Anmeldelse av Mer Lyst Generøs Rabbitvibrator

Et perfekt leketøy som spriter opp egentiden, mener Emilie (20) etter å ha testet Mer Lyst Generøs rabbitvibrator.

Sponset: Emilie (20) bor i Drammen med samboeren. Hun har en del erfaring med leketøy fra før av og har nå fått teste rabbitvibratoren Generøs fra Kondomeriets Mer Lyst-serie gratis i bytte mot en ærlig anmeldelse.

– Et kraftig håndtak og enkel å styre

Pling! «Din pakke er levert i din postkasse» og jeg har vel aldri vært så ivrig etter å hente posten før. I postkassen ligger en diskre brun pappeske og inni pappesken er en rosa rabbitvibrator. Har vært spent på denne etter tidligere å ha brukt en rabbit jeg ikke var fornøyd med.

Førsteinntrykket er at den har myk silikon og føles deilig mot kroppen og et kraftig håndtak som gjør den enkel å holde. Den styres enkelt med en av/på knapp og to separate knapper for kaninørene og resten av vibratoren, og de har hele 7 hastigheter hver! På den første hastigheten er den også ganske stillegående som er et stort pluss.

–Treffer g-punkt perfekt

Jeg tar på litt glidemiddel. Den er stor, men veldig deilig. Rabbitvibratoren har en bueformet fasong som gjør at den treffer g-punkt perfekt samtidig som de små kaninørene kan leke med klitoris.

118506_GenerøsRabbitvibrator_produkt(2).jpg

Jeg var spent og starter uten vibrasjon på kaninen, men kjenner fort at jeg kommer til å komme bare av at den masserer g-punktet. Den er akuratt passe lang så den ikke blir ubehaglig hard mot «the sweet spot».

– En ny favoritt i nattbordskuffen

Jeg setter på kaninørene forsiktig mens g-punktet stimuleres i en egen rytme. Leketøyet har 7 hastigheter der de første tre bare er hastighet, mens de fire siste er med forskjellig rytme.

Med å bruke de med rytme, er det ikke like lett å forutse når jeg kommer, og jeg kjenner det tar lenger tid selv om det er deilig å kjenne klimakset nærme seg. Nå kommer jeg snart og setter ned styrken litt for å drøye klimakset, men til ingen nytte. Jeg kommer, og kommer. Om og om igjen og til slutt ligger jeg der og kjenner den deilige følelsen som fyller kroppen etter en orgasme.

Et perfekt leketøy som spriter opp egentiden.

Og at den heter «generøs» er ingen underdrivelse, rett og slett den nye favoritten i nattbordskuffen.