Anmeldelse av Fleshpump penispumpe

Espen testet Fleshpump – penispumpen fra Fleshlight.

Sponset/Reklame: Espen er 26 år og kommer fra Bergen. Han har tidligere testet både penisvibratoren manta samt triggende penisringer fra Mer Lyst. Espen har fått teste sexleketøy i bytte mot omtale.

– Ikke tidligere erfaring

Endelig kom meldingen jeg hadde ventet på. En pakke ventet på meg hos Posten, og jeg visste at det var Kondomeriet som var avsenderen. Kroppen var fylt av forventninger, og ved første anledning møtte jeg opp for å hente pakken min. Den var større en jeg hadde trodd, og innpakket i en diskré pappeske slik at ingen andre enn meg kunne vite hvor pakken kom fra. Inne i pakken ventet en penispumpe fra Fleshlight, som bruker et automatisk vakuumsystem og ifølge Kondomeriets nettsider skal gi en heftig ereksjon. Dette måtte jeg prøve!

Da jeg kom hjem pakket jeg umiddelbart ut pumpen sammen med kjæresten min. Vi åpnet den elegante esken, og trakk ut den gjennomsiktige plastsylinderen. Esken inneholdt også selve pumpen, i tillegg til en myk ring, som kalles «donut», som penis skal trekkes gjennom. Jeg har ikke erfaring med penispumper fra tidligere, men får umiddelbart inntrykk av at dette er en relativt kvalitetspreget modell. Den ser bra ut, og er ikke blitt påført for mange unødvendige detaljer. Særlig donuten virker god og behagelig, og dette er viktig med tanke på at den skal ligge stramt rundt penis.

– Ereksjonen ble fyldigere

Pumpen virker enkel å bruke og har bare to knapper. Den ene starter og stopper pumpemekanismen, og den andre slipper ut vakuumet. Dette er et stort pluss med pumpen, fordi det gjør at den blir enkel å håndtere under bruk. Med i pakken fulgte også en detaljert bruksanvisning, slik at folk som meg, som ikke har så mye erfaring med denne type produkter, kan få en liten innføring før man setter i gang.

Så over til den spennende delen, nemlig hvordan det føles under bruk. Jeg prøvde pumpen sammen med kjæresten min, etter at vi først hadde brukt god tid på å gjøre oss skikkelig klare. Vi brukte rikelig med glidemiddel, og førte penisen inn gjennom åpningen i den medfølgende donuten, og videre inn i sylinderen. Det var kjæresten min som håndterte penispumpen, og da alt var riktig plassert startet hun pumpingen slik bruksanvisningen anbefalte. Jeg kjente umiddelbart effekten av pumpen, og så at mer blod begynte å trekke inn i skaftet på penisen min.

Ereksjonen ble fyldigere, og penisen virket større og hardere. Pumpen fungerte dermed veldig godt under bruk, og den myke donuten bidro til at det ikke føltes ukomfortabelt.

– Uventet vending

Etter pumpingen skulle vi slippe ut vakuumet, og vi gledet oss til aktivitetene som skulle følge. Men idet vi slapp ut vakuumet, forsvant også blodet fra penis. Samtidig som vakuumet forsvant, ble penis slapp. Dette var en uventet vending, som jeg ikke hadde forutsett. Den seksuelle tenningen var på plass, og både jeg og kjæresten min hadde lyst til å gå videre. Problemet virket å være en slags konkret og praktisk reaksjon på fjerningen av vakuumet i penispumpen.

Ifølge bruksanvisningen måtte vi vente minst én time før vi prøvde igjen, og vi fulgte disse instruksene. De neste dagene forsøkte vi gjentatte ganger, på ulike måter. Vi forsøkte blant annet å prøve dem sammen med Mer Lyst Triggende penisringer fra Kondomeriet, som ellers fungerer veldig bra. Resultatet ble imidlertid det samme hver gang. Mens vakuumet forsvant, forsvant også blodet fra penisen min.

Jeg vet ikke hva som skyldes disse utfordringene. Jeg har ellers ikke problemer med å holde på ereksjonen, men har foreløpig ikke oppnådd suksess med Fleshlight penispumpe. Pumpen har ellers fått svært gode omtaler, og det er ingen grunn til å tro at andre vil oppleve samme utfordringer som meg. Selve pumpingen fungerte veldig bra, og jeg opplevde stor effekt mens vi pumpet. Forhåpentligvis vil sluttresultatet bli bedre for deg enn for meg.

Les flere anmeldelser av Fleshpump her.