra Pornhub! Les deres omtale.

Sponset: Petter og Sunniva er kjærester og kommer fra Oslo. De er begge 25 år. Paret har fått tilsendt penisringen Tighten Up fra Pornhub gratis i bytte mot en produktomtale.

– Elegant, rampete og sofistikert

Førsteinntrykket av Tighten up var at den egentlig var elegant nok til å henge på veggen i stua vår sammen med alle de andre detaljene i gull og svart vi allerede har. Merkelig hvordan noe kan få en til å føle seg såpass rampete, men samtidig sofistikert på en gang.

Først løsnet vi bullettvibratoren for å kjenne oss gjennom innstillingene og øke forventningene til alt som skulle komme. Både testingen og selve akten gjorde noe med oss, som det er en stund siden vi har kjent på – vi ble en blanding av fnisete nyforelskede tenåringer og ville dyr som kastet seg over hverandre.

– Hver minste lille bevegelse ble 10 ganger mer intenst

Noen av vibrasjonsinnstillingene minnet om rytmer som man ville finne på dansegulvet på et vilkårlig utested, mens andre jevnere rytmer fikk meg til å føles ut som en vandrende vibrator.

Den sistnevnte bruken var et stort pluss for oss begge, men kanskje særlig fra et mannlig perspektiv da det medførte at hver minste lille bevegelse ble 10 ganger mer intenst.

Madammens tilbakemelding var at stimuleringen var mest intens på klitten, nesten litt i overkant da hun opplevde lite kontroll før hun ikke klarte å holde seg mer og eksploderte under meg.

Den mest intense vibreringen tok uten tvil full utnytte av mine begrensede nervebaner, men ble kanskje litt i overkant for klitoris sine svimlende 8000, så for felles bruk er nok en mildere innstilling å anbefale.

– Effekten var helt fantastisk

Som en førstegangsbruker av en penisring, må jeg si at effekten var helt fantastisk da raketten fortsatt å strekke seg ut i kosmos lenge etter at den hadde nådd melkeveien, noe som er å sette pris på til de gangene man ikke når mållinja samtidig.

Kort oppsummert var det en effektiviserende og behagelig opplevelse vi tenker vil kunne bidra sterkt til å få inn en kjappis i en travel hverdag!