Anmeldelse av gavesett fra Fifty Shades

Kjæresteparet Vegard (36) og Pia (34) fikk teste det frekke gavesettet fra Fifty Shades. Les om deres opplevelse her.

Sponset: Vegard (36) og Pia (34) bor i Trondheim. De har fått teste gavesettet 10 Days of Play fra Fifty Shades gratis i bytte mot deres ærlige mening om produktet.

– Spennende pakkeløsning!

Med litt spenning dro jeg på post-i-butikk for å hente pakken fra Kondomeriet. Må jo innrømme at selv om jeg er alt annet en selvhøytidelig, var det med en viss angst for hva vedkommende som jobbet i skranken skulle si dersom hun ser pakken er fra Kondomeriet. Jeg vet jeg hadde tenkt mitt…

Men pakken kom i en anonym tilsendt eske som ikke sa hverken om den var fra Kondomeriet eller en bilopphugger, så null stress!

Jeg dro rett hjem å rev opp esken, spent på hva vi hadde i vente. Joda, pakkens navn røper jo litt, Fifty Shades of Grey – 10 Days of Play. Pakken var veldig lett, så jeg var jo litt skeptisk til hva den egentlig inneholdt, men det var mye. Mye spennende!

– Dette er kvalitet

Vi er et relativt ungt par, midt i 30-årene som liker å leke og ha det moro under «akten». Vi er ikke redd for å vandre inn på en «leketøysbutikk» å både se, kjenne og kjøpe. Men dessverre når vi har kjøpt pakker med forskjellige ting tidligere, har vi blitt litt skuffa. Det har ikke helt holdt mål hverken kvalitetsmessig eller under leken. Men det var det første jeg merket da jeg tok på de forskjellige tingene; dette er kvalitet.

118768_pleasure_overload_10_days_of_play(1).jpg

For oss gutta kan det sammenlignes litt med når man ser på ny bil. Det er noe over det med å lukke førerdøra og lyden som kommer er DOOOOONK, et dypt og tungt smell. Da er det kvalitetsbil. Men får du sånn høyt skrallete lyd, så får du ikke gatas beste bil. Slik er det med produktene fra Kondomeriet også, ikke dunket fra produktene, men du kjenner det på materialet på tingene. Vanskelig å beskrive, men du får en følelse av at dette ikke er noe billig tøys, men kvalitet.

– Vi har et nytt fast innslag i sengekosen

Vel, pakken ble åpnet og jeg ringte kjæresten og bestilte besøk av henne, og hun kom velvillig på besøk.

Første ting vi prøvde fra pakken var vaginakulene. Hun hadde ikke prøvd dette før, så ingen av oss visste helt hva vi gikk til. For å gjøre en lang historie kort; vi har et nytt fast innslag i sengekosen. Jeg syntes det er… i mangel av bedre ord, stas å leke med de på dama, og hun ønsker de mer enn gjerne velkommen inn!

Er det noe dama er kresen på, så er det ikke bare menn, men også vibratorer. De kan ikke være for store, ikke for små, ikke for kraftig og i allefall ikke for svake. Den MÅ være perfekt. Jeg tenker at vi gutta må bare spørre oss frem for å vite hva «styrke» dama liker for å treffe riktig på vibrator-fronten. Og dere jenter; please fortell oss gutta hvordan dere faktisk liker ting. Det gjør det enklere for oss å kjøpe en hyggelig gave til helga f.eks…

For vår del ble vibratoren litt for svak. Hun liker at den er litt mer slagkraftig. Dette ble nok som å sette en lettvektsbokser mot en tungvekstboker; trenger litt mer dypgående følelse. Men den gjorde jobben og vi garanterer at for den «lettkommende jenta», er dette en fin løsning.

Det ble med de to lekene på første runde. Så kom tante rød på besøk og vi måtte vente noen dager før leken kunne fortsette. Nei, jeg kjører ikke brannbil!

– Det bygges opp en spenning

Endelig kom dagen da tante forsvant og leken kunne fortsette. Vi hadde jo snakket litt om hva vi skulle prøve på videre. For noen, meg i hvert fall, bygges det opp en spenning av å snakke om det i noen dager først før man kjører på. For andre kan det jo oppfattes som planlagt sex, dette vet dere best selv hva som funker og ikke funker, men det kan nok være greit å legge en plan for hva man skal gjøre om man ikke helt vet. Det er greit å leke i senga, men ikke la det bli kleint…

«Mini pleasure plug» eller bare buttplug som jeg sier, var jeg spent på, som den rumpegutten jeg er. Denne vil nok få litt 50/50-oppslutning blant publikum. Vi har allerede en buttplug som fungerer helt fint, men denne nye var litt større. Vet ikke hvorfor, men det pirret meg hvert fall. Vi sto i «doggy» og skulle bytte stilling da det utenkelig skjedde. Dama skvatt opp og gikk på badet. Vi har et avslappet og åpent forhold og kan enkelt si ting som de er, så da ropet fra badet kom om at buttpluggen hadde forsvunnet opp i rumpa, ble jeg liggende med bekymring og nervøsitet på hvordan dette skulle gå. Må vi på legevakta nå? River hun opp hele rasstuten? Hva skjer?!?!

Hun fikk den ut og alt var ok, men endestykket på pluggen, ringen man kan holde i, er rett og slett i for mykt materiale. Litt uoppmerksomhet og vipps er den borte. Her må kanskje produsenten inn og korrigere? Har man hatt analsex først, noe vi ikke hadde, må jeg kanskje fraråde og bruke denne da lukkemuskelen da kanskje er så avslappet at den vil veldig fort og enkelt forsvinne opp i baklådan? Ikke vet jeg, men ingen tvil om at jeg må kjempe i oppoverbakke for å få comeback på akkurat den!

*Red.anm. Merk at buttpluggen er ment å tres på fingeren for trygg bruk.

– Penisringen tilfører litt ekstra krydder i senga

Dama mi er ikke av det svake slag, så noen minutter etter badromsbesøket, var hun klar igjen!

Selv om jeg har passert midten av trettiårene, hadde jeg aldri prøvd en penisring før. Jeg har eid mange da de er fast innslag i «pakkeløsninger» fra ymse sexshops, men aldri prøvd. Hva gir det meg liksom, har tanken vært?

Men nå skulle altså denne gummiringen med en liten vibrator henge på undersiden testes ut. Dette var digg! Særlig når jeg tok dama bakfra og hun brukte vibrator samtidig. Materialtet «ringen» er laget av gjorde den lett å tre på også. Absolutt et morsomt innlag etter en litt skremmende opplevelse med buttpluggen. Så gutter, selv om penisring ikke er det mest spennende du kan teste og neppe kommer til å løfte sexlivet deres til et nytt nivå, så tilfører den litt ekstra krydder i senga.

– Bondage toys

Brystvorteklemme eller nipple clamps, blindfolds, fjær, bånd til å knyte fast partner og pisk. Personlig trodde jeg fjæra først var enda en buttplug utfra hvordan den var utformet, men… den er litt tung, men det borger igjen for kvalitet og «fjærene» er utrolig deilig og bli strøket over kroppen med. Den er også mye enklere å holde i enn ei vanlig fjær som andre sex shops tilbyr.

I rette stemning vil fjæra, i selskap av båndene til å knyte partner fast og vibrator, være et meget slagkraftig lag. - Jeg vet jeg gleder meg!

Brystvorteklemmen ga dessverre ingen glede hvor noen av oss. Jeg går ikke i dyptgående detaljer om hva, hvor og alt slikt, annet enn at vi prøvde begge to, men funket liksom ikke for noen av oss. Men vi fikk en god latter da.

118768_pleasure_overload_10_days_of_play(2).jpg

Pisken er av ok kvalitet, og den «kjennes» når du bruker den. Dette er nok det eneste produktet i pakken vi savner litt mer tegn på kvalitet. Det er ikke ekte skinn og blir dermed noe lett som gjør at piskingen blir litt puslete. Men for nybegynner vil dette fungere som en fin start på noe nytt og kanskje spennende, men for de erfarne blir det nok for enkelt.

– Innbyr til lek, spenning og nytelse!

Vi runder av denne produktpresentasjonen med blindfoldet. Det man har foran øynene slik at partneren ikke skal se hva du gjør. Også den kjenner du bare ved å ta på er av god kvalitet, nesten så jeg skulle tatt den med på neste flytur jeg skal på, men frykter at teksten på fremsiden gjør at flyvertinna og andre reisende kan undre litt… Men du merker at det er av god kvalitet og den dekker godt for øynene.

Pakken inneholder mye godsaker og masse skal vi ta med videre. Jeg vil tro at denne pakken vil for de som har holdt på med BDSM og slikt en stund, bli litt for «enkelt». Men for de noe mer urutinerte og nysgjerrige vil dette passe helt perfekt. Det innbyr til lek, spenning og nytelse!