Anmeldelse av klitorisvibrator Cosmopolitan

Slik gikk det da "student" testet klitorisvibratoren fra Cosmopolitan sammen med sin samboer...

Sponset: "Student 20" fra Gjøvik har fått et gratis produkt i bytte mot sin tilbakemelding. Hun mottok en klitorisvibrator fra Cosmopolitan.

– Delikat og pen eske

Torsdag kveld fikk jeg hentemeldingen, pakka var klar til å hentes! Jeg satt på en studentsammenkomst da jeg fikk meldingen, og visste jeg ikke var ferdig der før butikken med pakka var stengt. Jeg tenkte løsning, ville ha pakka I DAG, så jeg sendte melding til samboeren, 21:50 melding tilbake «jeg ordner det!» med kinky-fjes og noen ord om hva pakka var, for han visste jo hvilken pakke det var snakk om.

Heldigvis fikk han hentet den før det stengte, så når jeg kom hjem den kvelden var det rett inn på rommet, finne en saks for å få opp pakka og rive den opp. Oppi lå det en pakning, hvit og minimalistisk i designet - veldig pen og innbydende. «Gratulerer med din nye Cosmopolitan klitorisvibrator sto det på en lapp som lå ved siden av. Jeg dro av teipen på den pene pakningen for å få dratt ut esken i esken, og der ligger den lille rosa saken som så ut som en bullet, rett og slett.

Jeg prøvde å trykke på knappen, funket ikke, leste bruksanvisningen som fulgte med - ahh man skulle holde den inne. Saken begynte å vibrere noe innmari, «shit, kom hit, kjenn på det her» var ordene som ramla ut av meg i begeistring, og både samboeren og venninna mi kommer for å kjenne på den - like imponert.

Alt måtte prøves ut av vibrasjoner og hvordan man ladet den under pizzaspisingen i kollektivet. Til og med den siste roomien måtte trå til for å finne ut ladingen - som forresten er å stikke inn kontakten i bunnen av bulleten, en veldig snedig og kul løsning. 

– Vi kom på likt

Så var det tid for å legge seg, kosetid. I og med at jeg nesten aldri sover alene ble den testet med samboeren, og denne bulleten kom til bruk under foreplayet der vi prøvde litt forskjellige vibrasjoner og det var så teasy, alle de erogene sonene var klare for mer. Deretter kom den til bruk midt under akten, da jeg hadde SÅ lyst til å komme.

Så etter en stund sier jeg til han «skal jeg prøve? Jeg prøver, åh det her er spennende», og han svarte like oppspilt som meg selv. Jeg holder inne knappen, den begynner å dure, jeg legger den mot klitten min - Å HERREGUD - mens jeg holder på med den der nede bryter min kjære ut at «hele deg vibrerer jo!», så han var på nippet til å komme allerede, og det samme var jeg etter kort tid - og jeg var så nære iallfall i tre minutter, det var så pirrende og litt irriterende, men så kom den, den beste følelsen i hele verden, kroppen var i helspenn - noe så deilig.

Det som var enda deiligere enn at bare jeg selv kom på grunn av denne lille fantastiske dingsen, var at vi kom begge to, nesten helt på likt.

– Kan brukes i kollektiv med tynne vegger

Før har jeg prøvd ulike vibratorer for bruk under akten, for det beste som finnes er jo å komme mens man holder på - men å gjøre dette med hånd og klitt blir i lengden litt kjedelig og i tillegg blir man fortere sår av dette enn om man bruker leketøy. Så tidligere har jeg prøvd en bullet, rabbit-vibrator for bare klitt, rabbit-vibrator med dildo og for klitt, og noen andre vibratorer som ligner på denne fra Cosmopolitan.

Alt i alt har disse tidligere til klitt vært alt for snille og ikke kraftige nok - noe jeg har savnet veldig, og som gjorde at jeg egentlig ikke hadde troa på denne før jeg fikk skrudd den på og kjent hvor kraftig den faktisk var. Det eneste minuset med den var at den var litt vanskelig å holde på plass på klitten, litt glatt, men det gjorde egentlig ingenting for resultatet da den er veldig skånsom mot den lille knappen med så sinnsykt mye nerver i. Ikke bråkte denne noe særlig heller, så man kan fint bruke den i kollektiv med tynne vegger (som vi nå heldigvis ikke har, men likevel). 

– Har klart å revolusjonere sexlivet

Jeg vil virkelig anbefale denne til venner om de sier at de ikke finner noe som fungerer sammen med partner, eller noe som ikke er kraftig nok til å få det opp på det lille ekstra nivået som trengs. For jeg tror denne lille saken har klart å revolusjonere sexlivet vårt, etter alt vi allerede har prøvd ut - og da må det være verdt det for andre også. Utrolig kult at noe så lite kan gjøre så stor forskjell.