Anmeldelse av Mer Lyst Leken minivibrator og Womanizer Liberty Snakeskin

De to produktene er gode hver for seg, men sammen var de helt fantastiske, skriver Linda (27).

Sponset: Linda er 27 år og kommer fra Rogaland. Hun har fått tilsendt både Womanizer Liberty Snakeskin og Mer Lyst Leken minivibrator gratis og skrevet om sin opplevelse av produktet. 

– Betryggende med anonym pakke

Jeg klarte såvidt sitte i ro etter jeg fikk bekreftelsen... Jeg gledet meg til å motta pakken. Men så ble jeg litt bekymret for at pakken skulle ankomme og postkontoret ville kunne se hva som lå inni. De fleste av oss har kanskje sett skrekkbilder av de som bestiller fra Asia hvor leken er pakket inn uten eske...

Tok en liten sjekk på nett, og der stod det tydelig at Kondomeriet leverer en ‘diskré pakke’. Pakken er anonym og det vises ikke hvor pakken er bestilt fra. Dette er noe som er veldig betryggende og viser høy kvalitet.

Leveringen var utrolig rask! Tok ikke mer enn to arbeidsdager fra bestilling til jeg mottok produktet. En dag før postens forventet ankomst. Pakken så helt vanlig ut og en kunne ikke se hvor den egentlig kom fra.

– Sjokkert over hvor kraftig vibrasjonen var

Da jeg åpnet pakken, ble jeg overrasket over hvor pene produktene var. Begge var pakket inn i solide esker med gode beskrivelser av produktene på hver eske.

Første produktet jeg åpnet var Leken minivibrator fra Mer Lyst. Produktet bruker to AAA-batterier. Jeg løp som en gal for å finne batterier i hus. Da jeg endelig fant batterier og fikk de på plass, trykket jeg på knappen og var sjokkert over hvor kraftig vibrasjonen var.

117423_MerLyst_Leken_minivibrator3.jpg

Vibratoren er enkel å bruke, da den har en knapp med 7 ulike vibrasjonsnivå. Størrelsen var veldig fin, skaftet god å holde i, og den var laget av behagelig silikon.

–Veldig praktisk å reise med

Produkt nummer to var en Womanizer Liberty. Produktet var utrolig vakkert. Designet var i lysegrått slangeskinn og var satt sammen av to deler. Første del var vibratoren og andre del var et deksel til å sette sammen med vibratoren. De passet godt sammen da det ble festet med magnet, noe som gjør at dekselet ikke vil dette av.

118738_womanizer_liberty_snake_skin2.jpg

Med dekselet på kan det definitivt se ut som en sammenleggbar hårbørste. Noe som er utrolig greit om en er redd noen skulle ha sett den med et uhell. Det er fort gjort å glemme leketøyet på badet etter rens... Produktet har to knapper, noe som gjør det lett å bruke. Knappene blir dekket av dekselet, noe som gjør den veldig praktisk å reise med, da en ikke behøver å bekymre seg for at produktet skal skru seg på under reisen...

Produktet lades med USB kabel. Heldigvis var det noe strøm på produktet og trang derfor ikke lades før første kjøretur..

– Sammen var de helt fantastiske

Jeg startet med minivibratoren. Silikonet var glatt og behagelig, noe som gjorde at den sklei godt inn og ut. Størrelsen var helt perfekt med både lengde og bredde. Jeg merket fort at formen på minivibratoren traff akkurat de rette punktene. Jeg skrudde på knappen og tok frem Womanizer Liberty.

På et halvt minutt sprutet jeg! Kombinasjonen av vibrasjon fra både utsiden og innsiden var helt sinnsyk! De to produktene er gode hver for seg, men sammen var de helt fantastiske.

Vanligvis tar jeg mye lengre tid for å komme. Da må jeg både være fokusert og jobbe hardt for å oppnå klimaks. Med de to produktene kombinert trenger jeg ikke å være i ‘den rette stemningen’ fordi jeg kommer uansett.

Det største problemet er å legge vekk produktene da det er utrolig lett å komme flere ganger...

– Begge produktene er vanntette

Begge produktene er vanntette. Liberty er 100% vanntett og minivibratoren er dusjtett, noe som er helt ypperlig til lek i dusjen! Med to vibratorer lager det noe lyd, noe som gjør dusjen til et godt alternativ da vannet i dusjen vil dempe mye av lyden. Dette måtte prøves...

Jeg var våt allerede før jeg gikk inn i dusjen, bare med tanken av hva jeg skulle.. Jeg satt på min trådløse dusjhøyttaler og skrudde på dusjen. Lyden fra vannet og musikken var høy, derfor ble lyden fra vibratorene kraftig dempet. Det var verre med mine lyder, da jeg begynte å stønne så snart jeg tok minivibratoren nær klitten.

– Tok ikke mange sekunder før jeg sprutet!

Jeg foretrakk første nivå på minivibratoren. Vibratoren treffer perfekt på g-punket. Det ble derfor lite jobb med å nå klimaks. Jeg var allerede nær å komme idet jeg skrudde på Liberty. Jeg foretrakk nivå tre. Womanizer har en ‘pleasure air’ teknologi som kjennes som et vakuum som suger inn klitoris. Så snart jeg førte vibratoren over klitten, begynte jeg å stønne høyt. Luftpresset suger godt, noe som gjør at klimaks nås utrolig raskt.

Med en kombinasjon av penetrering på g-punkt og suging av klitoris, tok det ikke mange sekunder før jeg sprutet! Heldigvis var jeg i dusjen og trang ikke tenke på lakenskift..

Derfor kunne jeg fortsette med orgasme nummer to, tre, og helt opp til seks orgasmer før jeg var helt utmattet.

Jeg gliste fra øre til øre av nytelse. Beina skalv og jeg slet med å stå oppreist. Helt fantastisk!

– Anbefaler en kombinasjon av begge

Jeg har erfaring med leketøy og har nå fått en klar favoritt. Jeg anbefaler en kombinasjon av minivibrator og liberty, fordi det ga meg en dobbel orgasme, både vaginalt og gjennom klitoris. For meg er kombinasjonen sprutsikker!

Jeg prøvde produktene alene, men det er fullt mulig å bruke begge produkter sammen med partner. Jeg gleder meg til å la partneren min varme meg opp med minivibratoren og Liberty. Han kommer til å elske det like mye som jeg gjør!

Mine nye favoritter vil bli mye brukt fremover, da de allerede har gitt meg mye nytelse.