Anmeldelse av klitorisvibratoren Senzi

Elena ble tatt på senga av hvor kraftig klitorisvibratoren Senzi er. Les hennes anmeldelse!

Sponset: Elena er 25 år og kommer fra Møre og Romsdal. Hun er singel og har tidligere erfaring med bruk av sexleketøy. Hun har fått tilsendt klitorisvibratoren Senzi gratis i bytte mot hennes ærlige mening om produktet.

– Feminint design, uten å være jålete

Fra mailen om at pakken min var sendt, til jeg fikk hentemelding fra posten, tok det to dager, og jeg kunne ikke vente med å komme meg til den lokale butikken for å hente ut min nye pakke fra Kondomeriet. Inni lå det nemlig en helt ny Senzi klitorisvibrator og ventet på meg.

Det første som slo meg var at esken var overraskende lett, og jeg rasket meg hjem for å åpne pakken. Inni esken ligger den, en lekker, liten klitorisvibrator, delikat innpakket, og med eget etui for oppbevaring.

118994_Senzi_Vibrator_Black5.jpg

Designet er feminint, uten å være jålete. Vibratoren har én knapp, er vanntett og utrolig lett.

– 12 ulike innstillinger

Det er med skepsis jeg skrur den på når den er ferdig ladet, for hvor kraftig kan vibrasjonene egentlig være når leketøyet praktisk talt veier det samme som en kulepenn? Lite visste jeg om hva jeg hadde i vente.

118994_Senzi_Vibrator_Black2.jpg

Vibratoren har som nevnt bare én knapp, som med enkelhet kontrollerer de tolv ulike innstillingene, hvor tre av de er vanlige vibrasjoner med forskjellig styrke, mens de resterende ni er forskjellige «programmer».

– Vibratoren høres ikke under dyna

Jeg legger meg til rette i senga, finner frem litt vannbasert glidemiddel og gjør meg klar for litt hygge i mitt eget selskap. Jeg er nylig blitt singel etter et flere års langt forhold, og har da for første gang i mitt liv flyttet inn i et kollektiv med bemerkelsesverdige tynne vegger. Dermed var jeg veldig oppmerksom på lydnivået, men det som slo meg var ikke lydnivået, men heller mangelen på lyd.

Vibratoren lager så vidt noen form for støy, og under dynen høres den ikke i det hele tatt.

– Liten, men designet slik at den treffer perfekt

Den er i tillegg vanntett, noe som gir meg ny motivasjon for å stå tidligst opp og være først i dusjen på morgen. Men nok om det, tilbake til den virkelige opplevelsen jeg hadde i vente: Vibratoren er liten, men faen så treffsikker. Jeg har aldri kjent en slik direkte berøring på klitten, som ikke var ubehagelig, men denne lille rakkeren er designet slik at den treffer perfekt.

Og min frykt for at vibrasjonene skulle være svake var ubegrunnet.

Jeg fikk første orgasmen på det laveste nivået, og for en jente som er vant med en magic wand, så sier det vel sitt om kraften i vibratoren.

– Fikk flere orgasmer

Jeg er vanligvis en jente som må gi meg etter to eller tre orgasmer fordi jeg blir så øm av all vibrasjonen, men senzi-en sikter seg inn på klitten, uten å gjøre hele skrittet ømt og slitent. Og for å si det sånn, det ble ikke bare med de to første orgasmene med dette nye leketøyet.

Nå har jeg hatt vibratoren i en uke, og vi er blitt riktig så godt kjent på den korte tiden. Den fungerer utmerket på klitten, på niplene og ellers rundt om som en pirrende oppvarming. Med en slik venn i nattbordskuffen tror jeg at singellivet ikke blir så ille, likevel.

Hvis jeg skal oppsummere Senzi klitorisvibrator med én setning vil det være;

Kraftig, liten, delikat, morsom og på grensen til uunnværlig når det kommer til klitorisstimuli.