Anmeldelse av Hegseth prostatavibrator

Daniel fra Alta har ikke testet prostatavibrator tidligere, og ble veldig positivt overrasket!

Sponset: Daniel er 26 år og bor i Alta. Nå har han fått teste Hegseth prostatavibrator gratis i bytte mot en ærlig anmeldelse av produktet.

Mitt nye leketøy – Hegseth prostatvibrator

3 korte dager gikk det før pakken ankom post i butikk. Ettersom jeg bor langt nord bruker pakker normalt 1 ukes tid før de ankommer. Så når posten sin app lyste opp på telefonskjermen med hentekode på en fredag kunne jeg ikke gjøre annet enn å dra ned for å hente pakken med det samme. Det beste var at denne helgen kom jeg til å ha hele huset for meg selv. Gjett at jeg så frem til en helg med magiske orgasmer.

119073_Hegseth_prostatvibrator_11.jpg

Det kan jeg love at det ble. Jeg klarte ikke vente til jeg kom hjem før jeg kunne se på produktet. Så i bilen midt på parkeringsplassen utenfor butikken sitter jeg med den helt diskré esken fra Kondomeriet. Som ingen kan gjette seg hva inneholder eller hvor den er fra. Pluss i boken fra meg. Åpner den opp og tar opp mitt nye leketøy – Hegseth prostatavibrator.

Førsteinntrykket

Jeg kjører hjem og tar vibratoren ut av emballasjen. Det første jeg legger merke til er størrelsen. Den var noe større enn jeg så for meg i form av tykkelse, men den var ikke skummel. For meg som ikke har testet prostatavibrator tidligere virket den veldig spennende med tuppen som er bøyd opp for å treffe de riktige stedene. Det er god vekt på den, men en nødvendig og behagelig vekt. Materialet er deilig å ta i og man føler at kvaliteten er tilstede. Designet er mer enkelt, men den skal ikke brukes som pynt akkurat så det spiller ingen rolle.

I forhold til det jeg har vært borti før av
materialer brukt på sexleketøy vil
jeg absolutt si at denne er verdt
pengene basert alene på kvaliteten.

Praktisk

Fordelen med Hegseth prostatavibrator er at det ikke er nødvendig å endevende hele huset for å finne batterier. Den kommer nemlig med USB kabel slik at man enkelt kan lade den via støpsel, data eller powerbank. Kabelen er akkurat passelig lang. Så her er den ingen problemer om du trenger å gjemme den litt unna mens den lades. Den gir deg også muligheten for optimal nytelse med 10 forskjellige vibrasjoner som du enkelt kan velge mellom midt i økten. Det er kun èn knapp å forholde seg til. Den er plassert ytterst slik at du ikke trenger å fikle rundt for å endre på vibrasjonene.

Opplevelsen

Etter en lang og varm dusj var det tid for å teste ut mitt nye leketøy. Det er essensielt med en god mengde glidemiddel når noe skal inn baki. Jeg tok en håndduk, plasserte den under meg og la meg ned på sengen. Fant noe porno jeg kunne se på for å øke opplevelsen maks. Siden jeg ikke har mye erfaring med sexleketøy annet enn testing av div Fleshlights og analkuler vet jeg at å være avslappet før noe skal inn er helt nødvendig. Jeg begynte berøring av hullet med fingrene for å gjøre det så klart som mulig for penetrering.

119073_Hegseth_prostatvibrator_2.jpg

Etter et par minutter begynner jeg å føre vibratoren sakte og rolig inn. Jeg følte meg fylt og trang. Men på en fantastisk måte. Når den var komfortabelt plassert inni meg lot jeg den være der en liten stund før jeg satt i gang. Når jeg følte meg klar holdt jeg inne knappen på bulleten for at den skulle starte (tok bare et par sekunder). 

La meg bare si en ting: ubeskrivelig.
Det er det eneste ordet jeg kan komme
på for å forklare følelsen som gikk gjennom
kroppen i det vibratoren startet.

Penisen sto rett opp og ble hardere og hardere for hver vibrasjon. Vibrasjonene var så intens at jeg måtte holde tilbake for å ikke få orgasme right away. Etter bare noen få runkebevegelser klarte jeg ikke holde ut mer. Orgasmen som den genererte, wow. Spruten var så kraftig at den havnet på både magen, brystkassen og hodeputen! Beina ristet ukontrollerbart og stønnene som kom ut har jeg aldri opplevd før!

Det hele endte med at jeg lå i 6-7 minutter etter orgasmen med vibratoren fremdeles gående inni meg. Det føltes så digg å bare ligge der med beina sammen å kjenne på vibrasjonene. Jeg vet at typen vil elske denne like mye som meg. Dessverre har det ikke vært mulig for han riktig ennå å teste den. Men han gleder seg enormt til å teste den når han kommer hjem igjen. Spesielt etter jeg fortalte han om hvordan jeg opplevde den i bruk.

Oppsummering:

Konklusjonen etter leken er at denne burde alle menn prøve. Uansett hvilken legning du har så er det ikke noe skammelig eller "homo" å ville oppleve en ekspressiv orgasme. Alle menn burde oppleve dette, minst 1 gang i livet. 

Trust me, jeg angrer at jeg ikke har
testet ut en prostatvibrator tidligere.

Fordeler og ulemper:

  • Perfekt tykkelse
  • 2 "kuler" på skaftet, som virkelig fyller deg.
  • 10 forskjellige vibrasjoner du enkelt kan bytte mellom.
  • Enkel lademetode.
  • Forsterket orgasme.
  • Godt alternativ for nybegynnere.
  • Den hadde en tendens til å skli ut når beina var spredt for mye.
  • Den går ikke helt inn så her skulle designet vært endret eller fått lengre skaft.
  • Alt i alt vil jeg absolutt anbefale denne til alle som er ute etter det lille ekstra.

Terningkast 5.