Anmeldelse av PH onanihylse Stealth Stroker

Les om Erik sitt første møte med onanihylsen Stealth Stroker fra Pornhub!

Sponset: Erik er singel, 23 år og kommer fra Nannestad. Han har liten erfaring med sexleketøy og har nå fått teste PH onanihylse Stealth Stroker gratis i bytte mot en anmeldelse.

– Orgasmen var deilig

Det er vel ingen skam å være lysten, nysgjerrig og finne en annen måte å gi seg selv nytelse på? – det var i hvert fall det dilemmaet jeg satt med helt til jeg hentet pakken og tok den med hjem. Hjem kom jeg, pakket den opp, og min umiddelbare tanke var ”skal denne lille dingsen her gjøre jobben”.. svaret er JA!

”PH onanihylse Stealth Stroker” som den så maskulint og rart heter, har både sine positive og negative sider. Den har en enkel og deilig innside som tighter seg mot tuppen og lett å håndtere.

Ja, den fikk jobben sin gjort, følelsen av innsiden er ikke ukjent, men ikke på samme nivå som andre pocketpussy jeg har testet før.

Og ja, den gjorde jobben, jeg kom og orgasmen var deilig.

– Tar runking til et nytt nivå

Du velger alt selv, det er du som er sjefen over den jeg liker å kalle ”dingsen”. Du vet selv hva du liker, dybde av bevegelsene, variasjonen, grepet og hastigheten. Det tar runking til et nytt nivå, enten du skal ta en kjappis eller kose deg litt ekstra over lengre tid. Den funker til begge deler!

Er den kald, legg den i vasken til den blir som kroppstemperatur, eller ikke, du velger helt selv. Ikke være gjerrig med glidemiddel, for den blir mye bedre med mer.

Tempo, tranghet og temperatur – ”de tre t’ene”. Enkelt og jævlig greit.

Den lager en del lyd, den gjør det. Men det gjør ting mer spennende, gjør det ikke? Tenk om noen hørte meg, jeg bor jo ikke alene. Men en runkerisiko må alltid tas i betraktning.

– Ingenting å tape, annet enn nytelse

Du har absolutt ingenting å tape, annet enn nytelse. Og hvis du ikke finner nytelse av dette, kanskje din nåværende eller fremtidige kjæreste vil teste og utforske nye ting med deg?

Når alle poengene er lagt sammen og litt tid til tenking, så vinner the real deal. Er man lei og litt nysgjerrig, kjør på! Det gir deg muligheten for variasjon, og det er deilig å kunne gjøre litt forskjellige ting. Du kommer ikke til å angre. Når du først har testet en ting, så tro meg. Det stopper ikke der.